O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Přízemní dům 4+kk - názory?
Dobrý den, prosím o názory a praktické tipy. Máme nástřel rozvržení místností rodinného domku, příz…
ivoan
Před 6 lety
11
Krbová kamna
Ahoj,vím že je tady spustu šikovných lidiček a proto prosím o radu. Chteli bychom krbová kamna o vý…
xkarlos
Před 3 lety
25
Sprchový kout a vana
Dobry den, mate nekdo rohovou vanu a hranaty (proskleny) sprchovy kout nebo naopak? Nebude to vypad…
bavo
Před 6 lety
1
Dům od KM Invest - zkušenosti?
Zdravím, ráda bych se zeptala, zda máte někdo zkušenost s firmou KM Invest? Žádné recenze jsem na n…
kiiv
Před 4 lety
3
Jak postupovat při napojení domu na vodu a kanalizaci?
Krásný den, chtěla bych se zeptat na přesný postup při napojení domu na vodu a kanalizaci. Na hra…
heryna
Před 6 lety
8
Pruhy na oknech
Dobrý den, máme plastová okna v dekoru Alux, po půl roce jsme na nich objevili tyhle vyšisované p…
majak78
Před 6 lety
5
Hledám spolehlivého a dobrého architekta pro rekonstrukci - Praha a okolí
Hledám spolehlivého a dobrého architekta, který mi pomůže s rekonstrukcí koupelny. Potřebuji poradi…
oleksii_zadorozhnyi
Před 4 lety
2
Co na terasu? Modrin-Thermowood-Woodplastic
Ahoj, právě se rozhodujeme jaký materiál zvolit na terasu a kolem bazénu. Našla jsem zde několik di…
huchu
Před 2 lety
19
sponzor fóra
Který typ podlah zvolit?
Ahoj! Jdu na Vás s dotazem, jelikož jsme doposud bydleli v pronájmech a teď nás konečně čeká výbě…
mitoma
Před 6 lety
6
Definice pojmu "svépomocí"
Co si představíte pod tím, když někdo řekne, že stavěl/rekonstruoval svépomocí? Možná je to zbytečn…
jitulkaka
Před 6 lety
21
Dotaz na SJM zná někdo odpověď?
Dobrý den, prosím o pomoc moc nevím jak to je když manžel vlastnil chatu, kterou v době manželst…
gepe
Před 6 lety
4
Domeček na klíč - rozpočet
Prvně chci upozornit, že se v těchto věcech vůbec nevyznám a všemu postupně přicházím na kloub. Cht…
bayt
Před 6 lety
5
Living-in moravia zkušenosti
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s firmou living-in moravia? http://www.living-in.cz/ zjistila jsem…
nikola98
Před 1 rokem
20
Zakládání stavby na zemní vruty vs. beton. sloupky
Zdravím stavitele a prosím o radu ideálně založenou na osobní zkušenosti. Projektujeme dřevěný "sko…
atilius
Před 6 lety
7
Tepelné čerpadlo země voda - trubky v zemi, kde je podzemní voda
Zdravím, řešil jste někdo tepelné čerpadlo země voda a rozmístění trubek v zemi, když byla hladina …
zubr487
Před 5 lety
5
Zateplení a fasáda pro dřevostavbu z dekpanelu
Dobrý den, Prosím o radu. Stavíme řadový bungalov z Dekpanelu a firma, která ho pro nás staví nám n…
boriis
Před 6 lety
1
Jak se připojit k přípojce, které nejsme vlastníky
Krásný den, s manželem jsme vlastníky pozemku a přípojka, která pro nás byla vystavěna, končí jist…
hanlib
Před 6 lety
6
Čerpání hypotéky - úroky
Dobrý den, asi hloupý dotaz, ale prosím o radu. Nyní se nám dokončuje hrubá stavba, kterou zvládn…
kaatulka
Před 6 lety
6
Firma- rolety den a noc
Dobrý den, je tu někdo kdo má doma na oknech rolety den a noc? Měli jsme tip na firmu, ale oni ty …
aneri53
Před 6 lety
4
IKEA Platsa do pokoje pro děti nebo Pax?
Dobry den, ma nekdo zkusenost se systemem Platsa z Ikee? Zvazuji, zda poridit detem do pokojiku kl…
kassal
Před 3 lety
7
Nový design Modré střechy - je to tady! :)
Ahojte, máme pro vás velkou novinu, dlouho slibovaný nový design Modré střechy je zde! :) Ode…
dita_a_ivan
Před 2 lety
1
2
...
...
13
14
397
Červená cihla bez zateplení
Dobrý den, zatím stále uvažujeme. Máte někdo konkrétní zkušenost s bydlením v domě Porotherm apod. …
lto007
Před 6 lety
1
2
38
Projekt rodinného domu na klíč
S manželem jsme dostali pozemek. Rádi bychom měli domeček, ale popravdě ani jeden z nás tomu všemu …
marta_kovar
Před 6 lety
4
Souhlas zhotovitele s předčasným užíváním stavby
Ahoj prosím o radu. K našemu domu vede příjezdovýá cesta společná pro 4 domy. Je na ní vypracovaný …
pepa89
Před 6 lety
1
Korkek Wicanders
Dobry den, Ideálni podlaha neexistuje, tak hledám možnosti. Nejvíc se mi zamlouvá korková plovou…
azsinanecovzpomenu
Před 6 lety
1
Myčka daleko od dřezu - je to problém?
Ahoj, plánuji koupit kuchyň v IKEA. Přikládám plánek uspořádání kuchyně, které by mi vyhovovalo, …
bayt
Před 6 lety
9
Obklad Montana antracita
Nemá prosím někdo obklad Montana antracita a již ho nevyužije. Potřebovala bych alespoň 1 m2 (9 dla…
savosa
Před 6 lety
1
Návrh malé koupelny
Zdravím, jak by jste usporadali koupelnu 2,5 x 2,2m , aby v ní byla vana, sprchovy kout a umyvadlo.…
jenies
Před 6 lety
4
Tloustka venkovnich zaluzii
Reknete mi argumenty,proc koupit tlustsi nebo hubenejsi venkovni zaluzie? Tvar asi Z,co?
jblaze
Před 6 lety
4
Bila,seda odstiny Baumit
Ahoj,mate nekdo na fasade kombinaci sede a bile od Baumitu?Jake odstiny jste zvolili?
t_makovice
Před 6 lety
1
1
2
…
349
350
351
352
353
…