O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Úchyty skříněk
Ahoj, mám vybrané hrazdičky na šuplíky mají různé rozteče a když jsem se ptala truhlářem řekl mi že…
verunky
Před 6 lety
2
Parkoviště u řadového domu
Koupili jsme pozemek. Sousedí s námi řadový domek - který má parkoviště - končí přímo u našeho plot…
antoinet
Před 6 lety
3
Sušička bielizne Indesit
Ahojte, má niekto, tu na streche, sušičku bielizne Indesit, prosím? Ste s ňou spokojní?
henrieta18
Před 6 lety
1
Soused nedodrzel rozestup
Dobry vecer, Podepsali jsme sousedovi souhlas s umistenim stavby od hranice pozemku 3,65m, dnes …
bamak
Před 6 lety
17
Základová deska - Ústecký kraj
Zdravím, je tu někdo kdo by doporučil partu lidí na základovku? Teplice v Čechách a okolí
info3
Před 5 lety
13
Elektro rozvody v podlaze
Ahoj lidičky, možná je dotaz úplně od věci, ale zítra odpoledne máme na stavbě kontrolní den, tak a…
anveno
Před 6 lety
3
Pracka se sušičkou 2v1, jakou doporučujete?
jake mate zkusenosti? na co si dat pozor? jaka se vam osvedcila? ja nikdy kombinaci nechtela, …
spaghetka
Před 5 lety
1
2
36
Praskla zakladova deska
Dobry den. Resil nekdo problem se zakladovou deskou, na ktere jiz stoji dum?
josefx
Před 2 lety
12
sponzor fóra
Šikovný truhlář okolí Plzně?
Hledám šikovného truhláře pro výrobu kuchyně a možná i dalšího nábytku.
saurauia
Před 6 lety
5
Zkušenost s čelním panelem na vanu
Máte někdo zkušenost s čelním panelem na vanu?
sebek581
Před 6 lety
6
Vana nebo sprchový kout
Je mi jasne, ze je to individualni, ale do malicke koupelny cca 170x200, dali byste vanu nebo sprch…
ptjj
Před 5 lety
21
Hydromasážní vany
Dobrý den, máte osobní zkušenost s nějakou masážní vanou? Konkrétně jak dobře se čistí, jestli jsou…
bayt
Před 6 lety
1
Okno v koupelně
Prosím o radu i popř. foto. Máme v koupelně okno a pod ním vanu, velikost 2,5 x 2,25. Bude tam i s…
katkamor
Před 5 lety
14
Interiérové dveře Classen
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti se dveřmi Classen, které prodává nap…
et19
Před 6 lety
1
Cena projektu za rodinnny dum
Ctel bych se zeptat jestli cena 164 tisic za projekt na rodinny dum je moc anebo je to ok.
mirek_b
Před 6 lety
9
Wifi termostat na kotel
Zdravim vsichni. Mate nekdo na elektrokotlu nebo jinem pokojovy termostat ktery je pripojen na wif…
netmaster
Před 6 lety
7
Betonovy plot na podezdivku?
Zdravim vsechny, Premyslim ze bych vymenil svuj dratenej plot za betonovy desky. Je nejaka moznost…
zdenna
Před 6 lety
13
Čov a studna
Dobrý den, zajímalo by mě jestli by mohla mít domácí čov se vsakem vliv na vrtanou studnu, která je…
strykofestr
Před 6 lety
1
WC Laufen
Dobrý den, vybíráme WC příslušenství. Z původního záměru koupit Jika Mio a dokoupit bidetove prkenk…
evculinda
Před 6 lety
1
Lidingo dvířka.
Zdravím všechny, neměl by někdo na prodej Lidingo dvířka 40/92cm v krémové barvě.Ale pouze zabalené.
alenaladik
Před 6 lety
1
Koupelna na druhé straně domu
Vážení a milí, jsem naprostý stavební laik. Kupujeme barák ze 70.let k rekonstrukci. Dispozice nám …
margrethe5656
Před 6 lety
2
Podlahove topeni 2
V pristim roce budu stavet drevostavbu a vaham jake zvolit podlahove topeni 1.elektricke kabely 2…
lagys
Před 6 lety
10
Elektrický žebřík vs. elektrický sušák ručníků
Ahojte, jdu si pro radu :) Řešíme takové menší dilema - máme v RD dvě malé koupelny (4 m2 a 5 m2…
hanlib
Před 6 lety
22
Predni plot - zaklady
Zdravim, chtel bych radu. Chystam se pristi rok delat pred plot s bloku bez spary. Jde mi o zaklad,…
zdenna
Před 6 lety
5
Údržba kuchyně - vaše vychytávky
Ahoj, tak už konečně vidím světlo na konci tunel. A moje vysněná kuchyň už je hotová. A teď mám otá…
kralovna8
Před 6 lety
8
Vnitřní omítky YTONG
Zdravím, vím že se to už tady řešilo a řeší, ale přesto mám dotaz, jako asi dost dalších lidí:-) Má…
netmaster
Před 6 lety
2
Vchodové dveře do panelového bytu
Dobrý den,prosím jaké vchodové dveře jste pořizovali do paneláku , přemýšlíme o HT. Moc děkuji za …
ajagachova
Před 4 lety
8
Firma na správu pronájmu
Ahoj, máte někdo zkušenost se správní firmou, která zajistí pronájem vašeho bytu a následně se star…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
3
Zahradní lampa
Nemá někdo toto venkovní svítidlo? Jak jste s ním spokojení a na jakou vzdálenost snímá pohybové či…
zbranda
Před 6 lety
1
Lapače hmyzu
Máte prosím doma UVA lapač hmyzu? Nebo co kromě sítí proti hmyzu používáte? Ne všude se ty sítě tak…
bayt
Před 6 lety
1
1
2
…
348
349
350
351
352
…