O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Reklamace vad v novostavbě
Dobrý den. Chci se zeptat, zda někdo nemá správný vzor reklamace vad v novostavbě (ďřevostavba). Ni…
lukoid
Před 6 lety
6
Co na zásyp kotelny?
Dobrý den, Chceme zrušit nefunkční kotelnu. Jedná se o starší RD dům. je to cca 70cm pod vedlej…
sh0ck
Před 6 lety
1
Odkud máte koupelnu?
Zdravim, chci se zeptat odkud jste kupovali vybavení a obklady do koupelny ? Vyplatí se z Polska ? …
kocanda123
Před 6 lety
2
Vlastnictví nemovitosti
Dobrý den, možná je to hloupý dotaz, ale zeptám se. Firma nám bude stavět dům na klíč. Původně jsem…
daisy14
Před 6 lety
2
Podlahové topení svépomocí
Dobrý den, plánujuplanuju teplovodni podlahove topení svépomocí a těším se na to. Rozdělovač bude …
constantine6
Před 6 lety
15
Podlahové lišty VOX, led světla
Zdravím, mám podlahové lišty VOX IZZI, chtěl jsem udělat orintační led světla aby se večer nemuselo…
honza_hecko
Před 4 lety
2
Topný žebřík netopí - co s tím?
Ahoj všem, o víkendu jsem se pustil do výměny topného žebříku v koupelně - starej už měl prohnilé…
specnaz84
Před 6 lety
3
Co byste zpětně do domu nechtěli nebo udělali jinak?
Ahoj, podělte se se zkušenostmi z bydlení. Co byste si do domu už nedali nebo to udělali jinak? Kon…
bayt
Před 5 lety
1
2
...
...
9
10
273
sponzor fóra
Integrovaná rohožka před vstupní dveře
Máte někdo v RD před vstupními dveřmi čisticí rohožku, zapuštěnou do podlahy, jako vyrábí např. fir…
evelynka25
Před 6 lety
3
Čím zateplit prostor za pozednicí?
Dobrý den, mohli byste nám prosím někdo poradit, jakým způsobem zakrýt/zaizolovat místo mezi kro…
xhex
Před 6 lety
3
Malá koupelna 150x140 - inspirace
Dobrý den, chytáme rekonstrukci a potřebovala bych nějakou inspiraci či podnět. Nyní je v koupelně …
kosmoletec
Před 6 lety
7
Bílá kuchyň lesk - hrany
Ahoj střecháčci , jdu za Vámi s radou . Truhlář si převezl do domečku asi 5 skříněk , celá natěšená…
petras89
Před 6 lety
12
Jak jste v interiéru sladili několik dřevěných prvků?
Zajímalo by mě, jak jste v interiéru vyřešili kombinaci několika dřevěných prvků. Pokoušeli jste se…
mojebydleni
Před 6 lety
14
Kam dát/vysekat prostor na úklidové potřeby?
Ahoj, ráda bych znala vaše rady a tipy.. Chci udělat někde úložný prostor pro úklidové potřeby …
ivisci
Před 6 lety
13
Epoxid stůl (pryskyřice), máte někdo zkušenost?
Ahoj, mate prosím někdo zkušenosti s aplikací epoxidu na desku stolu, který se natírá válečkem a p…
fifina86
Před 6 lety
7
Myčka Electrolux ESL 8820 RA, máte jí někdo?
Ahoj všem! Máte někdo myčku Electrolux ESL 8820 RA (plně integrovaná)? Máme ji v provozu cca 3 měsí…
dita_a_ivan
Před 6 lety
1
Záložní zdroj (elektrocentrála)
Dobrý den,chtěl jsem se vás zeptat jestli někdo nemá zkušenosti se záložním zdrojem. Nový baráček b…
pepa75
Před 6 lety
5
Rozvodná skříň - dotaz
Dobrý den, měl bych dotaz ohledně rozvodné skříně na el. Na pozemku na kterém stavím byl starý ba…
bendavenda
Před 6 lety
1
Tmavá nebo světlá podlaha? Co opticky zvětší byt?
Viděla jsem pár fotek bytů a zaujalo mě, že ač by se to na první pohled neezdálo, že tmavá podlaha …
bayt
Před 6 lety
7
Finep Britská čtvrť + co se zábranami z mléčného skla
Máte někdo zkušenost s bydením od Finepu, v Britské čtvrti nebo i jinde? My jsme s manželem pro ty …
myfairlady
Před 6 lety
9
Územní plán - plochy stabilizované vs. plochy změn
Dobrý den, prosím o vysvětlení rozdílu v označení parcel v územním plánu. Chceme koupit pozemek…
kimitko
Před 6 lety
6
Tip na lepený vinyl v barvě třešně
Prosím o tipy na lepený vinyl v barvě třešně. Rádi bychom vinyl od osvědčeného výrobce, ale musíme …
jane_n
Před 6 lety
1
Hloubka pracovní desky
Dobrý den, ráda bych vás poprosila o zkušenosti z hloubkou pracovní desky v kuchyni, jestli máte kl…
mitoma
Před 6 lety
7
250-300 m2 dům do 2.5 mil. hrubá stavba
Dobrý den, jsem tady nový tudíž se omlouvám za triviální dotazy. Jelikož mám čerstvě pozemek tak s…
pajoslav88
Před 6 lety
8
Tmavá podlaha a bílé lišty, máte někdo?
Střechááčci :* :* Máte někdo reálnou fotku tmavé podlahy (ořech, dub) s kombinací bílé lišty a klid…
nicmat
Před 6 lety
5
Vybrané TČ NIBE F2040-6 + jednotka VVM 320, máte někdo?
NIBE F2040-6 + jednotka VVM 320 máte někdo?
medunovi
Před 6 lety
3
Teplovodní podlahové topení - od koho?
Kdo vám dělal teplovodní podlahové topení. Jaké máte, spokojenost a poté zalito betonem či anhydrit
zubr487
Před 6 lety
3
Teplovodní podlahové topení - od koho?
Kdo vám dělal teplovodní podlahové topení. Jaké máte, spokojenost a poté zalito betonem či anhydrit
medunovi
Před 6 lety
1
Beliani - máte zkušenost?
Vybírám sedačku a jedna z variant je ze stránek Beliani ale nezdá se mi tam, že je to švýcarský on-…
torpen
Před 6 lety
3
Jak spočítat rezervaci příkonu?
Ahoj, moc se neorientuji, prosim jak spocitat rezervaci prikonu? Projektant rika 3x32, topit budeme…
zu_za_nka
Před 6 lety
6
1
2
…
346
347
348
349
350
…