O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Tepelne čerpadlo Vzduch - voda - mereni hluku pro kolaudaci - Brno venkov
Dobry den, prosim nejde nejak obejít mereni hluku TČ vzduch voda pro kolaudaci RD? Nas nejblizsi so…
cyklos
Před 6 lety
12
Betonovy skladany strop-okr. Prerov, Olomouc (Merit, BS Klatovy
Je tu někdo z okr. Přerov, Olomouc,... kdo má stropy od firmy Merit nebo BS Klatovy příp. jiné firm…
pastole
Před 6 lety
1
Sušička
Tak konečně přišla na řadu sušička, ne jen, že vás prosím o vlastní zkušenosti a typ na značku, ale…
artep1987
Před 3 lety
15
Barvy z Polska
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli někdo kupoval barvy z Polska? Dekuji
ojdipacek
Před 6 lety
4
Vedení nízkého napětí
Máme možnost koupě menšího pozemku, kde přímo jejím středem vede vzdušné vedění nízkého napětí. Je …
noemi77
Před 6 lety
11
Ústní dohoda o darování koně
Dobrý den.Před 19ti měsíci mi byl darován kůň na ústní dohodu.Z důvodu mé exekuce jsem na sebe ko…
ovecka2010
Před 6 lety
1
Výdřeva pod SDK
Dobrý den. Chci se laicky zeptat na to, jak dostat výdřevu pod SDK? Chci zavěsit TV s otočným držák…
boert
Před 6 lety
6
Odhlučnění zahrady
Ahoj, máme dům a pozemek viz foto. Snažím se najít nejlepší variantu, jak odhlučnit, pokud možno c…
lukoid
Před 6 lety
7
sponzor fóra
Křeslo na čtení
Ahoj, máte tip na příjemné křeslo určené do čtecího koutu? S vysokým opěradlem na opření hlavy. Hod…
molanmolab
Před 6 lety
3
Kam umístit pračku a sušičku v domě
Měla bych dotaz. RD bude klasický dvoupatrový - dole koupelna, technická místnost, sklad, pracovna,…
duck09
Před 6 lety
15
Mramor v kuchyni
Dobrý den, máte někdo v kuchyni desku s motivem mramoru? Můžete, prosím, nasdílet fotky? Z jakého m…
mitoma
Před 6 lety
13
Voda a odpad
Dobrý den, chci se zeptat kolik Vás stala voda a odpady v domě.Mám nabídku 50 tisíc,jedna se o bung…
davex
Před 6 lety
4
Zaves na houpacku do krovu
Ahoj, potrebovala bych poradit - chtela bych dat detem do pokojicku v podkrovi zavesne houpaci kres…
jani_ha
Před 6 lety
5
Blog o rekonstrukci starého domu
Zdravím, rekonstruoval tu někdo opravdu starý vybydlený dům a vedl si o tom blog, dokumentaci nebo …
ales_hracek
Před 6 lety
1
Poskozeny stul
Zdravim, Nemate prosim nekdo zkusenost a napad jak dostat skvrny od rozliteho odlakovace z drevene…
katarinah11
Před 6 lety
1
Kdy začít vyřizovat hypotéku?
Ahoj, můžete mi prosím poradit, kdy vyřizovat hypotéku? Popíšu aktuální situaci: S přítelem máme k…
kaczaa
Před 6 lety
2
Oprava podlahového topení
Ahoj, chtěl bych se optat na nevím jestli řešitelnou věc. Instalatér který nám montoval podlahové t…
wpavel
Před 5 lety
30
Prostup pro elektriku
Ahoj, je mozne jako prostup pro elektriku vyuzit prostup pro kanalizaci? Pripadne da se po vyliti p…
milan1965
Před 3 lety
6
Doporučení firmy cemflow Zlínsko
Prosím o kontakt na firmu v okolí Zlínska, která mu dělala lité betonové podlahy cemflow a byl s pr…
oskar83
Před 6 lety
2
TLOUŠŤKA OSB DESEK NA PODLAHU PODKROVÍ
Prosím, chtěla bych se zeptat, jakou tloušťku OSB desek na podlahu podkroví? Máme připravený rošt z…
geodett
Před 6 lety
4
Za kolik jste postavily vaše Bungalovy 200-350m2 ??
Dobrý den vlastním větší pozemek na který mám možnost roztáhnout větší bungalov tak se chci zeptat …
davex
Před 6 lety
8
Za kolik jste postavily vaše Bungalovy 200-350m2 ?
Dobrý den vlastním větší pozemek na který mám možnost roztáhnout větší bungalov tak se chci zeptat …
barca3979
Před 6 lety
2
Barva koupelny
Máte někdo béžovo hnědou koupelnu? Můžu poprosit foto? Děkuji
puhelin
Před 6 lety
2
Jak dostat vteřinové lepidlo z plastových oken
Zdravím všechny, nemáte někdo zkušenost jak dostat vytvrdlé vteřinové lepidlo z plastového okna a…
hanlib
Před 6 lety
1
Otevřený sprchový kout walk in
Hezký večer, přemýšlíme, že bysme to místo té zděné příčky nějak otevřeli (sprch. kout 120x90) Dve…
hansoi
Před 6 lety
6
Pozemek 853m2 a zastavitelnost v obci 15%
Dobrý den, zvažujeme koupi stavebního pozemku 853m2 v obci, kde je podle ÚP zastavitelnost jen do 1…
kvetoslav123
Před 6 lety
12
Antoníček na hodiny - Teplice v Čechách a okolí
Nějaký elektrikář, který dělá antoníčka - Teplice v Čechách a okolí.Máme od ČEZ jejich slavné butní…
medunovi
Před 5 lety
4
Stavebni dozor v okoli Úval, Říčan, Českeho Brodu
Dobry den, nemate nekdo doporuceni a dobrou zkusenost se stavebnim dozorem v okoli Uval, Říčan nebo…
irall
Před 6 lety
5
Nějaké připomínky k návrhu?
Ahojte, dostala jsem do rukou prvotinu návrhu naší kuchyně. Myslím, že se bude určitě ještě hýbat s…
ksarka
Před 6 lety
14
Projektant, lepší a vše rychlejší?
Dobrý den. Jdu si pro pár rad. Budeme kupovat pozemek, který je ještě bude dělit. Nyní čekáme na sc…
jendurka
Před 6 lety
7
1
2
…
344
345
346
347
348
…