O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Návrh koupelny
Dobrý den , co říkáte na návrh koupelny ? Jde mi jen o rozmisteni , obklady jsou nahodny. Dveře jso…
ptjj
Před 5 lety
7
Jak skrýt napojení umyvadlové baterie
Dobrý den, aktuálně připravujeme vodu a odpady v koupelně. Budeme mít desku a na ní položené umyvad…
kajdam
Před 6 lety
5
Profukující střecha
Zdravím, koupili jsme domek - bungalov, kde je docela clenita strecha (vice hrebenu) a kdyz fouka v…
edison101
Před 3 lety
21
Zpomalovací mechanismus u WC sedátka
Ahoj, vybírám si sedátko k míse Laufen Pro. Má smysl ten zpomalovací mechanismus? Trochu mě asi mat…
kekita
Před 6 lety
6
WC Sedátko - zpomalovací mechanismus
Ahoj, vybírám si sedátko k míse Laufen Pro. Má smysl ten zpomalovací mechanismus? Trochu mě asi mat…
jakuda
Před 6 lety
4
Co vše k bazénu
Ahoj střecháčci, prosím o radu ohledně doplňkům k bazénu. Musím nahlásit elektrikáři, kolik má nata…
fiaiv
Před 6 lety
1
Nefunkční podlahové topení
Dobrý den, možná měl někdo stejný problém s podlahovým topením. V domě žijeme už čtvrtý rok, po zap…
mirekb
Před 6 lety
3
Dobrá stavební firma
Poradíte?Středočeský kraj-Benešov-solidní,spolehlivou partu,firmu na stavbu RD?
nilika
Před 6 lety
3
sponzor fóra
Špatný stav příjezdové komunikace
Dobrý den, prosím o radu. Koupili jsme stavební pozemek, kde se prodávající zavázal k vybudování…
honzakotak
Před 6 lety
1
Zrcadlová skříňka
Dobrý den, chtěla bych se zeptat,kdo máte dvojumyvadlo kolo šíře 90cm,jaky typ zrdcadla-resp.zrdcad…
gepe
Před 6 lety
3
Termostaty v novostavbě na vytápění podlahového topení
Ahoj, jaké máte prosím termostaty v novostavbě na vytápění podlahového topení pomocí kondenzačního …
ptjj
Před 6 lety
15
Zkušenost s Simply Invest
Dobrý den, má někdo zkušenost s touto firmou? https://simplyinvest.cz/o-nas/ Hledáme firmu na post…
galvac
Před 6 lety
2
Bílá fasáda, světlé palubky a dřevěná okna - má někdo?
Dobrý den, právě vybíráme okna k našemu RD a nemůžeme se rozhodnout, jestli zvolit barvu antracit n…
saruskas
Před 6 lety
1
Nehladká pracovní deska
Máte prosím někdo pracovní desku, která není hladká? Mám vybranou Polyform P105 Roche béžový ale m…
mmlenka
Před 6 lety
7
Livingprague Praha-Suchdol
Dobrý den, rád bych získal informace od někoho, kdo prostřednictvím firmy Livingprague kupuje pozem…
maranka
Před 6 lety
1
Co na dno šuplíku
Dobrý den, ráda bych se zeptala. Co si dáváte do šuplíku papír nebo takovou tu umělou podložku nebo…
gigi2
Před 6 lety
17
Skříň u postele
Ahoj střecháčci, budeme mít skříň vedle postele a protože nemáme moc místa, přemýšlím, kolik bude a…
fiaiv
Před 6 lety
1
Quick step - dub kaňonový béžový X přírodní
Zdravím, mám v top výběru tyto dva dekory od QS. Máte někdo? Nevím, která podlaha je do domu prakt…
hansoi
Před 5 lety
11
Dekor kuchyně k antracitovým oknům
Zdravím, prosím o radu ohledně dekoru kuchyně. Máme antracitová veliká okna v obýváku, jídelně a ku…
dita_a_ivan
Před 6 lety
8
Změna údajů o pozemku po odstranění stavby
Ahoj, měla bych rychlý dotaz na ty, kdo prošli odstraněním stavby. Zbourali jsme dům a jak jsem se …
noemi77
Před 6 lety
1
Soused chce stavět 2m od mého pozemku
Dobrý den, přišel jsem si k vám pro radu. Vlastním pozemek a velikosti cca 1000m2. rozměrově 20m ší…
neudorff
Před 6 lety
1
2
...
...
3
4
97
Chlazení TČ země-voda
Kdo máte prosím TČ země-voda (jak vrt, tak kolektory) a využíváte možnost pasivního/aktivního chlaz…
norah32
Před 5 lety
15
Odér kanalizace v domě
Zdravím, ráda bych poprosila o radu s kanalizací. Koupili jsme dům ze 70. let, celý ho zrekonstruo…
dannu
Před 6 lety
3
Nedodržení dohodnuté ceny
Můj dotaz zni:žádali jsme poptávku na opravu přístřesku.Nabidka materiál +práce byla něco kolem 30.…
nilika
Před 6 lety
13
Cena
Od firmy na klíč máme na ceněný dům 107,5m2, bez lina, vnitřních dvěří za 2 200 000,-. Manžel si m…
peti76
Před 6 lety
5
Za jak dlouho vam firma udělala rozpočet na dům?
Ahoj,za jak dlouho vam firma udělala rozpočet na dům, od zaslání podkladů?Děkuji.
geodett
Před 6 lety
5
Přívod vzduchu ke krbu
Ahoj, mám pár konkrétních otázek k přívodu vzduchu ke krbu pod základovou deskou. Omlouvám se, že n…
dominikasn
Před 6 lety
10
Zpevnění příjezdové cesty - budoucí zámková dlažba
Dobrý den, na jaře plánujeme začít se stavbou RD. K domu vede nezpevněná polní cesta (cca 200m), je…
annacerna
Před 4 lety
5
Zdena ,,chata" zastavena plocha 50m2 za kolik se da postavit?
Dobry den, prosim zkusenejsi o nazory kolik si myslite ze by se dala postavit takova zdena chata 4k…
lenkadolejsi
Před 1 rokem
7
Prelozeni starych parket do korku
Mam v byte stare parkety, klasicky stromeckovy vzor, lepene v asfaltu. Jednou uz byly prebrusovane.…
bayt
Před 6 lety
6
1
2
…
343
344
345
346
347
…