O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Co vydrží na balkoně celoročně?
Máte tipy na nějaké osvědčené rostliny, které na jižním balkoně vydrží léto i zimu? Klidně i opada…
lommi
Před 3 lety
6
Koľko vyjde dostavanie domu?
Dobrý deň, rozmýšlame nad ukončením spolupráce s firmou, ktorá nám stavia dom. Vedel by nám niekt…
akoinac
Před 6 lety
10
Venkovní vánoční osvětlení
Ahoj, jak máte prosím řešené uchycení venkovního osvětlení, případně dekorativního osvětlení na do…
gepe
Před 6 lety
5
Stavební firma Kohout
Dobrý den, máte někdo zkušenosti se stavební firmou Kohout z Mělníka...? Děkuji.
alexandra123456
Před 6 lety
1
Odhad banky - zakladova deska
Dobry den , stavime RD svepomoci ,hypoteku mame od Hypotecni banky . Vlastni prostredky jsme dokaz…
ptjj
Před 6 lety
6
Úřednice nereaguje na černou stavbu
Zdravím :slight_smile: má někdo zkušenost? Stavěli jsme na černo 🙈 někdo nás udal. 4.10.jsme měli v…
simous12
Před 6 lety
1
Stavební dozor – Poděbrady, Nymburk a okolí
Dobrý den, poradíte někdo stavební dozor na stavbu zděného domu v okrese Nymburk?
molanmolab
Před 6 lety
1
Fasáda weber se00
Ahoj, máte někdo na fasádě weber se00 potřebovala by jsem ještě vidět fotky jak to vypadá na domečk…
marta_kovar
Před 3 lety
3
sponzor fóra
Dřevostavby
Dobrý den chci se zeptat někdo zkušenosti s firmou na dřevostavby okolí Brna/jižní Moravy? A dalš…
cuky_ducky
Před 6 lety
5
4 varianty vestavné skříně. prosím o tip
Prosím o názor, která varianta se vám líbí nejvíce? První obrázek je inspirace. Skříň bude mít 3,5m…
aloisie
Před 6 lety
4
Rada LEVIT abb
Ahoj strechacci, máte někdo doma vypínače, zásuvky LEVIT od ABB ?? Moc prosím o foto , chlap mi …
mitoma
Před 6 lety
8
Odpad pro myčku
Dobrý den, mám dotaz ohledně výšky odpadu pro myčku. Jaká je maximální možná výška pro odpad myčky?…
lucie_kalodova
Před 6 lety
3
Stavba na klíč v řadové zástavbě
Dobrý den. Máte prosím někdo zkušenosti se stavbou rodinného domu na klíč v řadové zástavbě? Našli …
hbh
Před 6 lety
1
Hledám stavbyvedoucího - Frýdlant nad Ostravicí a okolí
Ahoj, hledám stavbyvedoucího v okolí Frýdlantu nad Ostravicí. Najde se někdo, kdo má dobrou zkušeno…
smant
Před 5 lety
3
Jaké jídelní židle jsou trendy a nejpohodlnější?
Dotaz je jssny:wink: mame z ikea, takove hranate a sedet na nich je vazne des. Jinak nemam bohuzel …
mitoma
Před 6 lety
17
Sháníme stavební dozor - Mělník a okolí
Ahoj, mátě nějaký tip na stavební dozor v okolí Mělníku ( + - 20 km ) Díky za tipy!
domdomca
Před 5 lety
4
Rovná střecha | Jak se tomuto říká v češtině?
Pro sklon rovné střechy uvažuji o využití tzv. firring strips. Prosím tuší někdo jak se to jmenuje …
gui89
Před 6 lety
11
Sklon střechy - zamítavé stanovisko obce
Krásný den, s manželem chystáme stavbu RD v Minkovicích (obec Šimonovice) a v současné době řešíme …
cechovas
Před 4 lety
16
Máme nárok na penále?
Dobrý deň, chcela by som sa s vami poradiť ohľadom nároku na penále. Naša stavba má byť dokončená d…
nina004
Před 6 lety
12
Poškozená fasáda - díry od ptáků
Dobrý den, nemáte prosím někdo s tímto zkušenost? V létě nová fasáda a teď se objevila uprostřed fa…
bbaronka
Před 1 rokem
13
Super-izolace cz.
Zdravím, chci se zeptat, zda má někdo PUR izolaci od firmy superizolace. Jak jste spokojeny? Děkuji…
davyjones
Před 2 lety
3
Centrální vysavač - samoinstalace
Ahoj, je tu někdo, kdo si sám instaloval centrální vysavač? Nějaké postřehy a rady? Děkuji
spaghetka
Před 6 lety
1
Rekuperace
Ahoj, prosím majitelů rekuperací , kteří jsou spokojení s funkčností, aby mi pomohli s výběrem. N…
ventilatory
Před 4 lety
8
Firmu pro HG a IG pruzkum zlinsky kraj
Dobry den, Dal byste nekdo typ na firmu ve zlinskem kraji pro zajisteni hydrogeologickeho a inzeny…
zuzka0011
Před 6 lety
1
Sedačka a nano houba
Ahoj holky, prosím ty, které používají k čištění nano houbičky. Čistila jste už některá houbičkou s…
fiaiv
Před 6 lety
1
Faktury, účtenky za vybavení bytu
Ahoj, potřebovali bychom doložit k půjčce účtenky za vybavení bytu na 15 tisíc korun. S datem ideál…
kacmelina
Před 6 lety
1
Faktury/ účtenky za vybavení bytu
Ahoj, potřebovali bychom doložit k půjčce účtenky za vybavení bytu na 15 tisíc korun. S datem ideál…
kacmelina
Před 6 lety
5
Rekonstrukce, nebo koupit jiný byt v novostavbě?
Ahoj, podědili jsme starý byt v paneláku. Je v dobré lokalitě, kousek od metra i parku, míme to blí…
elen112
Před 6 lety
16
DD, máte někdo zkušenosti s koberci z RUGVISTA.cz?
Zajímá mě hlavně koberec TORRENT. Můžu poprosit o Vaše zkušenosti - kvalita, životnost, čištění, úd…
vejiska
Před 6 lety
1
Postel 160x200 nebo 180x200?
Dobrý den, doporučili byste mi spíš postel 160 nebo 180x200? Nevím, jestli 160 nebude až příliš mal…
kackabis
Před 5 lety
1
2
35
1
2
…
345
346
347
348