O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Co byste dali mezi sousední dům a naší opěrnou stěnu?
Zdravím, co byste dali mezi sousední dům a naši opěrnou stěnu? Budeme tam mít parkovací stání, zas…
specnaz84
Před 6 lety
6
Topení v novostavbě - TČ vs. zplynovací kotel
Plánujeme stavbu RD - jsme ve fázi, kdy jsme zahájili komunikaci s projektantem a ten po nás chce, …
p92
Před 6 lety
9
Venkovní rolety - kastlík
Zdravím, začal jsem řešit venkovní před okenní rolety. Před 4 roky nám nikdo neřekl " hele dejte s…
honzik75
Před 4 lety
9
Jak je to s hypotékou s RD pokud není našetřeno nějaké to procento?
Chtěla bych se zeptat na zkušenosti. Jak je to s hypotékou na RD pokud není našetřeno nějáké to pro…
prcccek
Před 6 lety
16
Záklop římsy (podbití) - rady a tipy
Dobrý den. Prosím o radu: Řeším podbití římsy u bungalovu s vazníkovou konstrukcí. Vzdálenost vazní…
arnyzn
Před 5 lety
4
Dvířka trachea acrylik, je to takhle správně?
Dobrý den, přiznám se že teď mi docela zatrnulo Procitam si tady jak udržovat akrylová dvířka od tr…
kocanda123
Před 6 lety
12
Inženýrsko-geologický a hydro-geologický průzkum okres Ústí nad Labem
Doporučíte zhotovitele inženýrsko-geologického a hydro-geologického průzkumu v Ústí nad Labem a oko…
xhex
Před 6 lety
2
Dispozice domu - vaše připomínky
Tak uz konecna dispozice:-)
bayt
Před 6 lety
4
sponzor fóra
YTONG + PORFIX + HELUZ - pěna či malta
Ahoj, mám nejspíše hloupou otázku. Co se HELUZ týče tak zde se dává pěna místo malty a YTON + PORFI…
jarin1
Před 3 lety
21
Projektant dopravních staveb - KM a okolí, Zlínský kraj
Dobrý den, prosím, doporučíte někdo projektanta dopravních staveb v okolí KM či Zlíského kraje, kte…
slamer
Před 6 lety
2
Jaké světlo nad jídelní stůl?
Ahoj střecháčci, Poslední dobou jsem nešťastná z výběru světla nad jídelní stůl. Nic moc se mi ne…
stazina1
Před 6 lety
14
Nákupy v Polsku - jaké hobby markety navštívit?
Příští týden by jsme chtěli zajet do Polska do místního "Hornbachu, Baumaxu" apod. Poradíte kam je …
peroli
Před 6 lety
13
Stropní schody
Ahoj,řešíme problém s pudnimi schody...Zjistili jsme,ze mame krokve od sebe pouhý jeden metr a zjis…
majulinkaaa
Před 6 lety
6
1 návrh koupelny, co byste změnili?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jeslti vám přijde tento návrh koupelny OK nebo něco změnit? (přide mi …
bayt
Před 6 lety
17
Ověřený přípravek na vinyl?
Zdravim, Mame lepeny vinyl a rad bych se Vas zeptal jaky pouzivate pripravek na uklid a jak jste s…
honzik75
Před 6 lety
12
Výjimka ze zpevněné příjezdové cesty-z par. 20/7 Vyhlášky o obecných požadavcích na využívání území
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli má někdo zkušenost s vyřizováním a schvalováním výjimky z p…
specnaz84
Před 6 lety
7
Okna Macek - vaše zkušenosti
Prosím vás máte někdo zkušenosti s oknama Macek ? děkuji
tomi_28
Před 3 lety
5
Navýšení hypotéky u stejné banky mimo fixaci
Bylo mi řečeno, že si můžeme i mimo výročí fixace navýšit hypotéku u naší banky (HP) tím způsobem, …
nadulka87
Před 6 lety
4
Betonový skladaný strop vs miako
Dobrý den, je tu někdo kdo má betonový skladaný strop od firmy Merit spol sro nebo od firmy Rector…
panlorenc
Před 6 lety
12
Recenze na firmu KMV stavební servis - stavba dřevostaveb nebo zděných domů
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s firmou KMV stavební servis? Uvažujeme s manželem o stavbě v Mor…
senkeka
Před 6 lety
5
Technická místnost - kde sehnat umyvadlo?
Dobrý den, kdysi jsem tady zahlédla fotku obestavěného umyvdala v TM, které bylo používáno na koup…
jo5
Před 6 lety
4
Zakrytí ztraceného bednění v plotové podezdívce
dobrý den, jdu pro radu, víc hlav víc ví :-) udělali jsme plot, kde pozdezdívka je ze ZB o šířce 15…
supperball
Před 5 lety
16
SFRB
Dobrý den, máte někdo zkušenost se zpětnou kontrolou z SFRB na poskytnutý úvěr na rekonstrukci? O …
cincula
Před 6 lety
3
Otevřený sprchový kout
Dobrý den, uvažuji o otevřeném sprchovém kouťě. Máte někdo zkušenost jestli voda necáká po celé kou…
lacatej
Před 6 lety
7
Jaký vinyl vybrat?
Dobrý den, mám problém se rozhodnout jaký vinyl vybrat, jestli lepený který je velmi slabý a trochu…
annetteda77
Před 4 lety
14
Obložene schodiště
Dobrý den, nemáte někdo obložené schodiště dřevem Hevea? Děkuji za přidané fotky a zkušenosti :-) :…
lacatej
Před 6 lety
1
Odlehčené ztracené bednění
Zdravím ! řešili jste někdo odlehčené ZB značky IZOBETON IZO20? Chtěl bych na jaře dělat základ na…
zdenna
Před 6 lety
4
Jak odstranit pěnovou těsnící pásku
Ahoj všem, jdu si pro radu - máte někdo zkušenost s odstraňováním pěnové těsnící pásky? V jen…
hanlib
Před 6 lety
1
Rekonstrukce byt z 3+1 na 4+kk - názory
Zdravím všechny. Mohla bych Vás poprosit o názor a komentáře ohledně plánované rekonstrukce našeh…
jkjkj
Před 6 lety
9
Úchopové lišty/přesahy dvířek
Vybíráme “úchytky” do kuchyně a zatím vyhrávají úchopové lišty/přesahy dvířek. Máte někdo doma? Zaj…
bayt
Před 5 lety
21
1
2
…
347
348
349
350
351
…