O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
ABB Levit - bílá/kouřová černá
Ahoj všem, máte prosím někdo fotky z vašich domečků, kde máte vypínače ABB Levit kombinace bílá/ko…
hanlib
Před 6 lety
7
Francouzské okno
Dobrý den, při instalaci francouzských oken nám nechali po každé straně toto, co prosím s tím? Můj …
danula85
Před 6 lety
2
Krbová vložka – akumulační sada
Dobrý den, stavíme bungalov a budeme mít krbovou vložku. Vybrali jsme vložku od romotopu s regulova…
netmaster
Před 6 lety
6
Máte inspirace na bílé interiérové dveře?
Ahoj, nemáte někdo bílé interiérové dveře a styl podlahy do dřeva? Jsem ve fázi vybírání podlahy a …
andwejka
Před 2 lety
1
2
45
Cena za pergolu?
Plánujeme výstavbu pergoly cca 50 M2 (9 patek), zastřešení plechem. Prosím jak se to pohybuje cenov…
alitero
Před 4 lety
27
Vytyčení domu od geodat později než stavba domu
Ahoj, asi jsme se ocitli v průser*. A já potřebuju pohled rady na věc. Koupili jsme pozemek, našl…
atilius
Před 6 lety
6
Ekologické podlahy Wineo Purline
Máte někdo doma? Jak jste spokojení a jaký dekor máte? Příp. foto jak vypadá v interiéru bych ráda …
fidorka86
Před 5 lety
5
Rozvržení kuchyně - návrhy - prosím, pomozte
Moc prosím o radu. Jsme s domem ve fázi, kdy je možné ještě přesunout nebo zvětšit okna, což se bud…
petrabodlina
Před 6 lety
4
sponzor fóra
Pozemky na Liberecku
Dobrý den, asi rok sháníme pozemek s dobrým dojezdem do Liberce (příp. Jablonce) a příležitostným …
blondys24
Před 4 lety
18
Opakované vytopení bytu od sousedů, kteří rekonstruují
Dobrý den, sousedi (Rusové) nad námi rekonstruují svůj byt v OV. Panelák je jinak družstevní. Ale …
zmrz_lina
Před 6 lety
7
ČOV a pěna
Dobrý den, můžete nám poradit, co děláme špatně, když jsme v sobotu odpoledne poprvé spustili ČOV a…
zmrz_lina
Před 5 lety
15
Stavební systém Ekolit
Dobrý den přeji,prosím co si myslíte o stavebním systému Ekolit?Máte někdo nějaké zkušenosti s výs…
zubr487
Před 6 lety
3
Koupelnový nábytek zkušenosti?
Zdravim, máte někdo zkušenost s koupelnovým nábytkem z Hornbachu? Kvalita? https://www.hornbach.cz/…
bendavenda
Před 6 lety
1
Pokládka vinylu
Zdravím střechaři, jdu si k Vám pro radu, jsme ve fázi, že máme skoro všude vymalováno a doděláváme…
mirekb
Před 6 lety
10
Světlík
Zdravím, chci se prosím zeptat, máme světlík, stavař ho nainstaloval a dozor má za to, že tam chyb…
stresnioknaeshop
Před 6 lety
2
Elektrorozvaděč se zásuvkami
Budu mít připojení od Čezu 3x16A, T1. Chci zakoupit elektrorozvaděč se zásuvkami, který ale lze čas…
janekor
Před 6 lety
5
Jakou sazbu u hypoteky Vám v nyní banky nabídly?
Zdravím , ptám se pro zajímavost, máme 2,19 tak nevíme, zda je to ok nebo hodnë.Dëkuji.
mahil18
Před 5 lety
19
Vyzděná vana
Zdravím , mám dům na klíč a v ní zděnou vanu. Chci si občas zkontrolovat pod vanou zda stále těsní …
danula85
Před 6 lety
2
Týčový vysavač
Máte prosím někdo tip na výkonný týčový vysavač? Máme patrový dům, takže aby vydržel vysávat alespo…
martasl
Před 6 lety
6
Kalendar?
prosim, existuje neco, jako chytry, tedy elektornicky, stolni kalendar? tak, abych ho mohla mit na…
pe_ma2
Před 6 lety
11
Ostrůvek
Ahoj, Vy, co máte podlahové topení a máte kuchyňský ostrůvek s šuplíky, jak ho máte zajištěný, přip…
davex
Před 6 lety
7
Milovice
Dobrý den, Prosím může mi někdo napsat jakékoliv poznatky ohledně bydlení v Milovicích? Konkrétně n…
luckavra
Před 6 lety
2
Štuk na Sadrokarton
Zdravim, Na jare budu malovat a tim ze mam popraskane spoje na SDK ktere se udelali nekvalitni prac…
zdenna
Před 6 lety
13
Kouřovod uvnitř domu
Zdravím, chci se prosím zeptat, zda jste někdo řešil podobnou záležitost - chceme mít přiznány kouř…
svetlik_j
Před 6 lety
4
Rozpočet ES x realita
Dobrý den Vybral jsem si barák od ES ( https://www.ekonomicke-stavby.cz/domy/kristyna-26 ) a př…
iwettk
Před 6 lety
27
Vinylová podlaha
Jaká značka vinylu je nejlepší a zároveň i cenově nějak normálně dostupný? Budeme mít podlahové top…
puhelin
Před 6 lety
5
Dodatečné kotvení
zdravim,dodatečně jsme kotvili sokel, kotvy jsme dávali už když byla natažena síťka a lepidlo (bude…
simurdovie
Před 6 lety
1
Podklad pod základovou desku (ztrac. bednění 1 m vysoké)
Ahoj všem a zejm. těm, kteří také měli vysoké ztrac. bednění (metr a víc). Jak jste řešili podklad …
luj89
Před 6 lety
6
Stavební firma Ríčany, Benešov - typový dům
Ahoj všem, sháním doporučení stavební firmy tak, aby mohla stavět v okolí Říčan / sever od Benešova…
mpoko
Před 6 lety
1
Kolik vás stála podlaha?
Ahojky, plánujem rozpočet na vybavení domu o ploše cca 80m2 + 20m2 dvě kouplny a wc, které do této …
spaghetka
Před 5 lety
12
1
2
…
341
342
343
344
345
…