O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Sacasa Timber Ridge-sháním
Dobrý den, chybí nám cca 2m2 vinylové podlahy Sacasa, odstín Timber Ridge. Nezbyl náhodou někomu?S…
lidlous13
Před 6 lety
2
Obestavěná lednice
Ahoj, kdo máte, prosím, volně stojící, ale obestavěnou kombinovanou lednici, jak máte vyřešené aby …
ptjj
Před 6 lety
9
Osázení záhonů v prosinci??
Zdravím a mám dotaz : zahradní firma, kterou jsme si objednali na osazeni predzahradky a prostoru k…
gepe
Před 6 lety
3
Skleněná příčka oddělující kuchyň/obývák
Dobrý den, snažil jsem se tu dohledat ale nenašel. Nemáte někod zkušenosti/kontakty se skleněnou …
lucie_d._kratochvilova
Před 5 lety
9
Přesah střechy nad terasou?
Prosím o radu. Jaký bych měla dát přesah střechy nad terasou? Tak, aby to nevypadalo jak pěst na ok…
houzkova
Před 6 lety
27
Šatní skříň na míru
Zdravím, už dlouhou se snažíme vymyslet skříň která bude jen policová, protože půjde mezi chodbu a …
alexxa007
Před 5 lety
8
Czp stropy Ytong
Dobrý den, potřebuji akutní pomoc :wink: vy co stavíte z ytongu, jaké máte stropy? Pokud zde bude …
danielacz
Před 6 lety
1
Bila lazura na drevohlinikova okna
Dobry den, chci se zeptat, zda mate nekdo zkusenosti s bilou lazurou na smrkovych oknech. Jedna se …
sazelka
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Quick Step Dub podzimní medový
Zdravím, ze zvědavosti, nemáte někdo, prosím, doma v akci Dub podzimní medový od QuickStepu a nebyl…
zaneta_m
Před 3 lety
1
2
48
Kdo má nyní nej hpotéku?
Má někdo přehled o tom, u koho jsou dobré podmínky? U koho je dobré vzít si hypotéku? Nemá někdo př…
k0nd0r
Před 5 lety
11
Orientační cena za komunikaci
Máme možnost zajímavého pozemku za super cenu, nicméně samozřejme nezasíťovaný. Elektřina, plyn a k…
6miska4
Před 6 lety
7
Podlahové topení nefunguje
Dobrý večer, můžu poprosit o radu ohledně nefunkčního podlahového topení? Máme patrový dům, obě pat…
kubajz_cermak
Před 2 lety
1
2
40
Ikea dřevěná podlaha na balkon? i přes zimu?
Ahoj, nevíte zda je vhodná tahle podlaha z ikey na balkon celoročně? jak dlouho vydrží? nehnije pod…
barussska1
Před 5 lety
3
Britská čtvrť Praha :) bydlíte?
Ahoj, najdu tady někoho z Britské čtvrti v Praze? Jak se vám bydlí? Budeme tam kupovat byt a okolí…
myfairlady
Před 6 lety
1
Posouzení RD
Dobrý den, budeme stavět dům a zatím jen přemýšlím nad dispozicí. Než půjdu za projektantem, chci s…
petricak111
Před 6 lety
1
Leštěný beton x vinyl x epoxid
Dobrý den, líbila by se mi podlaha se vzhledem betonu. Oslovila jsem pár firem, ale jedna poměrně z…
bayt
Před 6 lety
21
Nepříjemnosti se sousedem
Dobrý den, od jara máme zažádáno na staveb.úřadě (SÚ) o územní souhlas s rekonstrukcí starého domu.…
evca_markova
Před 5 lety
1
2
54
Dřevěné desky pod umyvadlem v koupelně
Dobrý den, prosím, nemáte nějaké doporučení nebo dobrou zkušenost ohledně ošetření masivního dřeva…
danula85
Před 5 lety
15
Solární lampa
Hezký dobrý den, prosím o doporučení solární lampy na zahradu??? Vím že nemohu očekávát dobré sví…
alexxa007
Před 6 lety
1
Revize katastru
Probíhá u nás revize katastru, neví někdo na co se ptát, případně na co si dát pozor před komisí, k…
honzajs
Před 6 lety
2
Skryté aneb vyfrézované úchytky
Dobrý den, prosím o názor se zkušenostmi z vyfrézovanými úchytky. Spokojeni nebo byste si to už ne…
bayt
Před 3 lety
27
Quick step - dub kaňonový šedý s řezy pilou
Máte někdo tuto podlahu? Vložte prosím reálnou fotku v ploše. Děkuji
tofiffe
Před 6 lety
1
Skleněná krájecí deska na dřez
Ahoj, máte někdo skleněnou krájecí desku na dřez? Potřebovala bych ji hlavně jako "kryt" na dřez, n…
ivca69
Před 6 lety
2
Kde koupit židle vaše zkušenost
Ahoj zařizujeme interiér a sháním již dlouho židle nechci žádné textilní jelikož mám malé děti a má…
puhelin
Před 6 lety
10
Mountain OAK 56230 nebo Brio OAK 22247
Ahoj nemáte někdo náhodou Module Mountain OAK 56230 nebo OAK 22247 vinyl? Děkuji za případné fotky…
lacatej
Před 6 lety
1
Pozemek rozděleni
Dobrý den. Chtěla bych vědět, zda máte někdo zkušenosti. Máme možnost koupit pozemek. Nyní čekáme n…
jendurka
Před 6 lety
9
Koš pod dřezem - ano, či ne?
Osvědčilo se vám mít odpadkový koš v kuchyni pod dřezem? Je to sice dobré využití méně "hodnotného"…
puhelin
Před 6 lety
8
Cena provaděcího projektu
Dobrý den, chtěla bych poprosit o orientační zkušenosti s cenou jednostupňového prováděcího projekt…
bayt
Před 6 lety
5
Stará zeď na pozemku
Ahoj, jdu na Vas s dotazem ohledne zdi, ktera nas deli se sousedy, zed je na nasem pozemku, a neumi…
houzkova
Před 6 lety
7
Znacka a kvalita drezu
Dobry den, jakou znacku drezu by jste ne/doporucili a proc? Pripadne prosim i o Vase osobni zkuse…
gepe
Před 6 lety
1
1
2
…
339
340
341
342
343
…