O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Změna obvodové zdi
Dobrý den. Řešil jste někdo změnu obvodové zdi? V projektu je psaná cihla Porotherm 44 T profi (s v…
bamak
Před 6 lety
8
Zkušenosti - PH domy Pardubice
Dobrý den, Máte někdo zkušenosti s firmou PH domy z Pardubic? Hledám reference po internetu a nena…
woyta
Před 6 lety
1
Špatná výška stavebního otvoru pro dveře
Prosím poraďte. Nějak jsme špatně měřili a máme výšku stavebního otvoru pro dveře 2050 mm. Už máme …
lala211
Před 5 lety
11
Dveře do obývacího pokoje
Ahoj, prosím o vaše názory. Dávali by jste do obývacího pokoje dveře? Nemůžu se rozhodnout, jestli …
linee
Před 6 lety
28
Bojler pod schodama?
Co si myslíte o umístnění horizontálního bojleru do špíze pod schody (kůlí vzdálenostem k místam od…
zubr487
Před 6 lety
15
Kde a kým jste si nechali navrhnout kuchyně? Studio, designér, truhlář?
Muzu prosim vedet kdo vam delal navrhy kuchyni. Porad nevim zda to nechat na truhlari ci v kuchynsk…
candat
Před 4 lety
1
2
...
...
3
4
99
Kuchyňský robot Sencor
Ahoj, plánujeme nákup kuchyňského robotu a nejlepší poměr cena/výkon má Sencor. Máme koupit model S…
mitoma
Před 6 lety
7
Jak vysoko dát vyůstění komína do místnosti?
Vybrali jsme si konkrétni kachle Malaga N03 se zadním vyůstěním ve výšce 1362 přímo do sopouchu (ne…
obludak
Před 6 lety
10
sponzor fóra
Posuvní dveře do zdi v ložnici
Máme v projektu v ložnici dřevěný sloup 160 o který bude bouchat klička dveří. Doporučili by ste za…
gepe
Před 6 lety
14
Francouzské okno a dveře na terasu
Máme v projektu z obyváku/kuchyně fr. dveře na terasu 800 (otvor 1000), a pak stěna 1140 a rohové f…
mtsr
Před 6 lety
1
Zkušenosti s firmou Variovila?
Dobrý den, po půl roce vybírání stavební společnosti jsme zúžili výběr na dvě firmy, a to Woodsyste…
emafrost
Před 4 lety
5
Nove odberne misto CEZ
Dobry den, chtela bych poprosit o info ohledne pripojky el. Jsme ve fazi dokonceni projektu a resim…
zu_za_nka
Před 6 lety
7
Samonosná brána - dať fotobunku a výstražné svetlo?
Ahoj prosim dali ste na samonosnú posuvnú bránu pre auto i výstražné svetielko ktore signalizuje o…
mitoma
Před 6 lety
6
Solarni panely FV nebo FVE
Dobrý den, chtela bych jse zeptat zda ma nekdo doma FV nebo FVE? Jake jaou nato vase nazory? Nebo z…
wpavel
Před 6 lety
10
Krb- CSN 06 1008
Zdravím, jak široká musí být predložka před rohovými kamny? Budou se využívat na příležitostné tope…
zubr487
Před 6 lety
1
2
33
Tepelna ztrata domu
Zdravim, Mam v projektu nejakou tepelnou ztratu ale udelali jsme zmenu v zateplovani a rad bych si …
puhelin
Před 6 lety
8
Penetrace před malbou sádrových omítek
Prosím o radu jaká penetrace (značka) je nejlepší před malováním sádrových omítek. Samotnou barvu j…
bebekeksy
Před 6 lety
3
Rolety?
Zdravím vás tu, prosím vás co dát do oken? Klasické žaluzie nechceme, rolety den a noc? Jaký jsou t…
iamondras
Před 2 lety
18
Pracovní deska z křemene? Dobrý poměr cena/výkon - méně jak 8 000kč/m2?
Ahojky, jdu si k vám pro radu. Máte zkušenost s pracovní deskou z křemene? Případně, kde jste jí p…
gepe
Před 6 lety
3
Interierove dvere Dorsis
Dobry den, momentalne jsme ve fazi vyberu interierovych veci. Pri vyberu interierovych dveri me poc…
xallti
Před 4 lety
4
Lednice na konci linky.
Prosím o radu jak vyřešit lednici volně stojící. Kuchyně bude do U. Na jedné straně bude ukončena …
gepe
Před 6 lety
2
Značka vestavné trouby ??
Ahoj, date mi prosim typ na vestavnou troubu... jakou znacku mam hledat, pripadne bez ceho se u ni …
wries
Před 6 lety
1
2
40
Výměna plovoucí laminátové podlahy
Dobrý den, planujeme výměnu plovoucí laminátové podlahy. Nyní mame na stávající podlaze vestavěné s…
holkaa
Před 6 lety
1
Výměna plovoucí laminátové podlahy - jak a čím orezat pole vestavěné skříně
Dobrý den, planujeme výměnu plovoucí laminátové podlahy. Nyní mame na stávající podlaze vestavěné s…
holkaa
Před 6 lety
20
Eko modular - zkušenosti?
Dobrý den, máte, prosím, někdo zkušenost s firmou Eko modular s.r.o. a jejich modulárními dřevostav…
matej_vahovsky
Před 5 lety
3
Terasa, kuchyň
Dobrý den, jak se říká mé starosti na něčí hlavu. Řešíme projekt RD. Kvůli ochranným pásmům jsme li…
cvoli
Před 6 lety
2
Lepený vinyl x dlažba
Jsme momentálně ve fázi kdy se rozhodujeme jakou podlahu zvolíme.Já osobně jsme více nakloněná pro …
jajuskaa
Před 4 lety
14
Vrtaná studna kromerizsko
Dobrý den,poradíte někdo,prosím od koho vrtanou studnu Kroměříž a okolí,který zároveň vyridi vešker…
pajinelka
Před 6 lety
2
Sacasa Timber Ridge-sháním
Dobrý den, chybí nám cca 2m2 vinylové podlahy Sacasa, odstín Timber Ridge. Nezbyl náhodou někomu?S…
lidlous13
Před 6 lety
2
Obestavěná lednice
Ahoj, kdo máte, prosím, volně stojící, ale obestavěnou kombinovanou lednici, jak máte vyřešené aby …
ptjj
Před 6 lety
9
1
2
…
338
339
340
341
342
…