O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kdy se dělá krb
Ahoj, akorát nám schnou podlahy v domě. Předpokládaný termín na pokládání vinylu je konec ledna. N…
marta_kovar
Před 5 lety
9
Elektrokotel+plynový krb
Ahoj, řešíme systém vytápění a vím, že už nejde udělat jen elektrokotel, ale musí být ještě další z…
dawerius
Před 5 lety
9
Polovalbová nebo pultová střecha?
Prosímvás, už jsme opravdu bezradní, stále přemýšlíme nad oknem v jídelně (rohové nebo velké) a nad…
luckavra
Před 6 lety
4
Vsakovací jímka podpis souseda - nesouhlasí
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda má někdo podobnou zkušenost. Do 15.12 máme bance doložit st…
anusenka93
Před 5 lety
23
Televize - rozdíly u stejné řady
jaký je prosím vás rozdíl u těchto modelů? děkuji https://www.alza.cz/58-panasonic-tx-58gx810e-d…
jarin1
Před 6 lety
7
V čem smažit na indukci pro 9 lidi
Prosim o radu, v čem se rychle da usmazit kousky masa na Vánoce pro 9 lidi. Mám indukci s mostem pr…
ptjj
Před 6 lety
12
Mokré fleky na nové fasádě
Dobrý den, potřebuji poradit, znát názor. Na konci listopadu nám dodělali fasádu na RD ze 70.let, z…
dandysek123
Před 5 lety
13
Obložení panelového stropu plovoučkou?
Zdravím, kamarád řeší co na panelový strop v novostavbě. Jelikož mezi okny a stropem není moc místa…
lukoid
Před 6 lety
11
sponzor fóra
Parapet - bílý jilm
Dobrý den, nemáte někdo plastové vnitřní parapety v barvě bílý jilm? Na internetu jsou jen malé obr…
gepe
Před 6 lety
11
Podkrovní pokoj holcicka 40m2
Máte někdo inspiraci na podkrovní pokoj pro holčičku? Styl spíše venkovský, rustic, scandi. Děkuji …
davex
Před 6 lety
5
Rozmístění kuchyně prosím o názor
Dobrý den, prosím o radu s plánováním kuchyně kam dat dřez , indukci, kam myčku moc si nevim rady,…
verunky
Před 6 lety
22
Soused dělá problémy
Ahoj, potřebuju poradit. Budeme stavět RD. Chtěli jsme na ohlášku. Soused z jedné strany - který ta…
kackabis
Před 4 lety
1
2
36
Rekuperace Nilan VPL15K TOP s regulací HMI
Dobrý den, na jaře nám stav. firma začne stavět dřevostavbu - bungalov 98,5 m2 užitná plocha. Nabíz…
bayt
Před 6 lety
21
Firma Zděné domky na klíč
Zdravím, chtěla bych vědět, zda-li někdo stavěl s firmou Zděné domky na klíč?? Přemýšlíme nad touto…
wednesdayl
Před 6 lety
1
Podsazený dřez
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli má někdo nějaké řešení?Právě plánuji naší kuchyň a velice by se m…
sviva
Před 4 lety
14
HS portál
Dobrý den, prosím o radu. Po namotavani firmou posilam par fotek nuloveho portalu delky 2700x2350…
qeszi
Před 6 lety
3
DJS ARCHITECTURE - O115 zkusenosti rady
Dobry den Vim, ze se to tu resilo, ale mate nekdo zkusenosti s touto firmou? Libi se nam od nich te…
mnovak1990
Před 6 lety
1
Rozmístění
Ahoj, chtěl jsem poprosit o rady a typy jak lépe rozmístit zařizováky v koupelnách. děkuji
kubakkk
Před 6 lety
1
Koupelna - rozmístění
Pěkné odpoledne, prosím o názor k našemu rozmístění koupelny. Nemáte někdo podobně? Děkuji :slight_…
kokeja
Před 6 lety
1
Projek domu L135 od DJSarchitcture
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo máte dům L135 od DJSarchitecture nebo zkušenosti s tout…
sonka2828
Před 4 lety
2
Schody Pilous - jsou schody opravdu bezhlučné?
Ahoj, zvažujeme schodište od fa Pilous. Nemáte s nimi nějakou zkušenost? Zajímalo by mě, zda jsou s…
sima_jebava
Před 4 lety
15
Nákupy v Polsku - obklady, sanita, podlahy
Jezdí tady někdo nakupovat do Polska? Jedná se mi především o obklady a sanitu, případně i podlahy.…
majak78
Před 6 lety
7
Regulace vytápění v jednotl. místnostech (+Somfy ?)
Ahoj, Řeším regulaci vytápění v RD po rekonstrukci. Zdivo: Heluz Family 50 + 200mm bílý EPS, Okn…
zubr487
Před 6 lety
16
Váš názor na rozmístění
Dobrý den, ráda bych se zeptala na váš názor ohledně naší koupelny, takto byla navrhnuta projektant…
kvetoslav123
Před 6 lety
22
Kolik cm XPS nad terén?
Zdravím, chtěl bych se zeptat do jaké výšky nad terén má být použitý XPS? Z XPS (140mm) máme vyša…
lukoid
Před 6 lety
18
Postup zateplení částečně pochozí půdy
Zdravím, chystám se zateplit pochozí strop novostavby. Strop je tvořen z miaka, armatury a 6cm bet…
lukoid
Před 6 lety
5
Zateplení podlahy na půdě
Dobrý den, Chtěli jsme se zeptat. Vyházeli jsme z půdy staré desky vyklidili bordel co byl mezi tr…
wpavel
Před 6 lety
2
Naslapna vrstva od 6mm vys - drevena podlaha
Hledam drevenou podlahu, jasan, ale vrstvene maji malou naslapnou vrstvu. Chtela bych 6mm a vys. De…
jakuda
Před 6 lety
17
Zkušenosti s okny
Hezký den stavitelé, máte někdo zkušenosti s firmou: Okenní a stavební centrum? Děkuji za info
closen
Před 6 lety
1
Dokumenty potřebné ke st.povolení.
Ahoj střecháčci, momentálně čekáme na vyjádření z životního prostředí- ovzduší, o které jsme samos…
zmrz_lina
Před 6 lety
4
1
2
…
336
337
338
339
340
…