O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Obyvak/loznice v jedne mistnosti
Jak vymyslet tyto 2 pokoje do jedne mistnosti, viz obrazek, tak, aby tam bylo plnohodnotne dvouluzk…
puhelin
Před 5 lety
6
Zpomalovací prahy
Bydlíme v obytné zóně, kde je stanovena rychlost 30. Bohužel většina obyvatel rychlost nedodržuje a…
marie5632
Před 5 lety
14
Dlažba Saloon
Dobrý den, Budeme nechávat pokládat dlažbu saloon v dekoru šedého dřeva. Ale ještě nejsme rozhodnut…
alexandra123456
Před 5 lety
1
Vánoční SOUTĚŽ: Ukažte svůj vánoční stromeček a vyhrajte jednu z 5 cen!
Do Vánoc zbývá už jen pár dní, tak proč si je nezpříjemnit vánoční soutěží :) Ukažte svůj vánoční s…
zizalka69
Před 4 lety
1
2
...
...
5
6
167
Liberec a okoli
Jsme mlada rodina se tremi malymi detmi a chceme se pristehovat na Liberecko. Libi se nam, ze je to…
bauerka89
Před 5 lety
3
Plastová okna - dekor antracit, šedá
Dobrý den, přidávám se k dalším nešťastlivcům, kteří se motají ve výběru oken, já měla již při návr…
cankikris
Před 5 lety
21
Franke centrum box
Nemáte někdo tento dřez od firmy Franke?
gepe
Před 5 lety
9
Nelze číst zprávy
Dobrý den, funguje vám ikonka obálky? V ikoně se mi zobrazuje jedna zpráva, ale nemohu ji otevřít. …
garfild
Před 5 lety
3
sponzor fóra
Dřevěná podlaha nebo lamino?
Ahoj, zařizujeme obývák + kuch kout. moc nevaříme, tak párkrát do týdne špagety:smiley: No, nicmé…
myfairlady
Před 5 lety
12
Zhodnocení projektu RD
Dobrý den, poprosil bych o nějaké rady a doporučení ohledně návrhu, na kterém děláme. Chceme stavět…
iveta_89
Před 5 lety
29
Doporučte prosím architekta či schopného projektanta
Chystáme se stavět dům a potřebujeme projekt co nejdřív a tak hledáme ideálně architekta či schopné…
bayt
Před 4 lety
26
Rozmístění nábytku v obýváku +kk
Ahoj, řešíme rozmístění nábytku v kuchyni spojené s obývákem, kde bude také pracovna pro nás oba - …
myfairlady
Před 5 lety
3
Jak usporadat obyvak
Zdravim, Rada bych zda by nekoho napadla inspirace jak usporadat obyvaci pokoj. Momentalne mame t…
michaelavee
Před 5 lety
3
Odpočet úroku ze základu daně a zahájení stavby do 4 let
Dobrý den, Určitě už to tady bylo mnohokrát řešeno, ale nenašel jsem konkrétní odpověď. Při uplatň…
bebekeksy
Před 5 lety
2
Boj s městem
Dobrý den, pokusím se ve stručnosti popsat náš problém a poprosit vás o rady, co dělat. Máme po bab…
greysnow
Před 5 lety
21
Radiátor v garáži
Prosím o radu, po dlouhém rozhodování jsme se domluvili na plynovém kondenzačním kotli a podlahovém…
wpavel
Před 5 lety
14
Doporučení na stavební firmu ve zlínském kraji?
Zdravím, prosím jakou stavební firmu byste doporučili, s kterou jste byli spokojeni při realizaci d…
zdeka85
Před 5 lety
4
Plíseň v bytě po zateplení fasády a jak na výměnu oken?
Dobrý den, pročítala jsem diskuze, web, různé zdroje ale potřebovala bych poradit se následující si…
wpavel
Před 4 lety
26
Vinylová podlaha Fatra - Jasan písečný x Dub luční
Ahoj, neměl byste někdo prosím fotku vinylové podlahy od Fatry vzor Jasan písečný nebo Dub luční. C…
suev
Před 3 lety
5
Jak zjistit, zda jsem ucastnikem uzemniho ci stavebniho rizeni
Dobry den, jak je mozne zjistit, zda jsem ucastnikem rizeni? Resp., pokud podal soused zadost o sta…
kackabis
Před 5 lety
8
Strop z dřevěných palubek
Máte prosím někdo otevřený strop v interiéru? Zajímalo by mě jak máte řešený strop zda-li ze sádrok…
tynanovakova2212
Před 5 lety
1
Havarijní stav
Dobrý den. Prosím, kdo a jakým způsobem určuje, zda je nemovitost (rodinný domek ) v havarijnim sta…
evolf
Před 5 lety
3
Pokojové termostaty "přes drát" nebo bezdrátové?
Hezký večer, při hrubé stavbě elektrikář natáhl dráty k budoucím termostatům. Několik týdnů poté js…
obludak
Před 5 lety
9
Detail napojení parapetu a lišty na exteriérové žaluzie
Nemáte někdo tip, jak vyřešit detail napojení parapetu a vodicí lišty exteriérové žaluzie? Lišta je…
sasynkamil
Před 5 lety
7
Svislý kouřovod s funkcí komina
Dobrý den, řešíme v domě komín. Jedná se o montovanou dřevostavbu. Kvůli úspoře místa nám byl dopor…
slabici
Před 5 lety
17
Ponicena betonova podlaha
Ahoj, rada bych si nechala poradit, co delat s ponicenou betonovou podlahou v novostavbe. Mame vyli…
obludak
Před 5 lety
5
Senesi kuchyně
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo kuchyni od této firmy? S manželem se nám moc lí…
s_he
Před 3 lety
3
Nepovedený návrh kuchyně?
Ahoj, akorát jsme ve fázi stavby, kdy je na čase si začít rozvrhnout kuchyň. Včera jsem na doporuč…
89jankal89
Před 5 lety
31
Zaplavova oblast
Jaky je vas nazor na přízemní byty se zahradou Uhříněves, náměstí bratri Jandusu? Je to 3.zatopova …
edcbubu
Před 5 lety
11
Stavební ohláška
Holky, celou dobu mě manžel i projektantka přesvědčují, že stavět rodinný dům do zastavěné plochy 1…
puhelin
Před 5 lety
8
1
2
…
335
336
337
338
339
…