O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jakou doporučíte šířku a délku terasy a typ dlažby?
Je šířka 3m optimum? Jak vyřešit nášlap z obývacího prostoru (šířka soklového zateplení je menší ne…
jarin1
Před 5 lety
13
Varná deska s integrovanou digestoří
Dobrý den, vybírám digestoř a narazila jsem na indukční desky s integrovanou digestoři. Má někdo do…
cell
Před 5 lety
9
Atypický kuchyňský ostrůvek
Chtěla jsem se zeptat, máte někdo zkušenost se zabudováním myčky do atypicky tvarovaného kuchyňskéh…
boiia
Před 5 lety
5
ČOV vzorky nebo revize, poradte
Ahoj, prosím co je lepší a jednodušší. Dávat vzorky 2 krát do roka nebo revize 1 krát za dva roky. …
peta123456
Před 5 lety
1
Hydroizolační folie mPVC sikaplan wp floor+odvětrání podloží
Ahoj Realizoval jste někdo izolaci základové desky bungalovu z podlahovým vytápěním pomocí Hydroiz…
jarin1
Před 5 lety
9
TV anténa
Ahoj všem, máte někdo zkušenosti s instalací antény v podkroví? Máme rozvod do 1. a 2. patra koaxiá…
edison101
Před 2 lety
17
Hansgrohe Ecosmart - máte zkušenosti?
Hezký den, rád bych si pořídil sprchový set (horní + ruční sprcha) Hansgrohe Croma 220. Dělají ho …
kosmoletec
Před 5 lety
1
Barva Style decor designová omitka
Dobry den, maloval jste nekdo stenu strukturovou omitkou a nasledne barvou od Style decoru? Zajimal…
miren13
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Krajní řadovka - dispozice
Zdravím, koupili jsme starý řadový KRAJNÍ domeček (90let) určený k rekonstrukci (pro nás z větší č…
deto_oesya
Před 5 lety
5
Pračka s pantem vpravo
Zdravím, jak už název napovídá - sháníme do bytu pračku, která má panty vpravo, jelikož hned vpravo…
kalipso
Před 5 lety
4
Dešťovka - výběr dodavatele Plzeňský kraj
Hezký den, máte někdo zkušenosti kdo kompletně zřídí nádrž na dešťovou vodu včetně vyřízení dotace…
perseus10
Před 5 lety
3
Syrovice - vlci maky - zkusenosti
Dobry den, narazila jsem na tento projekt a domy se nam libi, jajde se tu nekdo, kdo tam jiz bydli …
pe_ma2
Před 5 lety
1
Stavební dozor dřevostavby Frýdek-Místek a okolí
Dobrý den, neměl by někdo doporučení na stavební dozor? Budeme stavět dřevostavbu kousek od Frýdku-…
jajinka992
Před 5 lety
1
Nazor na bungalov
Ahoj, chtěli bychom stavět a momentálně přemýšlíme nad tím, jak by měl dům vypadat. Chceme aby měl …
rasz
Před 5 lety
12
Koupě bytu bez realitky
Zdravím. Ráda bych se Vás zeptala, nemáte někdo zkušenosti s koupí bytu/domu bez realitky? S majit…
dita_a_ivan
Před 5 lety
11
Sádrokarton před holou zeď ?
Dobrý den. Rad bych jen radu. Viz foto. Sundal jsem stoletou omítku a rad bych SDK, musím zdi nahaz…
ondra_ondra
Před 4 lety
1
2
45
Nevíte prosím název antik bazaru u Mělníka?
Snažím se marně dohledat název, nebo webovky krámku, který se nachází po pravé straně u hlavní siln…
benjik
Před 5 lety
20
Stavebni firma na klíč-praha východ Mukařov a okolí
Někdo dobré zkušenosti se stavební firmou na zděný bungalov na klíč v okolí Praha východ -Mukařov?…
kat0000
Před 1 rokem
2
Změkčovač vody
Zdravím, nemá někdo zkušenosti s IPS Kalyxx Blueline? Uvítám i zkušenosti s jinými, cenově dostupný…
ivcis2
Před 5 lety
1
Čov a sběrná nádoba
Ahoj, potřebuji poradit. Chtěli by jsme před ČOV předřadit septik a vyčištěnou vodu používat na zál…
peta123456
Před 5 lety
1
Střešní okna VELUX - dvojkslo nebo trojsklo?
Zdravím všechny, nenašel jsem nikde jednoznačnou odpověd na mou otázku. Nyní jsme do střechy i…
xczc
Před 5 lety
1
Sklo na pergolu
Ahoj, jaké jste prosím použili sklo pro zakrytí pergoly? Moc se mi nechce do polykarbonátu. Děkuj…
lucka48
Před 4 lety
18
Hlinikovy plot od Luxline
Dobry den, mate nekdo zkusenost s firmou Luxline? U nas je ted horky kandidat na realizaci. Dekuji …
petraxname
Před 4 lety
13
Napůl krytá terasa
Zdravím, chci se zeptat, zda někdo má na své pergole kombinaci plného zastínění a průsvitného. Pol…
andik.cz
Před 5 lety
12
Indukční deska větší
Hezký den, prosím nemáte někdo zkušenosti s větší indukcí kde je 5 varných zón. Děkuji moc za r…
lenca.levandulka
Před 5 lety
1
DEŠŤOVA A ŠEDÁ VODA
Zdravím stavebníky... Potřeboval bysem pomoct, určitě víte kolik je nádrží na vodu po internetu a o…
expertnastavbu
Před 5 lety
1
2
32
HK Dřevstav nebo jiné?
Zdravím vás, chtěla bych se zeptat, neb jsem slyšela na firmu HK Dřevstav špatné zkušenosti. Jejic…
kronecka007
Před 5 lety
2
Půdorys kuchyň + obývák
Dobrý den, poprosím vás o zhodnocení návrhu na kuchyň a obývák. Je to vyhovující? Nechci mít varno…
rebe
Před 5 lety
1
2
47
Volba kuchyně provance/rustikální
Dobrý den, dneska mi byl udělán návrh kuchyně, udělali byste něco jinak? Mám ráda styl provance, ne…
peking53
Před 5 lety
9
Zkušenosti s firmou
Zdravím Vás,máte někdo zkušenosti s firmou ,,skladová-okna”? Moc Vám děkuji za recenze
closen
Před 5 lety
2
1
2
…
334
335
336
337
338
…