O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Skříňky z druhé strany barového pultu
Prosím kdo máte přístup z opačné strany kuchyně do barového pultu, dejte mi odkaz na foto. Nebude …
bubuskubus
Před 5 lety
4
Okna fy. FenStar - zkušenosti
Dobrý den, jsme zrovna ve fázi výběru oken. Dostali jsme typ na okna od firmy FenStar. Máte s ní ně…
novakpeter
Před 2 lety
18
Okna a dveře v barvě Grau RAL 7001
Dobrý večer. Nemá někdo prosím na ukázku okna vč. vchodových dveří v barvě Grau RAL 7001 (světle še…
davex
Před 5 lety
2
Prosím o radu s pozemkem
Dobrý večer. Chtěla bych poradit. Máme nabídku na pozemek, který nyní čeká na schválení územního pl…
jendurka
Před 5 lety
4
Cenová nabídka
Dobrý den, řešíme projekt našeho nového domu.... Vím že ceny projektů se liší odvíjí se i podle pos…
luige
Před 5 lety
17
Zákaz stavebního záboru
Starosta obce nedovoluje nám zábor veřejného prostranství přilehlé ulice a spojeného s nim zvláštní…
davex
Před 5 lety
5
Dům. Stavět či nestavět? (máme byt a nic nás zatím netlačí)
Ahoj. Mám 2 děti 4+6 let, splacený byt (3+kk) v širším centru Prahy a stavební pozemek na Mělníku. …
defik
Před 5 lety
1
2
...
3
78
Nákupy a Aliexpress
Ahojte, je tady prosím někdo, kdo nakupoval vodovodní baterie pro vanu a umyvadla, a sprchovou sest…
luckavra
Před 5 lety
7
sponzor fóra
Podlaha v podkroví
Dobrý večer. Mám prosbu. Není tu někdo kdo se vyzná v podlahách? Koupil jsem nově vystavěny podkrov…
wurst321
Před 5 lety
1
"Kastlíky" na venkovní žaluzie
Prosím o radu...jaké nejjednodušší řešení použít pro skrytí kastlíků na žaluzie? Original Ytong nec…
jaksestavisen
Před 5 lety
22
Jak přidělat žebřiny?
Dobrý den, ze školy jsem získala dvoje vyřazené (klasické, dřevěné) žebřiny. Manžel si není ale jis…
emafrost
Před 2 lety
10
Dětský pokoj z obýváku...jak zútulnit
Mela bych dotaz na tipy,jak zútulnit podlouhly pokoj,puvodne obyvak klasickeho panelakoveho bytu, k…
peroli
Před 5 lety
5
Dočasná stavba
Dobrý den, mám trosku netradiční dotaz :wink: máme se sousedy neskutečné problémy co se týká nadáve…
janca2508
Před 5 lety
1
Praha východ truhlar
Sháním truhláře, který o své práci přemýšlí, nedělá jen přesně podle papíru,ale je schopný si sám z…
keksikova1
Před 5 lety
3
Zamkova dlazba
Ahoj, rada bych se zeptala na vas názor. Chceme rekonstruovat dům. Momentalne resim zamkovou dlazbu…
connieblair1
Před 5 lety
1
Bungalow 5+kk
Zdravím, zajímá mě Váš názor na tento náčrt. Pozemek má šířku 22 m a délku 55, příjezdová cesta j…
barca3979
Před 5 lety
6
Poradíte s barvou a nakombinování fasády?
Zdravím, nevíme si rady jak nakombinovat dvě různé barvy fasády. Chtěli bychom světlou a tmavě šedo…
ajagachova
Před 3 lety
13
3D návrh koupelny s WC Hradec Králové, Pardubice
Dobrý den, čeká nás kompletní rekonstrukce bytu, kde je pro nás největší oříšek koupelna ze záchod…
katerinaja
Před 5 lety
8
Život bez vany - děti
Dobrý den, v domečku máme opravdu hodně malou koupelnu,prvně jsme si mysleli, že v ní budeme mít s…
kocanda123
Před 5 lety
30
Tepelná čerpadla
Zdravím, prosím o nějakou zkušenost s tepelnými čerpadly vzduch - voda. Tepelné ztráty máme od proj…
bory002
Před 4 lety
13
Mléčné sklo
Dobrý den, zajímalo by mě zda máte někdo zkušenost s mléčným sklem použitým jako krytinu na pergolu…
viera83
Před 5 lety
1
Návrh koupelny
Dobrý den , co říkáte na návrh koupelny ? Jde mi jen o rozmisteni , obklady jsou nahodny. Dveře jso…
ptjj
Před 4 lety
7
Jak skrýt napojení umyvadlové baterie
Dobrý den, aktuálně připravujeme vodu a odpady v koupelně. Budeme mít desku a na ní položené umyvad…
kajdam
Před 5 lety
5
Profukující střecha
Zdravím, koupili jsme domek - bungalov, kde je docela clenita strecha (vice hrebenu) a kdyz fouka v…
edison101
Před 3 lety
21
Zpomalovací mechanismus u WC sedátka
Ahoj, vybírám si sedátko k míse Laufen Pro. Má smysl ten zpomalovací mechanismus? Trochu mě asi mat…
kekita
Před 5 lety
6
WC Sedátko - zpomalovací mechanismus
Ahoj, vybírám si sedátko k míse Laufen Pro. Má smysl ten zpomalovací mechanismus? Trochu mě asi mat…
jakuda
Před 5 lety
4
Co vše k bazénu
Ahoj střecháčci, prosím o radu ohledně doplňkům k bazénu. Musím nahlásit elektrikáři, kolik má nata…
fiaiv
Před 5 lety
1
Nefunkční podlahové topení
Dobrý den, možná měl někdo stejný problém s podlahovým topením. V domě žijeme už čtvrtý rok, po zap…
mirekb
Před 5 lety
3
Dobrá stavební firma
Poradíte?Středočeský kraj-Benešov-solidní,spolehlivou partu,firmu na stavbu RD?
nilika
Před 5 lety
3
Špatný stav příjezdové komunikace
Dobrý den, prosím o radu. Koupili jsme stavební pozemek, kde se prodávající zavázal k vybudování…
honzakotak
Před 5 lety
1
1
2
…
332
333
334
335
336
…