O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Ekologické podlahy Wineo Purline
Máte někdo doma? Jak jste spokojení a jaký dekor máte? Příp. foto jak vypadá v interiéru bych ráda …
fidorka86
Před 5 lety
5
Rozvržení kuchyně - návrhy - prosím, pomozte
Moc prosím o radu. Jsme s domem ve fázi, kdy je možné ještě přesunout nebo zvětšit okna, což se bud…
petrabodlina
Před 5 lety
4
Pozemky na Liberecku
Dobrý den, asi rok sháníme pozemek s dobrým dojezdem do Liberce (příp. Jablonce) a příležitostným …
blondys24
Před 4 lety
18
Opakované vytopení bytu od sousedů, kteří rekonstruují
Dobrý den, sousedi (Rusové) nad námi rekonstruují svůj byt v OV. Panelák je jinak družstevní. Ale …
zmrz_lina
Před 5 lety
7
ČOV a pěna
Dobrý den, můžete nám poradit, co děláme špatně, když jsme v sobotu odpoledne poprvé spustili ČOV a…
zmrz_lina
Před 5 lety
15
Stavební systém Ekolit
Dobrý den přeji,prosím co si myslíte o stavebním systému Ekolit?Máte někdo nějaké zkušenosti s výs…
zubr487
Před 5 lety
3
Koupelnový nábytek zkušenosti?
Zdravim, máte někdo zkušenost s koupelnovým nábytkem z Hornbachu? Kvalita? https://www.hornbach.cz/…
bendavenda
Před 5 lety
1
Pokládka vinylu
Zdravím střechaři, jdu si k Vám pro radu, jsme ve fázi, že máme skoro všude vymalováno a doděláváme…
mirekb
Před 5 lety
10
sponzor fóra
Světlík
Zdravím, chci se prosím zeptat, máme světlík, stavař ho nainstaloval a dozor má za to, že tam chyb…
stresnioknaeshop
Před 5 lety
2
Elektrorozvaděč se zásuvkami
Budu mít připojení od Čezu 3x16A, T1. Chci zakoupit elektrorozvaděč se zásuvkami, který ale lze čas…
janekor
Před 5 lety
5
Jakou sazbu u hypoteky Vám v nyní banky nabídly?
Zdravím , ptám se pro zajímavost, máme 2,19 tak nevíme, zda je to ok nebo hodnë.Dëkuji.
mahil18
Před 5 lety
19
Vyzděná vana
Zdravím , mám dům na klíč a v ní zděnou vanu. Chci si občas zkontrolovat pod vanou zda stále těsní …
danula85
Před 5 lety
2
Týčový vysavač
Máte prosím někdo tip na výkonný týčový vysavač? Máme patrový dům, takže aby vydržel vysávat alespo…
martasl
Před 5 lety
6
Kalendar?
prosim, existuje neco, jako chytry, tedy elektornicky, stolni kalendar? tak, abych ho mohla mit na…
pe_ma2
Před 5 lety
11
Ostrůvek
Ahoj, Vy, co máte podlahové topení a máte kuchyňský ostrůvek s šuplíky, jak ho máte zajištěný, přip…
davex
Před 5 lety
7
Milovice
Dobrý den, Prosím může mi někdo napsat jakékoliv poznatky ohledně bydlení v Milovicích? Konkrétně n…
luckavra
Před 5 lety
2
Štuk na Sadrokarton
Zdravim, Na jare budu malovat a tim ze mam popraskane spoje na SDK ktere se udelali nekvalitni prac…
zdenna
Před 5 lety
13
Kouřovod uvnitř domu
Zdravím, chci se prosím zeptat, zda jste někdo řešil podobnou záležitost - chceme mít přiznány kouř…
svetlik_j
Před 5 lety
4
Rozpočet ES x realita
Dobrý den Vybral jsem si barák od ES ( https://www.ekonomicke-stavby.cz/domy/kristyna-26 ) a př…
iwettk
Před 5 lety
27
Vinylová podlaha
Jaká značka vinylu je nejlepší a zároveň i cenově nějak normálně dostupný? Budeme mít podlahové top…
puhelin
Před 5 lety
5
Dodatečné kotvení
zdravim,dodatečně jsme kotvili sokel, kotvy jsme dávali už když byla natažena síťka a lepidlo (bude…
simurdovie
Před 5 lety
1
Podklad pod základovou desku (ztrac. bednění 1 m vysoké)
Ahoj všem a zejm. těm, kteří také měli vysoké ztrac. bednění (metr a víc). Jak jste řešili podklad …
luj89
Před 5 lety
6
Stavební firma Ríčany, Benešov - typový dům
Ahoj všem, sháním doporučení stavební firmy tak, aby mohla stavět v okolí Říčan / sever od Benešova…
mpoko
Před 5 lety
1
Kolik vás stála podlaha?
Ahojky, plánujem rozpočet na vybavení domu o ploše cca 80m2 + 20m2 dvě kouplny a wc, které do této …
spaghetka
Před 5 lety
12
Terasa na garáži
Plánujeme stavbu RD a nad garáží (cca 30m2) s plochou střechou zvažujeme vybudovat terasu (přijde m…
luckavra
Před 5 lety
6
Odvod vody od domu
Prosím o radu. Po deštích nám zůstává u základů voda v délce cca 7m zbytek domu je v pořádku a potř…
pepa89
Před 5 lety
18
Někdo přes podlahy?
Dobrý den potřebuji poradit skrz podlahu a podloží podlahy.
wurst321
Před 5 lety
1
Kuchyně, Oresi nebo stolař?
Dobrý den, máte někdo kuchyň od Oresi? Stolař nám řekl že bere 12000,- za běžný metr, je to moc neb…
cermakovahelena
Před 5 lety
1
2
35
Použití parního mopu na lepenou vinylovou podlahu
Dobrý den, prosím ty,kdo má lepený vinyl a používá(nejlépe již delší dobu) parní mop na úklid.Je p…
pagulka09
Před 5 lety
1
Grill, dárek k Vánocům
Dobrý den, prosím o pomoc s výběrem. Ráda bych manželovi koupila k Vánocům grill (na dřevěné uhlí),…
ladymartina
Před 4 lety
5
1
2
…
332
333
334
335
336
…