O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Konec fixace - nová nabídka úroku
Dobrý den, v červenci nám končí fixace hypotéky. Nyní máme úrok 2,29 ... nabízejí s předstihem vžd…
kuldacz
Před 5 lety
8
Přírodní kámen na podlahy
Dobrý den, máte někdo podlahu z nějakého přírodního kamene? Jakého? Jak se to udržuje a jaká je odo…
stonetra
Před 10 měsíci
7
Petrolejová barva na zeď v ložnici
Zdravím, chtěla bych se zeptat na Váš názor. Menší ložnice, řekněme tak 4x5m? 3 stěny bílé a jedna…
spaghetka
Před 5 lety
5
Vinylova podlaha a elektricke topeni
Zdravim všechny ,zajimal by mě názor na kombinaci vinylove lepene podlahy s elektrickým topenim. …
marta_kovar
Před 5 lety
2
Nika ve sprcháči
Prosim mate nekdo rohovy (pulkulaty) sprchovy kout a v nem niku?? Prosim foto pro inspiraci dekuji …
bavo
Před 5 lety
1
Kombinace dřeva a kamenného obkladu
Ahoj. Na domě máme dřevěné podhledy a dřevěný obklad mezi okny. Chceme si přistavět verandu a přemý…
obkladyrepa
Před 5 lety
4
Třívrstvá dubová podlaha a teplovodní topení - maximální teplota v místnosti
Dobrý den, mohla bych prosím poprosit Vás, co mají třívrstvou dubovou podlahu (tloušťka 15mm) a te…
chrobakv
Před 5 lety
7
Vytápění elektrokotlem
Dobrý den, prosím o radu - bungalov máme vytápěný podlahovým topením (chodba, obývací pokoj, kuchyň…
zubr487
Před 4 lety
1
2
58
sponzor fóra
Otevřený prostor střechy bez trámů
Ahoj všem, mám dotaz. Nemáte náhoudou někdo na své stavbě nebo zkušenosti s konstrukci střechy pomo…
jmo
Před 5 lety
1
Elektrokotel
Dobrý den umíte někdo poradit jak na tomhle elektrokotli nastavit spotřebu kW děkuji
wpavel
Před 5 lety
9
Povolí nám stavbu na pozemku?
Dobrý den. Máme vlastní pozemek na konci obce,cca 200 metrů od poslední chaty, cca 500metrů od posl…
puhelin
Před 5 lety
2
Okna a krb
Dobry den. Jsme ve fazi pripravy projektu. Budeme chtit domecek viz fotografie, akorat se bude zv…
vetor3x
Před 5 lety
1
Koupelna rozměr 2,2 x 4,3m
Máte prosím někdo takovýto nebo podobný rozměr koupelny? Ráda bych se inspirovala jak jste řešili r…
kriiis
Před 5 lety
1
Má být v přelivné hrane ČOV voda?
Ahoj, máte v přelivné hrane (doufám, že se dobře vyjadřuji) vodu? Jedná se o tu skruž, že které vyt…
petrdor
Před 5 lety
1
Litinové nebo deskové radiátory?
Koupili jsme starší dům a řešíme radiátory. Momentálně se topí v kamnech (uhlí + dřevo), kotel je s…
wpavel
Před 5 lety
2
Pořadač na příbory
Dobrý den, jak máte vyřešený pořadač příborů. Líbí se nám ten z ikei viz foto ale je to špatný rozm…
verunky
Před 5 lety
4
Na sucho položená dlažba
Renovujeme starú chalupu bez hydroizolácie sten. Dom bol zvonka kompletne oddrenážovaný, Vnútro-zem…
dirigent
Před 5 lety
1
Trám místo police
Ahojte :slight_smile: Chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo takto řešené? Viděla jsem to u jedné …
matty001
Před 5 lety
3
"Praskání" ve zdech po zateplení EPS
Zdravím, jdu si pro radu, respektive jestli nemá nikdo podobnou zkušenost. Po zateplení 30cm Poroth…
voky115
Před 5 lety
2
Dřevomorka
Ach jo. V dřevěné podlaze na chalupě jsme našli dřevomorku. Nemáte prosím někdo zkušenosti co s tím…
houzkova
Před 5 lety
15
Šířka koupelny a technické místnosti - prosím o radu
Hezký den, kreslíme si projekt domu a vychází nám tam koupelna o šířce 2,0 m a délce 3,2 m. Chci se…
mirekb
Před 5 lety
8
Nerez dřez Blanco - zkušenosti
Dobrý den, má tady někdo zkušenost s nerez dřezem zn. Blanco s povrchem hedvábný lesk? Jak se udržu…
katka_michalczykova
Před 1 rokem
13
Projektant Zl. kraj
Dobrý den, prosím, doporučíte projektanta pro zpracování projektové dokumentace k RD na ohlášku ze …
pajinelka
Před 5 lety
2
Co s pozemkem?
Zdravím, chtěli jsme s manželem stavět, projekt je už skoro hotový. Ale přes Vánoce se u nás rodinn…
bamak
Před 5 lety
12
Jaké vytápění při TZ 4kW?
Stavíme dům pro 4-členní rodinu, projektovaná tepelná ztráta je 4kW a vytápěná plocha 135m2, v domě…
zubr487
Před 5 lety
5
Rohové spojení silničních obrubníků
Je možné spojit rohově obrubníky tak, aby na vnějším okraji zůstala řezaná (relativně hodně ostrá) …
ozzy77
Před 5 lety
2
Více zájemců o koupi domu
Krásný novoroční večer všem. I když jsme chtěli původně dům stavět, objevili jsme čirou náhodou dům…
yamsick
Před 5 lety
14
Domácí vodárna
zdravím, domek - 2 záchody, 2 koupelny, zahrada, studna hluboká 6m, …. klasika dům Jakou máte vod…
kimbert
Před 5 lety
2
Návrh malé prodejny
Dobrý den, přicházím s prosbou. Je tu někdo, kdo by nám mohl udělat návrh malé prodejny s borůvkami…
kofolkal
Před 5 lety
1
Výběr pozemku
Ahoj, jakým způsobem jste vybírali pozemek? Na co vše si dát pozor? Má vůbec smysl vybírat jako lai…
linnosaurus
Před 5 lety
8
1
2
…
333
334
335
336
337
…