O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Oprava staré dřevěnky - nejvhodnější způsob vytápění
Ahojte, s manželem opravujeme starou dřevěnku - vše - nová voda, elektrika, zateplení (z venku bude…
tomas80
Před 5 lety
26
Dodavatel dřevostavby - Vysočina (Třebíč)
Doporučíte prosím nějakou spolehlivou firmu, která staví dřevostavby na Vysočině? Vím, že v dnešní …
prochazkovaklariisa
Před 4 lety
18
Dotykové vypínače
Máte někdo zkušenosti s dotykovýma vypínači? Docela se mi to líbí ale chtěl bych verzi bez Wifi, až…
michal_vrba0f
Před 4 lety
21
Krb - sklo před krbem
Ahoj všichni, prosím o fotky skla/dlažby před krbem :slight_smile: Děkuji :slight_smile:
akatla79
Před 5 lety
8
Vrácení daně z nabytí nemovitosti za bytové jednotky v rodinném domě
Zdravím, od listopadu vstoupila v platnost novela, dle které už se neplatí daň z nabytí nemovitosti…
irubby
Před 5 lety
3
Izolace kolem oken
Ahoj, dozvěděl jsem se docela nemilou věc ohledně oken. Při montáži nebyla použita venkovní i vni…
zdenna
Před 5 lety
10
Žaluzie v Praze
Zdravím. Jake mate zkušenosti s firmami a jejich cenami v Praze?
oklahomma
Před 5 lety
6
HS Portál a hned vedle balkónovky
Ahoj, vybíráme okna a nevíme si rady s dveřma na terasu. Jedny (240cm) budou v obýváku a ty druhý (…
ptjj
Před 5 lety
20
sponzor fóra
Dispozice kuchyně- prosím o radu!
Prosím o radu, ohledně kuchyně. Nejsem si jistá návrhem od stoláře. Jestli nechat dřez, jak dal on…
verunky
Před 5 lety
27
Mozaika v koupelně - inspirace
Dobrý den, prosím kdo máte, dejte fotky, nebo odkaz na "normální" koupelnu s mozaikou.Skoro nic j…
mardaren
Před 5 lety
1
Zkusenosti s ideal domy?
Mate nekdo zkusenosti s touto firmou? Na netu jsem nenasla zadne recenze :/ Dekuji
edriella
Před 1 rokem
18
Vinylové dílce
Uvažujeme o vinylových dílcích, ale nějak se nemůžeme shodnout, jestli lepené dílce nebo systém cli…
ykram
Před 5 lety
24
Dřevěná terasa - pokládka
Ahoj, naše by se tu někdo, kdo už montoval terasu s dřevěných prken a podělil se s radou jak na to?…
mitoma
Před 5 lety
2
Podlaha
jak máte vyřešeny podlahy? všude stejně? mysleli jsme dát do pracovny a ložnice horší podlahu (levn…
mojebydleni
Před 5 lety
14
Zkušenosti s Fermacellovými deskami pod lepený vinyl
Dobrý den všem, prosím vás o radu. Rekonstruujeme byt a rozhodli jsme se na podlahy použít lepený …
edcbubu
Před 3 lety
5
Stavební firma a dozor
Zdravím všechny a přejdu k dotazu. Chtěl bych postavit zděný rodinný dům v Plzni a sháním stavební …
holota123
Před 5 lety
1
Projekt ano nebo ne?
Dobrý den Plánuji přístavbu k domu - 16m2, na 2 patra (vzniknou nad sebou dvě kuchyně 4x4m Sháněl …
travas
Před 5 lety
4
Nábytkové spojovací kování
Zdravím, potřebuji rozdělat šatní skříň, která je spojována kováním dle obrázku. Byla vyrobena cca …
rojta
Před 5 lety
1
Rámové dveře
Ahoj, máte někdo zkušenosti s rámovými interierovými dveřmi? Šli byste do nich znovu? A neví n…
chrobakv
Před 5 lety
3
Prodloužení řadu - stavební povolení
Ahoj,prosím o radu. Pro připojení na vodu musíme prodloužit vodovodní řad.Sehnali jsme všechny vyjá…
adula000
Před 5 lety
3
Okno ve sprchovém koutě.
Dobrý večer. Máte prosim někdo? Jak jste spokojení a jak se udržuje? Děkuji
veronika_svobodova_skodova
Před 5 lety
3
Snížená podlave ve vestavěné garáži
Dobrý den, Jdu si k vám pro radu protože jsem narazil (celekm pozdě) na jeden problém. Máme mírně…
maximsoon
Před 5 lety
3
Euroline 2070 5+KK
Prosím o názor na tuhle novinku od Euroline. https://www.euroline.cz/cz/projekty/rodinne-domy/deta…
petrk77
Před 5 lety
9
Obestavený krb - jakou podlahu máte před krbem?
Ahoj všichni, aktuálně řešíme jakou podlahu dát do obýváku s kuchyní a jídelnou. Jelikož tam budeme…
hanicka1991
Před 5 lety
2
Názor na studii pasivního domu
Ahoj stavebníci. Chtěli bychom postavit dvoupodlažní pasivní dům z vápenopískových cihel v neofunkc…
ptacihnizdo
Před 5 lety
1
2
34
Teraco schody
Dobrý den, máte,prosím, někdo zrekonstruované teraco schody? Váháme, zda oblozit nebo zachovat a ne…
david_velik
Před 5 lety
11
Plovoucí podlaha v koupelně a na wc
Dobrý den, má někdo prosím zkušennost s kvalitní plovoucí podlahou v koupelně a na wc?
katamr
Před 5 lety
5
Vestavný kávovar
Dobrý den. Máte prosím někdo vestavný kávovar? Jak máte umístěny? Nad troubou nebo vedle? V jaké vý…
lu_la
Před 5 lety
12
Porotherm - vyber zdiva na patrovy dum
Dobry den, chtel jsem se zdejsich stavitelu zeptat na nazor pro volbu obvodoveho zdiva. Jsme rozhod…
ufin22
Před 4 lety
4
Antracit nebo bílá interiér
Zdravím, jakou zvolit barvu vchodových dveří v interiéru ? Budeme mít antracit a bylo nám navrhnuto…
sviva
Před 5 lety
13
1
2
…
330
331
332
333
334
…