O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Podlaha v šedém odstínu dřeva
Máte někdo v interiéru podlahu v podobném odstínu jako na fotkách v kombinaci s bílým a dřevěným (i…
evule1982
Před 6 lety
1
Zabradli na schodiste
Dobry den, prosim muzete mi poradit kde objednat nebo kam se obratit, kdyz chceme zabradli na schod…
l_sekanina
Před 6 lety
4
Zděný dům a krbova vlozka, s výmeníkem bez výmeniku?
Pěkně odpoledne, Prosím ty co mají zděný dům a krbovou vložku. Máte s výměníkem či bez výměníku …
lidus93
Před 6 lety
2
Neodvětrávaný prostor mezi 2 parobrzdami - hrozí plísně??
Ahoj, na spodní straně vazníků je záklop tvořený 18mm OSB deskami, spáry přelepené airstop páskami.…
david37
Před 6 lety
4
Časovač zásuvky
Zdravim, mam dotaz pro kutily a elektrikate. Mam v koupelne elektricky zebrik a rad bych do zasuv…
zubr487
Před 6 lety
16
Tepelne cerpadlo nebo fotovoltaicka elektrarna
Prosim co je lepsi poridit, TC na vytapeni a ohrev vody ci FTV s bateriema, ktere vyuzivaji energii…
obludak
Před 6 lety
23
Hnojivo pro Sibiřský Jilm
Ahoj všem, doporučíte mi někdo hnojivo pro rok starý Sibiřský Jilm (Turkestánský Brest)? Co použív…
viados
Před 6 lety
2
Zkušenosti: Dlažba Ferobet - Avenida
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s dlažbou od Ferobet? Ideálně pak s dlažbou Avenida. Bohužel …
uzivatelka1910
Před 4 lety
4
sponzor fóra
Čerpání hypo na převod družstevního bytu
Zdravím, budu prodávat družstevní byt (podíl v družstvu). Máte někdo zkušeností s podmínkami čerpán…
vladimirsvorba
Před 6 lety
7
Expona domestic: dobré i špatné zkušenosti
Moc se nám líbí lepená vinylová podlaha Expona domestic - stejný dekor jsme zatím u jiné značky nen…
jandour
Před 5 lety
14
Bílé soklové lišty/ skryté soklové lišty
Ahoj, obecná otázka - jak se vám udržují bílé soklové lišty? Jaký materiál jste volili? A dále pr…
jizap
Před 3 lety
1
2
...
3
76
Skryté zárubně JAP
Ahoj, má někdo zkušenost s montáží skrytých zárubní od JAP? Jaká jsou úskalí? Měli jste nějaké prob…
jitka_12345
Před 6 lety
1
Dřevostavba složení stěn, izolace aj.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na zateplení domu, konstrukci aj... je tady někdo kdo tomu prosím t…
vetor3x
Před 6 lety
11
PENB
Dobrý den, je tu prosím někdo kdo umí číst v PENB protokolu a vyčetl by mi z toho kolik má dům tepe…
zubr487
Před 6 lety
8
Balkonové dveře na sever
Zdravím, v projektu máme okno+balkonové dveře orientované na sever (jedná se o ložnici). Momentálně…
ufounek1
Před 6 lety
2
Vestavná pračka
Ahoj, po 16 letech nám odešla vestavná pračka Fagor. Při výběru mě překvapilo, jak jsou u nových pr…
ilci
Před 6 lety
4
Elnar kuchyně
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s kolínskou firmou na výrobu kuchyní Elnar? Děkuji
almaria
Před 6 lety
1
Cena instalace krbových kamen
Jaká je adekvátní cena instalace krbových kamen? Dostali jsme nabídku na komplet na 40 000Kč (krbov…
tomas80
Před 5 lety
21
Výška sprchového koutu
Dobrý den, měla bych dotaz, vybíráme sprchový kout obdélníkový 120x90 dveře otvíravé a převážně js…
houzkova
Před 6 lety
8
Svištění větru v podkroví u dřevostavby (roubenky), hluk, vítr
Dobrý den, prosím o radu. Máme roubenku na větrné hůrce. To, že tu pořád fouká je takový standard. …
zelinar
Před 6 lety
15
Okna Basaltgrau (RAL 7012)
Ahoj, nemáte někdo prosím okna v barvě Basaltgrau (RAL 7012) ? Rozhodujeme se mezi antracitem a tou…
roman_
Před 10 měsíci
18
Změna zákona 2020 ohledně vytápění
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je dobrou volbou do novostavby, bungalov, dřevostavba o uži…
wpavel
Před 5 lety
1
2
...
3
67
Smlouva plynárny
Požadoval od vás úřad pro stavební povolení smlouvu od plynáren?
tinabla
Před 6 lety
3
Vnitřní parapety imitace betonu
Zdravím! Prosím o radu... Máme v domě plastové okna v dekoru Irský dub (jen interiérová strana) a s…
rubenyx
Před 3 lety
9
Nová zelená úsporám 2019
Zdravím, kdo jste si v letošním roce podával žádost, mohla bych se zeptat kdo vám ji zpracovával, p…
ladyseta
Před 6 lety
1
Krbová vložka
Zdravím chtěl bych se zeptat plánujem stavět dům 120m. S podkrovím. Pokud budem topit v krbové vlož…
zubr487
Před 6 lety
6
Tapeta do dětského pokoje z S-obrazy.cz
Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s dětskou vliesovou tapetou od S-obrazy.cz? je opravdu otírateln…
kassal
Před 3 lety
3
Žaluzie NEVA - zkušenosti?
Ahoj, má někdo zkušenosti s těmito žaluziemi? Vybírám mezi těmito a ISOTROU. Jak se pohybují cenově…
davex
Před 6 lety
1
Projekt a stavebni firma
Zdravím, doporučil by někdo z okolí Plzně ( Rokycan ) nějakou spolehlivou stavební firmu? Ideálně o…
jittyy
Před 5 lety
2
ABB Levit - bílá/kouřová černá
Ahoj všem, máte prosím někdo fotky z vašich domečků, kde máte vypínače ABB Levit kombinace bílá/ko…
hanlib
Před 6 lety
7
1
2
…
340
341
342
343
344
…