O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Podlaha SOS
Ahoj máme položenou podlahu už před dva měsíce a teď se udělala vypouklina co to znamená jak to spr…
jaroslav1987
Před 6 lety
2
Posouzení rozpočtu rekonstrukce - co myslíte?
Zdravím vás! Jak se říká, člověk míní, život mění, a tak se nám stalo, že jsme uviděli dům na krásn…
cankikris
Před 6 lety
10
Spotřebiče s funkcí Home Connect
Ahoj, máte prosím někdo zkušenost se spotřebiči Siemens s funkcí Home Connect? Právě dělám soupis, …
fiaiv
Před 6 lety
7
Rekuperace - ano nebo ne? Jaký je váš názor?
Chtěla bych se zeptat zkušenějších, jaký máte názor na rekuperaci? Nejdřív jsem o tom moc nepřemýšl…
vladimir_sacha
Před 1 rokem
1
2
...
...
10
11
314
Bungalov pro vozíčkáře a babičku... :)
Dobrý den, zatím jsem tu jen pasivně pročítala fóra a hledala rady a porady. Nyní jsme dospěli do f…
brblalka
Před 6 lety
18
Praskliny v základové desce
Ahoj všem, Při tvrdnutí základové desky se nám začaly všude objevovat tyto praskliny. Stavbyvedo…
renzik
Před 6 lety
11
Pomoc s rozložením místnosti
Dobrý den, rozvrhli by ste ložnici lépe? Děkuji za rady.
verunky
Před 6 lety
4
Spolehlivy bezdratovy zvonek do domu
Ma nekdo tip na spolehlivy bezdratovy zvonek do domu? (Zvonek bude umisten primo na domu u vchod. D…
hanjoch
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Úložný prostor nad geberitem
Ahoj všem! Chci se zeptat, jak máte vyřešené úložné prostory na wc nad geberitem? Máme hrubou stavb…
anveno
Před 6 lety
1
2
45
ČOV kolaudace - zkušenost
Dobrý den, moc prosím o zkušenosti, jak probíhá kolaudace ČOV. Co vse můžeme čekat?🤯😮 Moc děkuj…
petranach
Před 6 lety
1
Stavební pouzdro pro dveře- výrobci
Dobrý den, prosím o radu, doporučení na výrobce, který by vyráběl stavební pouzdro pro jednokří…
janicka_m
Před 6 lety
5
Výška niky nad vanou
Ahoj, mam dotaz na Vás, kteří máte u vany niku. Řešíme teď vzdálenost niky od hrany vany kvůli …
hanlib
Před 6 lety
3
Prosím o názor - projekt rodinného domu
Dobrý den, potřebovala bych zhodnotit projekt. Neradi bychom to podcenili a za každý názor nebo ra…
panlorenc
Před 6 lety
6
Okno je osazené v kuchyni nízko - podlaha se udělala vyšší
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.... Máme dům v rekonstrukci, podlaha se musela zvedat kvůli pod…
mamach
Před 6 lety
1
2
44
Cena střechy na klíč 150m2
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat jestli nabídka na realizaci střechy od firmy v ceně 330tis. kč…
elha1
Před 5 lety
7
Nazor na projekt bungalov L
Prosim o nazory. Navrh jsem kreslila s manzelem, nezname presne normy, tak budu rada za pripominky.…
kate1rina
Před 6 lety
1
Projekt bungalov L
Prosim o nazory. Navrh jsem kreslila s manzelem, nezname presne normy, tak budu rada za pripominky.…
kate1rina
Před 6 lety
5
Instalace TC na neoplocenem pozemku
Zdravim,zajimala by me vase zkusenost s instalovanim venkovni jednotky na neoplocenem pozemku. Pone…
kacunek2019
Před 6 lety
4
Prosím o radu - urgentní!!
Dobrý den všem, ráda bych požádala o radu týkající se pokládky dlažby. V příštím týdnu nám v do…
kaatulka
Před 6 lety
8
Kdo staví klasický dům?
Ahojky stavebníci.. Obracím se na vás s velikánskou prosbou!! Kdo z vás staví klasický patrový dom…
hansoi
Před 5 lety
1
2
33
Venkovní parapet
Dobrý den, zase jdu k Vám na radu :) Prosím Vás, řešíme montáž parapetu. Máme již špalety hoto…
rieshelll
Před 5 lety
2
Jaké krbové kamna?
Dobrý den, můžete mi prosím poradit podle čeho vybrat krbová kamna? Na co se zaměřit přesně? Budu…
bendavenda
Před 6 lety
9
Šatna a pokoj pro hosty dohromady?
Zdravím, máte někdo pokoj pro hosty a šatnu v jedné místnosti? Jak se vám to osvědčilo v praxi? Kup…
jaroslav1987
Před 6 lety
6
Malé koupelny 206x190 jak je máte řešené? :) Popřípadě foto děkuji :)
Ahoj chceme dělat na jaře koupelnu nakonec jsme se rozhodli jen pro rekonstrukci a žádné rozšíření …
neznama23
Před 6 lety
11
Stropní digestoř usazení
Dobrý den, nemáte náhodou někdo typ nebo fígl jak nainstalovat stropní digestoř? Máme Faber heaven2…
devine
Před 5 lety
5
Koupě starého cihlového bytu - na co si dát pozor?
Ahoj všem! Po nekonečně dlouhým roce hledání jsme konečně našli byt, který jsme hledali. Je to …
ivisci
Před 6 lety
13
Umístění bungalovu do L na pozemku
Ahoj, plánujeme výstavbu pasivního bungalovu do "L". Od začátku máme představu o tom, jak by náš…
travas
Před 6 lety
7
Projekt bungalov 4+1
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o Váš názor na náš projekt. Jedná se o bungalov bez garáž…
kokeja
Před 6 lety
9
Dotaz na pochozi půdu z osb desek v zimě se rosí .
Zdravím, před minulou zimou jsem dělal podlahu na půdě z osb desek. Jak byli mrazy tak jsem si všim…
honzik75
Před 6 lety
7
Trouba - pyrolýza nebo 100% pára?
Prosím ti co už máte nějaké zkušenosti čemu byste dali přednost pyrolýze nebo 100% parní troubě , t…
noemi77
Před 1 rokem
1
2
...
3
64
1
2
…
350
351