O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Hledám radu ohledně přípojky studny
Ahoj všem, hledám radu ohledně přípojky studny, resp. hadice a trubky umístěné v betonové skruži ko…
advid
Před 5 lety
13
Domací květiny - napadené škůdcem, co s tím?
Ahoj, zrovna jsem cerstve objevila skudce na velke dracene. Nevite co to je a co s tim? Nerada byc…
gepe
Před 6 lety
15
Somfy Tahoma chytrá domácnost - zkušenosti
Ahoj jaké máte zkušenosti se Somfy chytrou domácností ? Budeme mít od nich pohony na žaluzie a uvaž…
wbc
Před 5 lety
10
Inteligentní domácnost
Máte někdo chytrý dům,či některé prvky? Přemýšlíme nad napojením světel,elektroinstalace, klimatiza…
loxonecz
Před 5 lety
1
2
50
Bungalov 5+kk Gservis Basanti 5J - prosím o názor
Prosím o názor na projekt Basanti 5J od Gservisu https://www.gservis.cz/projekty-rodinnych-domu/…
petrk77
Před 6 lety
7
Pasivní bungalov 200m2 do 4,5mil. svépomoci
Dobrý den, jsme úplně na začátku, teprve před koupí pozemku a plánuji vše promyslet a podchytit již…
davex
Před 6 lety
1
2
33
Stůl z vlastního dřeva - zkušenosti
Ahoj, nechával jste si někdo vyrábět nábytek z vlastního dřeva? Je to realizovatelné a vyplatí se t…
noemi77
Před 6 lety
12
Příčky v RD - poradíte
Zdravím, chtěl bych poprosit o radu, zda změnit nějak příčky v RD. Převážně se ptám na 2 dětské …
jarin1
Před 6 lety
6
sponzor fóra
Řízení o odstranění stavby, popřípadě soud
Nekdo zmenil umisteni stavby? treba o 0.5m vlevo? aniz by udelal dodatecne povoleni stavby? a nasl…
geodett
Před 6 lety
1
2
...
3
64
Výkopy před/ po vydání stavebního povolení
Zdravím, mám dotaz, ohledně výkopových prací před vydáním stavebního povolení. Pokud všechno klapne…
davex
Před 6 lety
5
První náčrt
Ahoj, rozhodujeme se stavět a máme nějakou představu, jak by měl RD vypadat. Prosím o připomínky k …
pepitocz
Před 6 lety
14
Doporučíte projektanta pasivního domu se zkušenostmi s programem Nová zelená úsporám? Severní Čechy
Region nerozhoduje
polly_batchevapavlova
Před 4 lety
7
Montáž kuchyňské linky - je to v pořádku?
Dobrý den, montují nám novou kuchyň. Pověsili nám skříňky od kraje 2 cm, s tím, že jsou křivé zdi a…
slunecko123
Před 6 lety
3
Doporučíte projektanta na RD
Dobry den, chci se poptat, jestli by jste mi nedoporucili projektanta okoli Jablonec nad Nisou, Mni…
andybrys
Před 6 lety
3
Stavil jste někdo dům s firmou Dřevostavby Bidlo?
Uvažujeme o výstavbě dřevostavby a zaujala nás firma Dřevostavby Bidlo sídlící v Čelákovicích. Máte…
janmcfly
Před 6 lety
1
Okno vs. rekuperace ve spíži
Ahoj, je tu někdo, kdo má zkušenosti s rekuperací ve spíži? Nahradí plně okno? Máme spíž navrženou …
awakened
Před 6 lety
18
Tip na živnostníka nebo stavební firmu - základová deska Frýdek-Místek
Dobrý den, máte prosím někdo vlastní tip - zkušenost s živnostníkem nebo firmou, která dělá základ…
lennisek1
Před 6 lety
2
"Kolaudace" v roce 2019
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, je tu někdo kdo v posledních měsících (nebo v roce 2019) "kolaudo…
duck09
Před 6 lety
15
Betonová stěrka - tip na firmu
Ahoj, nevíte o někom, kdo by dokázal betonovou stěrku do kuchyně a na krbovou vložku...? Viz. foto…
pool21
Před 5 lety
10
Zatepleni vatou nebo polystyren?
Zdravim, chystame se zateplovat dum jen jsme na vazkach a nevime zda zvolit vatu ci polystyren. Co …
zubr487
Před 5 lety
30
Ozvučení domácnosti
Zdravím, řešili jste někdo aspoň trochu inteligentní ozvučení domácnosti? Laicky řečeno (vůbec tomu…
bayt
Před 6 lety
4
Myčka nebo pračka pod plynovou varnou desku, může být?
Ahoj, potřebuji poradit jak vyplývá z názvu. Může být myčka nebo pračka umístěna pod plynovou varno…
marnikl
Před 6 lety
8
Modulová dřevostavba od Hobbytec, dubldom nebo naturhouse
Zdravím, naskytla se nám možnost koupit pozemek a nyní zvažujeme, od jaké firmy si objednat real…
martin_farka
Před 2 lety
21
Profivoda
Nekdo prosim zkusenost s firmou na vrt studny Profivoda?? Dekuji mooooc
urbanovic
Před 6 lety
1
Půdorys obývacího pokoje, jak vyřešit?
Prosím poraďte řeším dilema s rozmístěním nábytku. Kupujeme RD kde jsou již hotová okna i fasádá al…
noemi77
Před 6 lety
16
Wade Corp s.r.o. alias bydlete-jinak.cz Zkusenosti
Dobry den, naskytla se nam prilezitost koupit pozemek vcetne projektu na dum. Dodavatelem stavby …
tecsport
Před 2 lety
8
Značka Aqualine
Dobrý den, Ráda bych se zeptala zda někdo nemáte recenze na značku Aqualine( baterie, WC, sprchy) …
kocanda123
Před 6 lety
3
Kuchyně navrh
Dobrý den, ráda bych se zeptala. Návrh kuchyně už mám delší dobu. Ale teď před realizací bych v n…
verunky
Před 6 lety
5
Stále stížnosti sousedů
Sousede podepsali souhlas s RD. Akorát je baví asi podávat stížnosti na úřad. A tak začalo prvně že…
demolitionman
Před 6 lety
18
Pochlubte se mramorovými koupelnami
Na pinterestu vídám nádherné bílé mramorové koupelny nadpozemských rozměrů. Ráda bych viděla jak vy…
cuky_ducky
Před 5 lety
6
1
2
…
360
361
362
363
364
…