O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Pomoc s parapety
Prosím o akutní radu, objevily jsme další nedostatek na novostavbě viz.foto a nutně to potřebujeme …
boert
Před 6 lety
1
Bezpečnost, chytrá domácnost a jiné vychytávky
Stary dum po castecne rekonstrukci, jake vychytavky + bezpečnostní prvky muzete doporucit? Mame za…
zmrz_lina
Před 6 lety
18
Návrh, co na něj říkáte?
Dobrý den, příští rok se u nás budou prodávat pozemky a s manželem budeme jeden kupovat a já už teď…
zubr487
Před 6 lety
9
Podlahové kúrenie...
Chcem v rámci podlahové kúrenia inštalovať do podlahy systémovú dosku zn. Rehau varionovú 11 mm a m…
zubr487
Před 6 lety
16
Poškozená dlažba
Dobrý den, v příloze jsou fotky poškozené dlazby, na kterou nám nechtějí uznat reklamaci i přesto, …
doog
Před 6 lety
5
Antracitový dekor oken a dveří - zkušenosti
Dobrý den, předem se omlouvám, že zakládám další diskuzi na téma antracitových oken a dveří, (ano…
ansgy
Před 6 lety
8
Bazén do českého klimatu - ano či ne?
Mám takový opatrný dotaz. Prakticky u každého domu vidím nějaký ten bazén, dle financí zúčastněných…
bayt
Před 6 lety
1
2
...
3
88
Walk in - zástěna 70 cm
Dobrý den, prosím o radu. Řešíme sprchový kout - má rozměr 120x90 - vyspádovaný, nebude vanička jen…
ptjj
Před 6 lety
19
sponzor fóra
Dan z nabyti - bytova jednotka v RD
Dobry den, prosim poradte ako to je s danou z prveho nabytia (novostavby) bytovej jednotky v rodinn…
chikiska
Před 6 lety
3
Dětský pokoj - nábytek KOLEKCE CITY
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s kolekcí dětského nábytku CITY a jak…
olccca
Před 6 lety
1
Kovový obraz na stěnu, kde sehnat?
Ahoj, onehda jsem byla v KIKA a zamilovala se do kovových obrazů: https://www.kika.cz/shop/cs/kika…
artep1987
Před 2 lety
5
Cena fasády?
Kolik kdo platil za fasádu?Máme 145 metrů a nataženo jednou v lepidle.Tak nam jde o to ještě to jed…
skochovi
Před 6 lety
1
Rekonstrukce domu - odhad ceny
Zdravím, uvažujeme o koupi starého domečku za Prahou, který by se musel v dohledné době (odhadem…
vikiviki1
Před 6 lety
2
CorTen v zahradě
Na zahradě budeme realizovat terasy a jedno z řešení opěrných zdí, které mě esteticky a na první po…
sviva
Před 6 lety
1
Uspořádání koupelny
Prosím o názor případně rady, jak lépe uspořádat koupelnu. S rozměry místnosti již lze hýbat jen mi…
grftz
Před 6 lety
2
6 variant fasády - prosím o komentář
Chtěla bych poprosit o názor, která z návrhu fasád se vám zamlouvá nejvíc, popř. Co byste změnili č…
antoinet
Před 6 lety
16
Protiskluzové pásky do sprchy
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na zkušenosti s protiskluzovými páskami do walk-in sprchového …
pavelkrupa
Před 6 lety
2
Topení a rozvody pro RD
Hezký večer, chtěli bychom se zeptat co říkáte na cenu u rozvodů 223.000,– (po domluvě budou nakone…
zubr487
Před 6 lety
12
Firma Hass
Zdravím, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s firmou Hass. Momentálně sháním pozemek a dozv…
leona1124
Před 6 lety
3
Barva korpusu skříněk
Dobrý den, ráda bych se zeptala. Plánuji bílou kuchyň lesk pracovní deska Egger Hamilton a na stěně…
kocanda123
Před 6 lety
5
Bungalow 5+kk s příjezdem z jižní strany.
Zdravím, koupil jsem teď pozemek a přemýšlím nad projektem, tohle je první verze, co mě napadla. …
dave_91
Před 6 lety
6
Strom - Co to je?
Ahojte v Prostějově před Tescem jsem viděl na parkovišti stromy, nevíte co to je a jaké jsou nár…
melina64
Před 4 lety
11
Rodinný dům Face Gservis.cz
Dobrý den, stavěl tu někdo rodinný dům Face z Gservisu? Zajímalo by mě z čeho jste postavili a na k…
hoskyn
Před 6 lety
2
Návrh a rozvržení kuchyně
Zdravím střecháčci, mohli byste mi, prosím, poradit s rozvržením kuchyně? Představa je taková, že…
verunky
Před 6 lety
3
Plochá x pultová střecha
Hezký den, rozhodujeme se mezi pultovou a rovnou střechou. Chceme pasiv, 2 plnohodnotná patra, pů…
jakuda
Před 6 lety
5
Jaká je to prosím květina ?
Dobrý den, nevíte někdo, co je to za květinu? Děkuji.
alikc
Před 6 lety
2
Pomoc s kuchyní
Ahoj všichni, konečně jsme dostali z truhláře vizualizaci kuchyně. Prosím o kritiku, rady a připomí…
lulii
Před 6 lety
11
Vláknocementová střešní krytina
Zdravím, máte někdo zkušenost s vláknocementovou střešní krytinou?
vlastavalenta
Před 6 lety
4
Zedník UH a okolí?
Dobrý den, zjišťuji informace. Děláme rekonstrukci patra, která samozřejmě zahrnuje i nové omítky…
petuleh_
Před 6 lety
1
Dekorační obklad za kuchyňskou linkou, máte někdo?
Ahoj, máte někdo v kuchyni obklad s nějakým nevšedním dekorem? Např. patchwork apod. Jestli můžu po…
sabcav
Před 6 lety
4
1
2
…
362
363
364
365
366
…