O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Granitový dřez Toppen - recenze
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda máte někdo zkušenost s granitovým dřezem Toppen(z Bauhausu). …
jarin1
Před 6 lety
2
Možnosti vytápění novostavby - NED
1. možnost - nepůjdu do dotací Nilan VP 18 K - 135 000 Přímotopy - cca 20 000 Tato možnos…
radim2015
Před 6 lety
23
Napínané stropy
Ahojte. Muzete prosim nekdo doporučit firmu na napinane stropy? Hlavne at je prace kvalitne provede…
barbaressa
Před 6 lety
1
Zasunovaci dvere
Ahoj... jaky mate nazor na zasouvaci dvere? Moc by se mi libily dvoukridle do obyvaku... mam rada o…
ptjj
Před 6 lety
22
Popraskaná základová deska
Svépomocí jsme minulý týden dodělali základovou desku. Po vylití jsme ještě ten den večer zalévali …
sarkatr
Před 6 lety
9
Plynovy kotel, krb a digestor
Na jednu místnost (14m2) až příliš, ale taková Je situace v kuchyni. Je to vůbec možné a bezpečn…
zubr487
Před 6 lety
4
Bramac tegalit star zinkove seda
Radi bysme svetle sedou strechu pro sklon 25st. Zatim nam z toho nejlepe vychazi tato(v nazvu), ako…
miravom
Před 6 lety
10
Co myslíte o mobilním době? Dobrý/špatný nápad?
Ahoj chtěli bychom stavět ale našli jsme si firmu která staví hezké celoroční mobilní domy.:) jen b…
alfonss
Před 6 lety
23
sponzor fóra
Daň z prodeje pozemku
Ahoj mám dotaz, koupily jsme pozemek (zahradu) cca před rokem a máme v plánu ji prodat a koupit sta…
damada
Před 6 lety
20
Jaký je postup pro natažení lepidla s perlinkou na sokl?
Dobrý den.Prosim o radu.Chceme si sami natáhnout lepidlo a perlinku na zateplený sokl novostavby al…
boert
Před 6 lety
14
Spizirna
Ahoj, planujeme teprve projekt... je lepsi pocitat v Kuchyni s velkou skrini nebo radeji postavit s…
tinabla
Před 6 lety
5
Odpadní trubky v koupelně
Dobrý den, je možné v koupelně položené nové odpadní trubky, včetně prostupu kanalizace přes strop …
wwwdancer
Před 6 lety
2
Spotřebiče, jaké máte?
Zdravím, jaké máte prosím spotřebiče a jste spokojení? Stolář nám doporučil Whirlpool. Tak se něj…
mirca_l
Před 6 lety
12
Neviditelný obrubník - zkušenosti
Mam dotaz na vsechny, co zakladali zahradu. Ceka nas to a jde mi o vytyceni travy a kyticek. Zahrad…
mitoma
Před 6 lety
11
Malý pokoj 6,5 m - ano či ne?
Chtěla jsem se poradit, máte zkušenost s tak malým pokojem ( 6.5 m čtver.)pro 10 leté dítě, je to p…
tulda27
Před 6 lety
30
Vaše zkušenosti se stavebními firmami
Zdravime vsechny stavebniky. Nedavno jsme za koupili pozemek na Svitavsku a pomalu se nam roztaci k…
luckavra
Před 6 lety
3
Jakou postel 90x200 cm doporučíte pro dítě?
Prosím o vaše tipy na postel pro dítě- 90x200 cm. Nejlépe s úložným prostorem. Děkuji
skunkos
Před 5 lety
5
Voda do Rigiduru, je potřeba vyměnit?
Dobrý den, rád bych se zeptal, mám zaklopenou konstrukci dřevostavby Rigidurem, avšak není ještě o…
jahudka80
Před 6 lety
2
Jakou barvu fasády k hnědé střeše?
Prosím o typ na fasádu - máme hnědou lesklou střechu, plech a bílá okna. hnědá okna jsou jen do zah…
mamach
Před 6 lety
1
Kde levně koupit kuchyňská dvířka?
Prosím o tipy, kde levně koupit samostatná kuchyñská dvířka v bílém matném provedení.
jane_n
Před 6 lety
1
Jde z užitkové vody udělat vodu pitnou?
Ahoj prosim dokazal by mi nekdo rict zda se z uzitkove vody da pomoci filtrovych baterii ci neco po…
urbanovic
Před 6 lety
10
Jak nejlépe opravit mezeru mezi obkladem a fasádou?
Prosím o radu jak nejlépe opravit mezeru mezi obkladem a fasádou. Napadlo mně fasádu seříznout do r…
marhol71
Před 6 lety
1
Připomínky k náčrtu bungalovu 5+kk
Prosím o připomínky k návru popřípade o návrh jednoduchého bungalovu 5+kk.Děkuji všem. Wc u pracovn…
tinabla
Před 6 lety
7
Náhrada za azbestovou izolaci ve stoupačce
Ahoj všem, můžete mi prosím poradit čím nahradit azbestovou izolaci ve stoupačce ? Je umístěna na …
panlorenc
Před 6 lety
2
Kolik může reálně stát výstavba tohoto bungalovu?
Zdravím všechny. S přítelkyní vybíráme bungalov a hodně se nám líbí projekt "Kristýna 12" od Eko…
davex
Před 6 lety
1
2
35
Věcné břemeno ČEZ připojení od souseda
Dobrý den, opět se obracím o radu :) Již v minulosti jsme prodali část pozemku sousedovi, který…
anusenka93
Před 6 lety
1
Založení stavby v 30 cm hloubce?
Dobrý den, mám dotaz ohledně základových pásů. Mám pozemek převýšení cca 1m na 25 metrové délce…
pepitocz
Před 6 lety
7
Špatně provedené zdění?
Zdravim, prosim o nazor na vyzdeni, zejmena provazani cihel na prilozenych fotografiich.Temito fot…
kikiwhite
Před 6 lety
6
Montáž kuchyně před / po podlaze
Ahoj vsem, mame dilema ohledne pokladky click vinylove podlahy na lepenou podlozku. Po precteni vse…
tezzzy1
Před 6 lety
3
Navrh zamkovej dlazby
Vie mi prosim niekto poradit program, aplikaciu, firmu... ktora sa zaobera grafickym navrhom zamkov…
connieblair1
Před 6 lety
2
1
2
…
366
367
368
369
370
…