O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Venkovní čistící zóna zapuštěná do zámkové dlažby. Jak na to?
Už několik let bydlíme v domě, který jsme koupili hotový, takže jsme do jeho stavby nemohli zasáhno…
jajulin
Před 6 lety
1
Který návrh fasády vybrat?
Dobrý den, prosím, který návrh fasády se Vám líbí více a proč? K jednomu se přikláním, ale 100% roz…
radim2015
Před 6 lety
18
Vrtané studny doporučte
Prosím doporučte mi někoho na vrtané studny Střední Čechy, Praha, Nymburk či okolí. děkuji
esmeralda2
Před 6 lety
2
Zvýšený strop x jakou velikost oken zvolit?
Stavíme dům a budeme mít zvýšené stropy - dole 285 cm, nahoře 260 cm. Jak vysoká francouzská okna d…
mojebydleni
Před 6 lety
17
Prodloužení kanalizacniho radu, tlaková kanalizace + přípojky kanalizsce a vida
Ahoj všem, našel by se tu někdo, kdo by mi orientačně mohl říct na kolik mě vyjde prodloužení kanal…
m2s
Před 3 lety
4
Rada s fasádou
Ahoj všem. Sice to nedělám moc rád, protože jsme si na domě zatím vše tak nějak vymysleli sami, ale…
davex
Před 6 lety
8
Panorama Rosice - developersky projekt
Dobry den, ma nekdo zarezervovan byt, ci uvazuje o koupi v tomto developerskem projektu? Prave jsm…
eden
Před 6 lety
1
Přízemní dům Roma od Gservis - názory
Dobrý den všem, s manželem jsme se vybraly tento domeček. Má někdo nějaký nápad jak vylepšit? Nebo …
zuzka_netoli
Před 3 lety
1
2
...
3
74
sponzor fóra
Akustika betonové podlahy v patře.
Ahoj v patře dáváme kročejovou izolaci od Isoveru. Ti mají na stránkách napsané, že je třeba okolo …
dyrup
Před 6 lety
1
Vaše koupelny
Ahoj všichni, sháním inspiraci na obklady a dlažbu - kdo máte fotku, sem s ní. Děkuji :-)
jizap
Před 4 lety
6
Plechový zahradní domek
Dobrý den,chtěla bych se zeptat-poradit, těch co mají plechový zahradní domek(viz foto pro ilustrac…
koky999
Před 6 lety
9
Prvni nakres :-)
Dobry den, tak mame v ruce prvni nakres domecku. Ted resime okna a rada bych dalsi nazor... v priz…
zu_za_nka
Před 6 lety
10
Střecha na dlouhý bungalov
Jakou zvolit střechu na bungalov dlouhý 17,3m ? Jedná se o rovný dům ve tvaru obdelník. Měli jsm…
dave_91
Před 6 lety
22
Muchovník u terasy
Dobrý den, obracím se na vás s otázkou, zda doporučujete muchovník k terase...jajé máte zkušenosti …
alinka1234
Před 6 lety
10
Pokládka lepeného vinylu (cena)
Zdravím, zajímalo by mě kolik jste platili za pokládku lepeného vinylu. Celková cena pokládky…
mirekb
Před 6 lety
4
IKEA trouba (KULINARISK) nepeče rovnoměrně
Ahoj, rád bych se zeptal, zda někdo v minulosti řešil reklamaci trouby z IKEA, přesněji KULINARISK …
sabejn
Před 6 lety
1
Potřebuji k připojení sjezdu na místní komunikaci rozhledové trojúhelníky?
Dobrý den, mám pozemek na kterém plánuji stavět a chtěl bych vybudovat sjezd na místní komunikaci (…
petros4
Před 3 lety
9
Bazén-termín realizace+drenáž
Jaké máte zkušenosti s realizací plastového bazénu až v září? Měli jsme představu, že do konce září…
mitoma
Před 6 lety
3
Okenní klimatizace. Rady, zkušenosti, tip na výrobek a dodavatele?
Ahoj. Rozhodl jsem se do bytu nainstalvoat okenní klimatizace (jednoduchost realizace, minimum doha…
defik
Před 6 lety
1
Hledáme architekta - středočeský kraj
Doporučí nám někdo architekta, projektanta, studio ( nejlépe ze středočeského nebo libereckého, pří…
kavanovai
Před 6 lety
7
Oblozky, dveře
Hezky vecer. Kde se vám vyplatilo pořídit zárubně a interiérové dveře? Levne,ale ne na úkor kvality…
kocanda123
Před 6 lety
19
Okna půlená nebo v kuse??
Dobry den, řešíme okna v pokojích a ložnici 150x150 a nemůžeme se rozhodnout jestli je dát půlená n…
tulda27
Před 6 lety
10
Vytápění, ohřev vody, klimatizace
Nacházíme se ve fázi, kdy nám firma dělá základovou desku. Dům bude bez plynové přípojky - plynovo…
houzkova
Před 6 lety
12
Kuchyňská linka přímo na anhydritu
Dobrý den, videli byste do budoucna nějaký problém,pokud by linka ležela přímo na anhydritu (např z…
jaroslav1987
Před 6 lety
4
Ukažte své domky s plochou 110 m2 ;)
Ukažte své domky, 110 m2 užit. plocha. A krátký komentář - proč znova byste stavěli stejný dům :) a…
davex
Před 6 lety
1
2
50
Překlad nad francouzským oknem
Dobrý den, mohu poprosit zda by někdo dokázal odpověď na otázku, nad francouzským oknem 2400mm, má…
petrwood
Před 6 lety
1
Storpní digestoř
Dobrý den, prosím nemáte někdo foto digestoře v podhledu. Potřevovala bych inspiraci nevím zda udě…
kocanda123
Před 6 lety
14
Dub bělený od výrobce Fatra
Zdravím Vás Jsme ve fázi vybírání podlahy a zaujala nás Fatra dub bělený. Máte ji někdo zde? Mát…
unihero
Před 6 lety
1
Skříňka na dmychadlo, ČOV
Zdravíčko, dělal si někdo skříňku na dmychadlo u ČOV samodoma výroby? Prosím o inspiraci :-)
zmrz_lina
Před 6 lety
2
Nevím jak vyřešit. Poradíte?
Rozdíl mezi branou a chodníkem skoro 30 cm. ]-(
catt82
Před 6 lety
3
1
2
…
368