O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vodní podlahové vytápění, jaký typ potrubí máte?
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jaky typ potrubí máte v podlaze např (pex-al 16x2 atd...) kolika g/…
netmaster
Před 6 lety
7
Můj projekt - vaše názory?
Zdravím. Nakonec jsem se rozhodla jít taky s kůží na trh. Stavební povolení už mám sice vyřízené a…
linnosaurus
Před 6 lety
1
2
50
Uložení vaznic ve štítové zdi
Dobrý den. Chci se zeptat zkušenějších. Dnes u nás byl dozor po dozdění štítů a mimo jiné prasárny …
luciekocur
Před 4 lety
23
Které vybrat - Nibe F1245-6S nebo IVT PremiumLine EQ C6?
Zdravim všetkych,po nekonečnom ,,Googlení"a čítaní som sa rozhodol pre TČer.+plošný kolektor ,Tstr.…
radusko01
Před 6 lety
1
Elektrický kabel v drenážní v rouře
zdravím,mám dotaz.elekrice moc nehovím. je velký "zlo" vést el. kabel z baráku do garáže na zahradě…
japona
Před 6 lety
6
Dřevostavba, výběr firmy
Zdravim, nyni jsme teprve ve fazi koupe pozemku (a je to necekane, takze nemame nic promyslene). …
haplji
Před 5 lety
6
Zkušenosti s dveřmi Voster či Dre
Ahoj,má někdo zkušenosti s těmito dveřmi? Chtěla jsem Porta doors, ale uvidíme, nechám si nacenit i…
roman_
Před 2 měsíci
1
2
...
3
69
Nemáte prosím úchytku jako na fotce?
Zdravim, libi se nam jedna uchytka, ale mam pochybnost, jak by vypadala v realu na bilem supliku/sk…
jakub_rohel
Před 5 lety
2
sponzor fóra
Společné povolení ke stavbě - ohláška, uplynutá doba 30 dnů a nic se neděje?
Dobrý den, je to již více než měsíc, kdy jsme podali žádost o společné povolení ke stavbě. Z úřadu…
puhelin
Před 6 lety
2
Tepelné čerpadlo Spirala voda-voda, zkušenosti
Ahojte chcem sa spytat ci mate skusenost alebo niekoho poznatenkto ma tepelne cerpadlo Spirala voda…
durikem
Před 6 měsíci
2
Návrh kuchyně - varianta 1 či 2 co se barevnosti týče?
Prosím o názor, která z variant se líbí více? Upozorňuji, že dekor dřeva je v reálu na podlaze i ku…
ivaa32
Před 6 lety
16
Křivý lem akrylátové vany - co s tím?
Prosím poraďte. Reklamaci mi uznají, ale musela by se sundat přední Ytong podezdívka s obklady a za…
walckiers
Před 6 lety
1
Bungalov půdorys šířka 15 m - váš názor
Ahoj, můžu poprosit o názory na náš návrh bungalovu? Jsme omezeni šířkou pozemku. 15m šířka, z obou…
pepitocz
Před 6 lety
12
Zateplení novostavby RD Ostrava a okolí nějaké doporučení na firmu
Hledáme řemeslníky nebo firmu na zeteplení RD Ostrava, jakékoliv doporučení prosím :-)
h0042
Před 5 lety
6
Program na projekt - střecha
Ahoj, znáte někdo program, kde lze udělat na domě i střecha? Nemůžu nic najít, děkuji :)
rimmer
Před 6 lety
2
Názor na projekt
Zdravim chtel bych slyšet váš názor na nakres meho budouciho domu jedna se o podkrovi s predsini …
subsomi
Před 6 lety
18
Garážová vrata - poškozená fólie, jak řešit?
Dobrý den, v roce 2014 jsme namontovali garážová vrata Kružík zlatý dub. Na podzim 2018 jsme na ga…
ivankafiury
Před 6 lety
2
Skleněná stěna do sprchového kouta
Potřeboval bych poradit. Sháním skleněnou zástěnu do sprchového kouta kde čistá míra mezi kachličky…
warflyer
Před 6 lety
2
Interiérové dveře Sepos v dekoru Dub Modern - máte někdo?
Zdravím, nemáte někdo interiérové dveře SEPOS v provedení SoftCPL v dekoru Dub Modern nebo Dub ECO?…
hbboy
Před 5 lety
5
Prosím o radu ohledně projektu
Ahoj, právě jsme ve fázi dokončení projektu přízemního domu. Docela se nám návrh od projektanta líb…
pepitocz
Před 6 lety
10
Nájem - energie psané na mě a předčasné ukončení smlouvy. Hrozí penále?
Ahoj Pokud pujdu do najmu bytu a energie (elektřina, internet, případně plyn) budou psané na mě - …
lucka_dc
Před 6 lety
5
Obecní kanalizace povede přes náš pozemek
Obec plánuje vést jednu etapu kanalizace v obci přes soukromé pozemky(náš je mezi nimi), zatím nás …
catle
Před 6 lety
21
Ohnutá kari síť na záhony - zkušenost
Zdravím všechny zahrádkáře, manželka viděla někde na záhonu pravděpodobně zahnutou kari síť, jako t…
radim83
Před 6 lety
1
Jak řešit topení? Krb s výměníkem, plyn nebo tepelné čerpadlo?
Dobrý den, jsme ve fázi studie RD a pomalu začínáme řešit topení. Zamýšlíme topení přes podlahu, pl…
drongm
Před 6 lety
21
Obec odmítá respektovat nový územní plán
Zdravím všechny, mám takový dotaz ohledně ohlášení stavby. Věc je trošku složitější, tak to vezmu…
viados
Před 6 lety
1
2
33
Lupkání dlažby na anhydritu, co s tím?
Dobry den, nemáte někdo zkušenost s tímto: mame novostavbu, konec 5/2018 vylit anhydrit, v 8/2018 d…
m_vasickova
Před 6 měsíci
1
2
32
Výpočet závěsů a záclon
Hezký den, mohla bych vás poprosit o radu s výpočtem množství závěsů a záclon? Dočetla jsem se že s…
kocicak123
Před 6 lety
2
Oslovení firmy pro stavbu dřevostavby emailem
Dobrý den, chystáme se stavět dřevostavbu na klíč. Máme vybrány 3 firmy s tím, že už bychom je chtě…
red78
Před 6 lety
4
Změna dlažby při podlahovém topení
Dobrý den, zvažujeme koupi domu s vodovodním podlahovým topením, ale v celém domě je dlažba kterou…
qeszi
Před 6 lety
6
Vlastní plot vedle plotu sousedů
Zdravím, chci se zeptat, zda jste někdo řešil vlastní plot i v případě, že ho má již soused. Mám…
veraplb
Před 3 lety
1
2
55
1
2
…
401
402
403
404