O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Listí ze sousedních pozemků - podfukování pod plotem
Ahoj, Neřešil jste někdo podobnej problém ? Věc se má tak, že mezi terénem a plotem okolo našeho…
anarki
Před 6 lety
10
Nevíte, co je to za venkovní obklad?
Dobrý den, nevíte prosím někdo co to může být za obklad? Letos chceme dělat fasádu a tenhle obklad …
baskervile
Před 6 lety
5
Postup při realizaci koupelny v dřevostavbě
Dobrý den, Chtěli bychom poprosit o radu při realizaci koupelny (jedná se koupelnu v prvním patř…
michal199908
Před 5 lety
8
Vysoký odhad a stavba svépomocí
Zdravím, vlastním pozemek s budovou kterou chceme rekonstruovat na dům. Projekt jde do finále a osl…
vladimirsvorba
Před 6 lety
18
Betonový plot dílce, jaká je cena?
Zdravím, budeme budovat plot o délce 108m (4-dílce, nahoře rovný).... premyslíme nad betonovým plot…
spaghetka
Před 3 lety
1
2
39
Pomoc s terasou
Zdravim, Mam malej problem. Mame jiz 2 rok terasu kde mame krytinu z polykarbonatu. Letos jsem rek…
strapecek
Před 5 lety
18
Hydrogeologický průzkum - je nutný?
Dobrý den, mám takový blbý dotaz. Teď demolujeme rodinný dům, který má kanalizaci. Dřív se tam …
ozzy77
Před 6 lety
3
Možnosti vytápění
Ahoj všem. V projektu máme jako vytápění TČ vzduch-voda, poslední dobou ale hodně přemýšlíme, jestl…
roxolanka
Před 6 lety
7
sponzor fóra
Okenice - máte někdo?
Dobrý den, v projektu počítáme s okenicemi, chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti. Máte někdo…
sluxova
Před 6 lety
1
...akoby ate riešily vy ,,chod" novostavby ,pri odchode do zahraničia???
radusko01 ...viete mi dať daku rozumnú radu ,ako ponechať novostavbu v prevádzke ,pri vycestovaní d…
radusko01
Před 6 lety
1
Projektant okolí Kroměříž
Zdravím, potřebovala bych doporučit projektanta v okolí Kroměříže. Můžete mi někoho doporučit?
oskar83
Před 6 lety
6
Vinyl bez ftalátů
Dobrý den, zajímalo by mě, zda při výběru vinylové podlahy u vás hrála roli absence ftalátů. Mohl…
l_sekanina
Před 6 lety
24
Betonové sloupy
Dobrý den , nemá někdo zájem o betonové sloupy elektrického vedení?Místo - Žďár nad Sázavou , zdarm…
ondra10
Před 6 lety
1
Hypotéka na dřevostavbu
Od jake banky máte? Planujeme drevostavbu ''napul na klic''. My musíme připravit pudu a zaklady, ša…
kaatulka
Před 6 lety
15
Firma MB Construction Prague - zkušenosti
Vybíráme firmu pro rodinný dům na klíč. Ve hře je RoDom, HP Domy, KD Haus a MB Contruction. prosím …
timea_krajicek
Před 4 lety
2
Vnitřní omítky, jaké zvolit?
Dobrý den, prosím o radu. Jaké zvolit vnitřní omítky do novostavby RD (od kterého výrobce)? Postave…
redberries
Před 6 lety
7
Pokud má nemovitost nad 150 m2, je třeba mít hotově 30 procent ceny?
Dobrý den, dneska jsem byla na konzultaci v Raiffce a vypadalo to s tou hypotékou slibně až do mom…
vladimirsvorba
Před 6 lety
2
Přízemní dům - postřehy a připomínky
Prosím o zhodnocení návrhů přízemního domu. Co vy na to - nějaké tipy, chyby, nedostatky? Plánujeme…
zubr487
Před 6 lety
18
Máte někdo na krovu napojovanou krokev?
Dobrý den, máte někdo na krovu napojovanou krokev? Případně v kterém místě se dá cca udělat délkový…
zajza
Před 6 lety
2
Jak uspořádat vestavěnou skříň v chodbě?
Ahoj, nemáte tip jak uspořádát vestavěnou skříň v chodbě? Kde bych chtěla dávat třeba nějaké věci c…
petuso
Před 6 lety
4
Poškozená parozábrana a izolace střechy - plesnivé sádrokartony
Zdravím, bydlíme v půdní vestavbě (15 let staré). Začali nám totálně plesnivět stěny. Mrkli jsme…
dalpet
Před 6 lety
3
Zábradlí - kdo vám dělal a cena
Ahoj, nemáte prosím někdo podobný typ zábradlí? Toto jsem si před časem uložila, je na něm www strá…
hbboy
Před 6 lety
9
Návštěva veletrhu Stavotech Olomouc nebo Hradecká stavební výstava?
Ahoj všem. Najde se zde nějaká hodná duše, která jde na veletrh Stavotech Flora Olomouc 28.-30. bře…
pezby
Před 6 lety
3
...poviete svoj názor na IVT Air X 70????
...zdravim vas stavbari,dnes som dostal ponuku na TČvzduch-voda od: …
radusko01
Před 6 lety
2
Jaký Led reflektor na fasádu?
Dobrý den. Můžete mi někdo poradit jaký Led reflektor vybrat na fasádu novostavby? Mělo by to osvít…
l_sekanina
Před 6 lety
2
Máte zkušenosti s novostavbami od developera Imos?
Jestli jsou kvalitní byty které staví - např. v Brně či Olomouci - byty Stupkova? Budeme od nich…
catle
Před 6 lety
1
Rozměry oken v dětských pokojích
Dobrý den, máme v dětských pokojích rozměry oken 1660/1350 cm a výška parapetu 900 cm. Máte prosím …
denisa162
Před 6 lety
1
Znečištění studny, co s tím?
po cca ročním bezproblémovém používání vrtané studny (19m) se nám ve vodě začaly objevovat zrníčka …
skunkos
Před 6 lety
3
Betonové jímky. Přehled výrobců a tipy k výběru
Když už jste se rozhodli koupit jímku betonovou, tak najdete na to téma málo zkušeností a ještě mén…
kotatko77
Před 2 lety
1
2
35
Hypotéka - hypoteční banka
Dobry den , dnes jsme podali vsechny papiry ohledne splneni podminek na hypoteku ( proplaceni koupi…
hbboy
Před 6 lety
29
1
2
…
405
406
407
408
409
…