O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Doporučení střechař - Boskovice, Brno, Blansko
Dobrý den, měl by jste někdo tip na šikovné střechaře v okresu Boskovice, Brno, Blansko? Moc děku…
charlotka05
Před 6 lety
1
Výběr dodavatele kuchyně - Sýkora, Hanák, Cigler, Oresi, Siko, živnostník
Ahoj, rada bych se zeptala, jestli je tu nekdo, kdo zkusil obejit kuchynska studia Hanak, Sykora, O…
missyyyyy
Před 6 lety
25
Kde koupit dřevěnou podlahu za dobrou cenu?
Mate tip kde maji nejlepsi cenu ci akci na drevenou podlahu? Kde ji nejvyhodneji koupit?
jajinka121
Před 6 lety
26
Věcné břemeno cesty - je nějaký způsob jak ho zrušit?
Dobrý den. Prosím o radu, pokud jste už někdo řešil..Mám na svém pozemku věcné břemeno cesty k ciz…
fidorka7
Před 6 lety
8
Bungalov nebo i dům s obytným podkrovím 3-4+kk do 100 m se vstupem od jihu - inspirace
Zdravím všechny, začínám teprve rozvažovat, jak na to. Máte někdo zkušenosti s optimálním umístěn…
ookami_hime
Před 6 lety
19
Kdo máte tento systém řešení otvírání skříněk?
Ahoj, kdo máte, prosím, tento systém řešení otvírání skříněk, jste spokojení? Uvítám zkušenosti, vý…
edcbubu
Před 5 lety
4
Soused se tajně napojil na naší kanalizaci, jak řešit?
Zdravim, Kdyz jsme hledali kde je vyvedena kanalizace do naseho pozemku nenasli jsme.. Zavolali j…
puhelin
Před 6 lety
9
Umyvadlo s otvorem
Dobrý den, ahoj, Prosím o radu, kde se dá sehnat takovéto umyvadlo s deskou s otvorem pro odhazová…
ozzy77
Před 6 lety
8
sponzor fóra
Máte někdo postavený domek v letošním nebo tomto roce od firmy Lignia?
Zatím na mě totiž nepůsobí moc dobře psala jsem jim na jejich stránkách jejich dotazník neodpověděl…
belinda
Před 6 lety
2
HP domy, jaké máte zkušenosti?
Jakou máte zkušenost ? Děkuji Petra
looky88
Před 5 lety
4
Minimální rozměr na samostatný záchod
Dobrý večer, jdu si pro radu, spíše pro vaše zkušenosti. Jaký je vhodný minimální rozměr samostatné…
alinka1234
Před 6 lety
13
Sádrové omítky a omítníky
Dobrý den zajímalo by mě jestli firma která vám dělala omítky používala omítníky. Mám jednu firmu o…
jarin1
Před 6 lety
9
Granitový dřez Aquastone - recenze
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s granitovým dřezem od značky Aquaston…
majak78
Před 5 lety
3
Jaký druh vytápění?
Jaký druh vytápění doporučíte. Podlahová plocha 90m2, TZ 4 kw. Elektrické kabely s termostaty v kaž…
medunovi
Před 6 lety
1
Kolik si myslíte, že by mohla stát tato základová deska?
Dobrý den dostal jsem kalkulaci od pár firem na zakladavou desku od 800000 do 1100000 na kolik to v…
iveta_89
Před 6 lety
17
Prosím o názor jaká barva oken je lepší?
Takhle nějak by to mělo ve finále vypadat. Bude to v reálu hezké. Nemužeme se rozhodnout, zda by dv…
edcbubu
Před 6 lety
7
Dřevostavby - doporučení firmy
Kterou firmu na drevostavby zvolit a proc? Popripade prosim i kterou ne a proc.... dekuji
libilibi
Před 6 lety
13
Fólie na okna, jste spokojeni?
Resili jste nekdo, mate nekdo? Muzu vedet jake, jak jste spokojeni? Muze nahradit zastineni...treba…
geodett
Před 6 lety
4
Výměna francouzského.okna za klasické, je to náročné?
jak moc je náročné vyměnit balkonové dveře na terasu na klasické dvoukřídlé okno? Otvor by zůstal n…
kekita
Před 6 lety
2
Kuchyně - barevná varianta 1,2,3,4,5,6?
Můžu poprosit o názor, která varianta se Líbí nejvíc? Jen upozorňuji, že podlaha bude ve stejné bar…
evulebobule
Před 6 lety
16
Jak navýšit hypotéku?
Zdravím, mám otázku. Máme hypotéku na 2,5 mil, ale rozpočet firmy, co bude stavět dům je přes 3 m…
tomikovci
Před 6 lety
29
Na kolik vyjde všechno to papírování před zahájením stavby?
Dobrý den, prosím o informaci kdo má čerstvě za sebou všechny ty úřady před stavebním povolením. Na…
swaty
Před 6 lety
15
Orientační cena - sádrokartonový strop,příčka a vyrovnání starých stěn
Dobrý den,chceme dělat rekonstrukci kuchyně ( 5 m x 2,8 m, výška stropu 2,5 m) .Bude se dělat strop…
eldazelda
Před 6 lety
1
Pozemek na nezastavitelné území, dá se s tím něco dělat?
Zdravím stavebníky, dnes jsem si vyzvedl hotový projekt a projektant mi řekl, že musel změnit …
xczc
Před 6 lety
16
Vyhovuje pokojovým květinám trojsklo?
DOBRÝ DEN, PRÁVĚ ŘEŠÍME PLASTOVÁ OKNA, TECHNIK NÁM DOPORUČIL TROJSKLO , ALE MÁM STRACH, ŽE NEBUDE V…
malcao
Před 6 lety
4
Jaká střešní okna?
Jake mate stresni okna a proc jste si vybrali prave ty?
tulda27
Před 6 lety
7
Větrák z koupelny do světlíku. Kam má foukat - dovnitř nebo ven?
Ahoj. Možná je to úplně blbej dotaz, ale fakt to nevím. V maličké koupelně (cca 5m3) máme pračko…
z_1_z
Před 6 lety
3
Může mít NED tepelné ztráty 8kW?
Ahoj všichni :) Není tu někdo, kdo by se vyznal ve výpočtech TZ apod.? Podle projektu nám pro dvou…
e346
Před 6 lety
1
2
39
Změna před dokončením stavby
Zdravím :) Rozhodli jsme se s manželem dostavět hrubou stavbu, ale pozměnili jsme s projektantem…
janebee
Před 6 lety
3
Je minimální velikost stavby v uzemní studii směrodatná?
Dobrý den, plánuji koupi pozemku a pročítal jsem uzemní studii, kde jsem se dočetl že nemůžu stavět…
tulda27
Před 6 lety
3
1
2
…
409
410
411
412
413
…