O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Pozemek na manžela, RD na oba?
Ahoj, rada bych se zeptala jak nejlepe vyresit nasi situaci. V dobe manzelstvi manzel ziskal pozeme…
luj89
Před 6 lety
1
2
33
Co říkáte na návrh této předsíňové skříně?
Zdravím stavebníci :) Co říkáte na návrh této předsíňové skříně? Celková délka je 3m. V domě máme j…
slabici
Před 6 lety
10
Musí být záložní zdroj vytápění v novostavbě?
Dobry den, Chtěla jsem se zeptat, zda musí být v novostavbách zřízen záložní zdroj vytápění? Napr…
skunkos
Před 4 lety
20
Přístřešek pro 2 auta + dílna - není to moc drahé?
Ahoj, mame projekt od firmy na tento pristresek pro 2 auta 36m2 + dilnu z ytongu 16m2 nacenena na c…
haddock
Před 6 lety
5
Euro systémy group s.r.o. Top Heating - zkušenosti s firmou
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo máte zkušenosti s firmou Euro systémy Group s.r.o. Top …
karolinka89
Před 6 lety
4
Dá se udělat věnec a nové podlahy nad stávající podlahou?
Zdravím všechny, chci se zeptat, zda se dá udělat věnec a nové podlahy nad stavajicí podlahou. Jde …
barakara
Před 6 lety
5
Základy pod montovanou garáž - doporučení (Praha-západ)
Zdravím, nemáte někdo vyzkoušenou nějakou dobrou (cenově přijatelnou) firmu, která by byla schop…
ookami_hime
Před 6 lety
1
Odhad nemovitosti při hypotéce
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na zkušenosti při braní hypotéky. Nyní děláme projekt, podkrovn…
hypotecni_kalkulacka
Před 6 lety
8
sponzor fóra
Varování před Tesařství Dalibor Mikus (Střechy Mikus Brno)
Dobrý den, chtěli bychom varovat před živnostníkem: Dalibor Mikus (Tesařství Dalibor Mikus, S…
lezlaha
Před 6 lety
5
Jakou barvu střechy?
Dobrý den, rekonstruuji rodinný dům a jsme hodně nerzhodní ohledně barvy střechy. Dům má bílou fasá…
seva7
Před 6 lety
5
Walk in a podlahové topení - máte někdo tuto kombinaci?
Ahojte, kto z vas ma prosim uvedenu kombinaciu? myslim podlahove kurenie v kupelni tak, ze zasahuje…
japona
Před 6 lety
12
Jak uchytit dřevo na fasádu domu?
Dobrý den, budeme stavět zděný bungalov z cihel heluz tl. 50cm bez dalšího zateplení.. Fasádu by js…
tomas80
Před 6 lety
19
Hledám stavební dozor pro stavbu RD Plzeň Letkov
Dobrý den, vše důležité je v nadpisu. Pokud byste věděli o někom spolehlivém, dejte mi prosím v…
rudolfg
Před 6 lety
1
Projekt RD - prosím o názor
Dobrý deň, chcel by som sa Vás požiadať o názor na náš "predprojekt". Máme pozemok, veĺkosť cca …
stanleys
Před 5 lety
1
2
37
Bambusové podlahy, máte zkušenost?
Chtěli bychom do domu (novostavba) podlahu z přírodního materiálu. Zaujal nás bambus. Máte někdo? O…
chrobakv
Před 6 lety
10
Jakou krytinu - pálenou nebo betonovou?
Dobrý den můžu jse zeptat jakou krytinu by jste poradily palenou nebo betonovou
kofejn
Před 6 lety
13
Bungalov - půdorys, váš názor
Dobry den, rada bych se zeptala na vas nazor na tento bungalov. Jde mi o rozvrzeni mistnosti, co by…
h_jiz_mor
Před 6 lety
14
Kuchyně bílý lesk x dub hamilton - jaký obklad?
Dobrý den, potřebuji radu, váš názor. Kuchyň bílý lesk + deska dub hamilton (arlington), jakou barv…
78marcela
Před 6 lety
3
Prosim o radu s dekorem oken
Dobrý den, poradite prosim dekor oken k černé glazurovane střeše? Přikládám srovnání a moc d…
mojebydleni
Před 6 lety
8
Máte někdo zkušenost s obkládáním schodiště?
Ahoj lidičky, Prosím Vás, má tady někdo zkušenosti s obkládáním schodiště? Prosím o radu, kde začí…
drtek85
Před 6 lety
1
Kolik může stát rozšíření domu?
Dobry den, mame navrzeny projekt na prizemni dvojdomek, ale nejradsi bychom ho rozsirili po cele de…
mandy26
Před 6 lety
1
Biela indukčná doska 5 platńová
Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť, zháňam bielu indukciu s 5 varnými zónami..Nemáte niekto?.Nev…
simonarasto1508
Před 6 lety
1
Názor na bungalov
Dobry den, rada bych se zeptala na vas nazor na tento bungalov. Jde mi o rozvrzeni mistnosti, co b…
marina2018
Před 6 lety
13
Baterie se sprškou Lidl - recenze
Zdravím všechny, nemáte někdo zkušenost s kuchyňskou baterií se sprškou z Lidlu? Viz obrázek. C…
zmrz_lina
Před 6 lety
7
Montáž střechy - rada
Ahoj všem, mám otázku ohledně montáže střechy na hrubou stavbu, která v zimě nebyla zakryta...tudíž…
seva7
Před 6 lety
11
Výběr setu pračka+sušička - AEG vs. Beko
Dobré dopoledne, sáhodlouhým hledáním a pročítáním recenzí jsem dospěla k dvěma favoritům, mezi kt…
kosix
Před 4 lety
20
Poraďte s krbem
Ahoj, Chystam se letos konecne nalepit kamen. Jen mam otázku. Nema nekdo podobne udelany krb ale …
zdenna
Před 6 lety
4
Prodej bytu a následná koupě rekreačního objektu - jak postupovat?
Dobrý den, potřebovala bych poradit se zapeklitou situací. Rádi bychom se přestěhovali z bytu do d…
efendy001
Před 6 lety
13
Zkušenost s pracovní deskou Ikea - lamino
Jakou kvalitu mají lamino pracovní desky z Ikea? Mohu očekávat běžnou kvalitu za danou cenu nebo js…
mariacek
Před 6 lety
2
Názor na bungalov
První nástřel. Kuchyń by měla být do U a jidelni stůl navazovat na linku. Jde mi o uspořádání místn…
ookami_hime
Před 6 lety
1
2
49
1
2
…
420
421
422
423