O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Čtyřdílné balkonové dvěře s PSK systémem v plastu viz. obrázek? Je potřeba mít otvírací dvě
Má někdo čtyřdílné balkonové dvěře s PSK systémem v plastu 5 x 2,3 m (jeden díl 1,25 m)? Je potřeba…
jakky111
Před 6 lety
1
Bungalov Rio od Gservisu, máte někdo?
Ahoj, jsme uz starší manželé s dospělými dětmi a plánujeme výstavbu( naší první , nikdy jsme dům ne…
amin
Před 6 lety
1
Tepelné čerpadlo Samsung - i jako klimatizace?
Zdravím všechny, dnes jsem objevil pro mě velice zajímavou alternativu tepelného čerpadla voda/vzd…
cisi_
Před 5 lety
10
Lze z volně stojícího mrazáku udělat vestavěný?
Muze se dat klasicky volne stojici mrazak do skrinky? Skrinka bude muset byt sirsi, to je mi jasne.…
jani_ha
Před 6 lety
1
Skleněné zábradlí na terasu - jaká je údržba?
Máme terasu v patře a potřebujeme vyřešit zábradlí. Jelikož máme malé děti, nechceme nerezové VODOR…
alinka1234
Před 6 lety
11
Rozpočet bungalov 2017/2018
Dobry vecer. Obracim se na ty z vas,kteri v uplynulem roce dostaveli bungalov,zda by byli ochotni s…
davex
Před 5 lety
18
Pojízdná terasa - recenze
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda někdo máte tu odsouvací terasu - myslím tu od www.plochezastre…
jenproinspiraci
Před 3 lety
10
Vinylová podlaha - cena
Dobrý večer, na kolik vás prosím vyšla komplet vinylova podlaha pokud vam ji delal remeslnik ? Ploc…
danielacz
Před 5 lety
13
sponzor fóra
Koupě bytu 2+kk, bude to stačit pro rodinu se dvěma dětmi?
Zdravím, uvažujeme, že koupíme byt 2+kk, plánek viz fotka. Myslíte si, že to bude stačit pro rodin…
kvetoslav123
Před 6 lety
23
Komín na tuha paliva jako náhradní - ano či ne?
Dobrý den co si myslíte o komínu navíc na tuhá paliva jako náhradní?
rad5
Před 6 lety
2
Jakou hloubku venkovní špalety mám uvolit pro osazení oken?
Chtěl bych se zeptat jakou hloubku venkovní špalety (jaký rozměr od hrany venkovního zdiva) mám zvo…
rd_kos
Před 6 lety
4
Cena základové desky + přípojky na dřevostavbu
Ahoj, chtěla bych se poradit kolik tak může stát základová deska + přípojky na dřevostavbu, která b…
lala211
Před 5 lety
5
Jaká varianta šatny u ložnice?
zdravím vás všechny, potřeboval bych zjistit názor na varianty šatny u ložnice. Jde mi spíš o rozvr…
andrew1
Před 6 lety
3
Máte zkušenost s lustry zavěšenými 5 - 6 m od stropu?
Do obýváku bez stropu (otevřeného až po střechu) plánujeme zavěsit několik lustrů. Ty tedy budou vi…
hahe
Před 6 lety
1
Červenohnědá taška Bramac, máte někdo?
Budeme mit tuto strechu, ale vubec si nevim rady, jakou zvolit barvu drevenych oken a fasady. Nejak…
lucierez
Před 6 lety
1
Kde se dá vyrozumění o vkladu do katastru nemovitostí?
Prosim nevite nekdo kde se da sehnat vyrozumění o vkladu do katastru nemovitostí. Potrebuji k platb…
daisy14
Před 6 lety
8
Bungalov - půdorys Váš názor
Dobrý den prosím o radu jak nejlépe rozmístit pokoje v bungalovu na pozemku 17x 37m., když užší str…
ivajsek
Před 4 lety
22
Přeseknutý kabel - řešení
Ahoj všem. Stala se mi bohužel nemilá věc a podařilo se mi ve dvou místech porušit kabel, co vede k…
puhelin
Před 4 lety
19
Hypotéka 2019
Dobrý večer, předem se omlouvám, zda mám pro někoho hloupý dotaz, ale určitě se najde někdo, kdo mi…
tereskacz
Před 5 lety
14
Plíseň kolem oken, můžu dát kolem oken silikon?
Dobrý den, mám dřevostavbu 3roky a vždy v zimě se mi dělá kolem oken plíseň , sice stačí jednou za…
barryk10cz
Před 6 lety
5
Laminát borovica inverey světlá, jaká je údržba?
Dobrý deň, má prosím niekto tuto podlahu? Ak áno, aké skúsenosti s údržbou máte? Má celkom výrazný …
ewana16
Před 6 lety
1
Kondenzace vody u plastových dveří - poradíte?
Ahoj, dobrý den. Na sklonku loňského roku jsme si v našem rekonstruovaném RD pořizovali nové vchodo…
llama
Před 6 lety
6
Digestoř Bosch DFR067A50 - recenze
Máte digestoř Bosch vysouvací? Jak jste s ní spokojeni? Vyhrála několik testů a vážně přemýšlím nad…
ptjj
Před 5 lety
2
Rozložení koupelen - vaše rady
Ahoj, moc prosím o rady a tipy na rozložení koupelen, nejsem si návrhy úplně jistá. Ještě řešíme, …
verunkad
Před 6 lety
1
Obklady Danubio, máte někdo?
Máte prosím někdo obklady Danubio? Máte fotku pro inspiraci? Jste spokojeni?
windy1
Před 6 lety
1
Dům s obytným podkrovím 4+kk s dvojgaráží - názory
Dobry den. Koupili jsme pozemek a vymyslime projekt. Pozemek je široký 18 m a dlouhý 40m, takže v…
casmaria
Před 6 lety
21
Zámková Quick step vinil podlaha - jste spokojeni?
Můžu poprosit o zkušenost ty, kdo mají zámkovou - ne lepenou vinilovou podlahou Qick step, jak jste…
akinyi
Před 6 lety
2
Doporučte stavební firmu pro okres Brno - venkov
Hledáme spolehlivou stavební firmu pro stavbu našeho RD, jedná se o přízemní zděný dům (HELUZ) s ro…
elefantino
Před 6 lety
1
Posuvné dřevěné panely na zastínění terasy - zkušenosti
Dobrý den, nemá někdo zkušenosti se zastíněním terasy posuvnými panely? Sháním panely nejlépe kom…
stazina1
Před 4 lety
5
Jaká je platnost stavebního povolení?
Ahoj, vznikl nám takovej malej problém.. Máme stavbní povolení a letos nám končí termín kdy by měl…
pepitocz
Před 6 lety
5
1
2
…
418
419
420
421
422
…