O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Posuvné závěsy Meradiso z Lidlu
Máte někdo? Prosím o vaše recenze, proč ano nebo proč ne.. Přidělávají se do stropu? A jak daleko …
power700
Před 6 lety
1
Hypotéka od Hypotečky - máte někdo zkušenost?
Zdravím, dlouho tady nebyl žádný příspěvek k hypotéce od Hypoteční banky. Má někdo? Jak jste spoko…
kuratkol
Před 6 lety
20
Kamenný obklad krbu - údržba
Dobrý den, chtěli bychom si obložit krb kamenným obkladem. Prosím o zkušenosti ty, co ho mají, jaká…
kuba262
Před 6 lety
4
Máte někdo již zrealizované oplechování atiky?
Dobrý den, máte někdo již zrealizované oplechování atiky? kolik vás vyšlo a jakou atiku máte? budem…
jakky111
Před 6 lety
3
Skladba podlahy - typ izolace
Zdravím stavebníky, budu topit podlahovým topením a skladba podlahy v projektu je směrem dolů n…
xavik
Před 6 lety
4
Podlahy Vepo - reálné fotky
Dobrý den, nemáte prosím někdo reálnou fotku dekorů Moravia, Bavaria a Bohemia? Děkuji.
ivca_ch
Před 6 lety
2
Okna ořech nebo tmavý dub /bahenní/ k černé lesklé střeše?
Ořech nebo tmavý dub /bahenní/ k černé lesklé střeše?
soptinda
Před 6 lety
1
Projekt na ČOV k RD
Dobrý den, máte tip na nějakého dobrého projektanta na projekt ČOV k novostavbě RD? emoticon Ide…
almichal
Před 6 lety
2
sponzor fóra
Krbová kamna Jotul F105 v bílé barvě - zkušenosti
Dobrý den , zvažujeme do našeho domečku jako doplňkové topení kamna Jøtul F 105 vzhledem k tepelný…
samuelza
Před 3 lety
3
Utěsnění vrutu v parozábraně, jakou pásku jste použili?
Zdravím, jakou pásku jste používali pro utesneni vrutu, které šli skrz parozabranu? TPK Super ? N…
1sadrokartonypraha
Před 6 lety
2
Rekonstrukce domu z roku 1927 - co myslíte?
Ahoj, přítel zdědí domek, kde vyrůstaly asi 3 generace jeho předků. Vzhledem k tomu, že byl donedá…
thynin
Před 5 lety
11
Mrazák mimo kuchyň (v technické místnosti) - ano či ne?
Ahoj všem. Řeším nyní dilema s vestavnou lednicí. Bohužel nám do konceptu nezapadá volně stojící a …
samasa
Před 6 lety
29
Přípojka ČEZ 2 m od kraje pozemku
Dobrý den, může nám ČEZ udělat přípojku 2m od kraje pozemku (hlouběji na našem pozemku)?? Je to mís…
6miska4
Před 6 lety
7
Zkušenost s tesařem v okolí Třebíče
Nemáte náhodou někdo vynikající (odbornou) zkušenost s tesařem z okolí Třebíče? Potřebuji odborně p…
zahr_arch
Před 6 lety
1
Omítka Caparol Mocca 14 nebo 15 - máte někdo?
Zdravím, máte někdo aplikovany tento odstín? Pokud ano, můžete mi poslat náhled? Děkuji :-)
homina
Před 6 lety
1
Schneider Unica Colors (mechanismus) - vývoda na kabely
Ahoj, máme doma vypínače Scheider Electric Unica Colors, a řešíme aktuálně vývodku na kabely, v…
specnaz84
Před 6 lety
8
Změna stavby před dokončením, je to problém?
Ahoj, prosím poradíte někdo? Nemáme vůbec žádné zkušenosti, tak jdu k vám stavarum pro radu 🙂 koupi…
vladimirsvorba
Před 6 lety
2
Zahradní chata - zateplit?
Zdravím, chceme si na zahradě postavit rekreační chatku/domek a momentálně jsme ve fázi obíhání úř…
marska81
Před 6 lety
1
Soused a příjezdová cesta dle RP
Dobrý den, jsem částečným majitelem příjezdové cesty k našemu pozemku, cesta má ještě několik další…
6miska4
Před 6 lety
1
Kuchyně z Polska - řešili jste, máte, jste spokojení?
Hezky den vsem, prosim, resili jste kuchyne z Polska? Jsou opravdu o tolik levnejsi, ze se vyplati …
katkasladkovaa
Před 2 lety
1
2
32
RI okna Optimal 3D line trojsklo a montážní hloubka 81
Zdravím všechny.Mám velké dilema s okny.Máme asi 15 nabídek na okna a když nepočítám HS poral o roz…
pavel_jelinek
Před 4 lety
14
Truhlář Praha Západ - tip
Dobry den, moc prosim, nemate nekdo kontakt na truhlare, ktery by nam udelal kuchyn? Realizace Prah…
zmrz_lina
Před 6 lety
4
Mikrovlnka a její umístění
Ahojky holky, prosím řeším mikrovlnku a její umístění v kuchyni. Měla jsem ji původně nakreslenou n…
warflyer
Před 6 lety
13
Ipa a až potom stříkané omítky, nevadí?
Zdravim, vodar potrebuje ipu, aby natahal vodu, ale mame strach ze polaci co nam pak dojdou strikat…
specnaz84
Před 6 lety
5
Dřevěná okna a stříkané omítky - jak postupovat?
Ahoj, budou nam davat drevene okna a par dni pote polaci strikat omitky. Mate zkusenost zda daji ap…
lisakstavitel
Před 6 lety
4
Jakou vybrat drátěnou polici do sprchového koutu?
Prosím o radu, jakou vybrat drátěnou polici do sprchového koutu. Od jaké značky, aby nerezavěla? Za…
warflyer
Před 6 lety
5
Betonové květináče - zkušenosti, foto?
Prosím máte někdo na zahradě betonový květináč? Zvažujeme nákup betonových květináčů zn. Pressbeton…
jaasminka
Před 6 lety
1
Ztracené bednění na opěrnou zídku - jaké zvolit?
Prosím o radu, jakou značku ztraceného bednění zvolit...budeme ho potřebovat na opěrnou zídku do vý…
jaasminka
Před 6 lety
1
Dům bez kolaudace - hrozí pokuta?
Ahoj potřebuju radu a zkušenosti. Máme hotový dům, který by už nyní šel zkolaudovat, ale bohužel js…
pepa89
Před 6 lety
21
Gerflor HQR Noma nature - nemáte někdo kousek?
Prosím, nemá někdo doma kousek/odřez podlahy tohoto odstínu značky Gerflor. Předem moc děkuji
kacenkarrr
Před 6 lety
6
1
2
…
416
417
418
419
420
…