O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Půdorys bungalov - názory
Dobry den, obdrzeli jsme navrh na pudorys bungalovu viz obrazek. Udelali byste neco jinak ? Moc se…
carpatia
Před 6 lety
12
Dřevostavby Rovax - zkušenosti
Pěkný den, moc jsem toho bohužel nenašla (a některé odpovědi byly smazány, že to je reklama), prot…
nikol_g
Před 6 lety
1
Stejné podmínky/rovnost podmínek při stavebním povolení
Když budu žádat např. o změnu územního plánu či stavebni povoleni, někde se dá odkázat na to, že na…
azsinanecovzpomenu
Před 6 lety
1
Maté někdo dům ve svahu na zemních vrutech?
Máte někdo domeček ve svahu na zemních vrutech?
kocicak123
Před 6 lety
5
Které položky ještě? Rozpočet dům
Zdravim vsechny stavare :-) a mam dotaz - dostali jsme cenovou nabidku od stavebni firmy na nas vy…
voky115
Před 6 lety
8
Firma Regulus - ano či ne?
Dobrý den, přemýšlíme o nabídce firmy Regulus. Jedná se Větrání s rekuperací a tepelné čerpadlo a r…
peju
Před 4 lety
3
Letní tepelná stabilita, musí mi výpočet developer poskytnout?
Dobry den, prosim o radu ohledne letni tepelne stability mistnosti. Poridili jsme si byt v novostav…
josef_vavra
Před 6 lety
2
Zkušenosti se spotřebiči Brandt
Ahoj, máte zkušenosti se spotřebiči do kuchyně Brandt? Zajímá mě myčka, indukcni deska, trouba, po…
budlina1
Před 6 lety
4
sponzor fóra
Zápach z jímky venku, co s tím?
Dobrý den! Máme plastovou jímku a někdy hlavně když je změna počasí ( i po vyvezení) jde občas ve…
kocicak123
Před 6 lety
5
Tepelné čerpadlo vzduch/voda - doporučení
Můžete prosím poradit tepelné čerpadlo vzduch/voda, které stojí rozumnou cenu a není moc hlučné? Dě…
radusko01
Před 6 lety
2
Jaké zvolit potrubí pro podlahového topení?
Zdravím, snažím se vybrat podlahové topení, v projektu topení máme PEX 18x2 se kyslíkovou barié…
chrobakv
Před 6 lety
5
Zahradní domek 60 m2 - 6x10m - co je potřeba na povolení stavby?
Prohledala jsem staré diskuse ale našla pouze řešení k zahradním domkům a chatkám do 25 m2. Chceme …
kluzo
Před 6 lety
2
Poraďte prosím s uspořádáním ložnice
Zdravim, premyslime o nabytku do loznice a zatím nevime, jak to uspořádat. Potrebujeme zde mit skri…
denisahajdukova
Před 1 rokem
17
Projekt/Statik na výstavbu druhého patra RD z okolí Kolína
Ahoj, chceme postavit druhé patro v domě a chci poprosit, zda neznáte šikovného projektanta v okolí…
sebastian6
Před 6 lety
1
M&M reality - rezervační smlouva - zkušenosti
Dobrý den, konečně jsme našli pozemek, který bychom chtěli koupit, je ale inzerován MM reality (…
alvee
Před 2 lety
12
Zkušenosti s developerem ED Group
Ahoj, má někdo zkušenost s touto pražskou firmou? Zvažuji koupi nemovitosti v jejich projektu, ale …
yan_slsn
Před 4 lety
6
Jak vyhubit plevel a připravit zem na setí trávy?
Dobrý den, letos se chystám na vysazeni trávníku na zbytku pozemku. Na podzim jsem vytrhal vešker…
kossakowski1980
Před 6 lety
1
Teplovodní podlahové vytápění vs. podlaha
Ahoj všem, chci se zeptat na par věcí ohledně podlahové topení a podlahy.Pod teplovodní podlahové t…
matesboy
Před 6 lety
8
Jaký kabel k videozvonku?
Dobrý den, rada bych se poradila jaký kabel natáhnout k videozvonku. Nyní mame natažený 3x1,5 ale t…
kekita
Před 5 lety
15
Terasa a garáž - sklon střechy a skladba podlahy
Dobrý den, prosím o radu, chystáme se na stavbu garáže s pojené s terasou - viz obrázek - vložen v …
kikiwhite
Před 6 lety
4
Dubová podlaha - třívrstvá plovoucí dub rustik 3,6 mm
Zdravím všechny, plánujeme položení podlah. Nyní v chodbě v patře a v létě půjde po schodech dolů d…
yameblue
Před 6 lety
11
Co na zadní stěnu za pracovní deskou v kuchyni?
Prosím o radu, co dát na zadní stěnu za pracovní desku. Typově budeme mít dvířka skříněk podobné ty…
lenkahiki
Před 6 lety
1
Projekt - co byste udělali jinak?
Jdu s kůží na trh, co byste udelali jinak. Dispozice 5*20m je daná. Uz tu stoji 130 let
pepitocz
Před 6 lety
1
2
...
3
66
Dřevěný x hliníkový plot - cena
Zdravím, neřešil jste někdo opravdu hrubé porovnání plotových výplní ze dřeva a z hliníku? Hliník u…
davecom
Před 6 lety
7
Jak máte řešené osvětlení v kuchyni?
Holky prosím jak máte řešené osvětlení v kuchyni? Já budu kuchyni do tvaru U s tím, že pracovní plo…
puhelin
Před 6 lety
16
Stavební dozor pro vrtanou studnu - zbytečnost?
Hezký den, chtěla jsem se zeptat, zda je vhodné mít u vrtané studny i stavební dozor? Vrt bude prov…
skunkos
Před 6 lety
2
Omítky na Ytong, jaké používáte?
Dobrý den, prosím kdo jste stavěl/ stavíte z Ytongu, jaké jste/ budete používat vnitřní omítky? Obv…
doog
Před 4 lety
11
Plytké nebo klasicky hluboké umyvadlo - co je lepší?
Zdravím všechny. Vybrala jsem si do koupelny umyvadlo se skříňkou Pavia Way. Zjistila jsem ale, že …
ptjj
Před 6 lety
3
Jak zastřešit vstup do domu?
Ahoj všem, chtěla bych tipy, jak zastřešit vstup do domu. Kdo jak to máte řešené, případně odkazy p…
ajagachova
Před 6 lety
1
Okna Gealan S8000 (trojsklo - výroba Německo) - recenze
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zdali máte někdo dlouhodobě (i krátce) profil oken Gealan S8000…
mtoman
Před 6 lety
2
1
2
…
415
416
417
418
419
…