O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Firma pro stavbu hrubé stavby - Královehradecký kraj
Nema nekdo zkusenost se stavebni firmou v kralovehradeckym kraji ? Dekuju
kenhany
Před 6 lety
1
Máte zkušenosti se stavební firmou Kappistav?
Ostravska stavebni firma, mate zkusenosti? Marne hledam recenze vsudemozne a nic:(
michelle_7
Před 6 lety
1
Jaký nábytek k této sedacče?
Zdravím, chtěla bych vás poprosit o názor jaký nábytek (barva) k této sedačce. Já se zatím kloním…
tinuskaa1
Před 6 lety
5
Poptával jste někdo cihly přes stavební firmu?
Prosím nepoptával někdo cihly přes nějakou firmu stavební? nevyšlo levněji? ROzhoduji se mezi eco…
davex
Před 6 lety
5
Co dát na vnitřní komín?
Prosím o radu.Mám komín přes který je sádrokarton a na ten bych chtěl od vás doporučit nějaký obkla…
boert
Před 6 lety
1
Stavební firma chce oddálit dokončení domu
Zdravím vás. Mám teď takovou situaci, v březnu nastoupuje stavební firma k postavení našeho domu. C…
slabici
Před 6 lety
13
Indukce s Flexizonou - Siemens EX675LYV1E, nemáte někdo?
Dobry den, nahodou nemate nekdo zkusenosti s touto indukci? Siemens EX675LYV1E na netu jsem…
verunky
Před 6 lety
3
Změna účelu hypotéky
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda by se mezi Vámi nenašel někdo, kdo je ve stejné nebo alespoň p…
mamamababa
Před 6 lety
5
sponzor fóra
Stavba domu za domem. Zakázáno - proč?
Dobrý den, dnes jsme se byli zeptat na stavebním úřadě, že bychom si chtěli postavit u rodičů v zah…
slabici
Před 6 lety
1
2
38
Koupě hrubé stavby+dodělání
Dobrý den, uvažujeme s partnerkou o koupí rozestavěného domu s podlahovou plochou 158m2 a pokoje 4+…
nemeasis
Před 6 lety
8
Volně stojící lednička - jakou?
Prosím o radu...jakou byste zvolili lednici volně stojící k lesklé bílé kuchyni s dubovou deskou...…
minqea
Před 6 lety
9
Krbová vložka a její zapojení
Topení /krb. Novostavba obytná 270 plus 100 sklep. Hledáme momentálně krbovou vložku teplovodní a…
wpavel
Před 6 lety
7
Jak často doplňujete vodu do okruhu topení?
Vodní podlahovka, kondenzační plynový kotel. Jediné spoje na devitiokruhovém rozvadeči a na kotli, …
walckiers
Před 6 lety
8
Tip na projektanta Olomoucký nebo Zlínský kraj
Zdravím, nemáte prosím někdo zkušenosti s dobrým a cenově přijatelným projektantem na Olomoucku, …
anetule02
Před 6 lety
1
Jak dlouho trvá projektantovi nakreslit náčrt domu?
Chtela jsem se zeptat , jak dlouho Vasemu projektantovi trvalo nakreslit nacrt vaseho domu ? Pro va…
puhelin
Před 6 lety
1
2
32
Stropní odsávání - zkušenosti
Dory den, prisla jsem se zeptat na stropni odsavani. Nala jsem toto, cenove prijatelne, ale je …
olivie82
Před 6 lety
1
TČ Panasonic - názor a osobní zkušenosti
Zdravím, máte tu někdo tepelné čerpadlo od Panasonic? Uvažujeme o něm kvůli velmi zajímavé ceně(cc…
medunovi
Před 6 lety
28
Tip na elektrikáře z Brna
Muze me nekdo doporucit sikovneho elektrikare v Brne? Kvalitni ,spolehlivy a rozumna cena. Jde me o…
dsvob
Před 6 lety
2
Změna sklonu střechy, jde zažádat o výjimku?
Dobrý den, dnes jsme dostali závazné stanovisko z odboru územního plánování a to takové, že nám nap…
esmeralda2
Před 5 lety
24
Doporučte obkladače Hradec Králové nebo Pardubice
Můžete někdo prosím doporučit šikovného obkladače z okolí Hradec Králové, Pardubice?
bedatichy
Před 6 lety
1
Byt v OV a nesmyslné poplatky SBD, na které nemají právo?
Kupujeme s partnerem být do OV pod správou SBD. Chceme rekonstruovat jádro a SBD mi do telefonu tvr…
mariacek
Před 6 lety
20
Zkušenosti se stavební firmou Tauruhaus
Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo stavěl dřevostavbu se stavební firmou Taurushaus.cz na net…
zofkaaz
Před 6 lety
3
Sušička LG RC81EU2AV4W - recenze
Chci si koupit tuto susicku.Mate s ni zkusenosti? https://www.electroworld.cz/lg-rc81eu2av4w-susick…
netmaster
Před 6 lety
2
Ze sklepa suterénní bydlení
Stále nemám vyřešenou otázku opravy sklepních prostor v řadovém RD z 30-tých let. Ve sklepě jsou 4 …
maondry
Před 6 lety
4
Projekt pasivního domu
Dobrý den, Doporucte mi prosím projektanty pasivních domů. Ideálně dle vašich osobních zkušenost…
llama
Před 6 lety
11
Připomínky k návrhu půdorysu
Ahoj, jaký máte názor na tento půdorys patrového domu? Vycházel jsem z jistého typového projektu a …
barca3979
Před 6 lety
28
Jaké doporučujete prkna na záklop půdy?
Jedná se o studenou půdu, pod ní je vata, parotěsná fólie a SDK. Prkna by byly na trámech. Aby se n…
walckiers
Před 6 lety
8
Nízký tarif na vytápění
Dobrý den. Prosím o zkušenosti někoho kdo má El.podlahové vytápění na nízký tarif. Jedná se mi o to…
hafik37
Před 6 lety
30
Wondeco hliníkové ploty a zábradlí, jaká je cenová relace?
Je tady prosim nekdo, kdo ma od teto firmy zabradali na schodech nebo plotek? Zajima mne nejvic cen…
lumorad
Před 6 lety
1
Přesunuti topení, jde to?
Dobrý den, Chtela bych Vas touto cestou požádat o radu. Ve svém domě bychom chtěli udělat z jedno…
jiri_1477
Před 6 lety
5
1
2
…
422
423
424
425
426
…