O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Plastová okna - Salamander vs. Vekra?
Dobrý dem. poradíte prosím kvalitní plastová okna, případně firmu ve Zlínském kraji, se kterou j…
soptinda
Před 6 lety
1
Tvar kuchyňské linky do U či I I
Dobrý den,prosím o váš názor. Dlouho jsme žila v přesvědčení, že budeme mít linku tvaru U a teď si…
luckavra
Před 6 lety
1
2
36
Satjam rapid nebo Ruukki (ocel, hliník?)
Ahoj všichni. Pomalu začínáme přemýšlet nad střechou. Zatím nám nejvíc do oka padly tyhle dvě volby…
bayt
Před 4 lety
19
Kamenný koberec ve sprchovém koutě, jaká je údržba?
Máte někdo kamenný koberec v koupelně, nejlépe přímo ve sprchovém koutě? Vaše klady a zápory po p…
xavik
Před 6 lety
3
Sconto - sedačka Merida, jste spokojeni?
Zvažuji koupi sedačky Merida ze Sconta. Nikde jsem nenašla recenze na tento výrobek. Nemá někdo z V…
harda1
Před 1 rokem
5
Firma na plastová okna ve Zlínském kraji
Dobrý den, doporučíte prosim firmu na plastová okna ve Zlínském kraji? Uvažujeme nad Vekrou neb…
soptinda
Před 6 lety
1
Vestavná lednice bez mrazáku - máte to tak někdo?
Z hlediska prostoru v kuchyni jsme museli upustit od americké lednice a teď hledáme jiné řešení, lí…
jajulin
Před 6 lety
15
Baterie na umyvadlo a vanu za rozumnou cenu
Mohla bych poprosit ty, co za poslední rok zařizovali koupelny a wc, konkrétní odkazy na baterie k …
mirekb
Před 6 lety
2
sponzor fóra
Rekreační stavba 25 m2
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenost nebo umí poradit: Po dlouhém zvažování j…
puhelin
Před 4 lety
25
Dva domy, jeden vjezd, rozdílná parcelní čísla a problém s bankou
Dobrý den, máte někdo podobnou zkušenost? Na zahradě rodičů stojí stodola kterou chceme opravit na …
lenulka91
Před 6 lety
31
Jímka na dešťovku + voda z koupelny
Dobrý den, měla bych dotaz, zda někdo neřešil podobnou záležitost. Uvažujeme nad nádrží na dešťovku…
jowana
Před 6 lety
11
Bazén - kam s ním?
Ahoj, prosím Vás zkušené o názor. Včera jsem pořídila bazén z Mountfieldu - Vario V6 - ovál 5,5m n…
pajkak
Před 6 lety
10
Dřevostavba - tip na firmu v Olomouckém kraji
Dobrý den, můžete mi prosím doporučit firmy pro stavbu dřevostavby v Olomouckém kraji, přesněji okr…
chosse84
Před 6 lety
10
Střešní izolace - jakou máte a zkušenosti?
Hezký den, začínáme přemýšlet, jakou dát střešní izolaci. Vata? Foukaná? Chytrá pěna? Jákou máte a …
lucka_dc
Před 5 lety
7
Jak je to se souhlasem souseda se stavbou plotu na hranici pozemku?
Ahoj, jak je to se souhlasem souseda se stavbou plotu na hranici pozemků? Měla jsem za to, že teď j…
skunkos
Před 4 lety
1
2
34
Půdorys, prosím o názor
Prosím o názor na tento půdorys bungalovu. Přestěhovat z malého bytu se potřebují táta, máma a dvě …
ookami_hime
Před 6 lety
7
Dobrý den mohu znát vás nazor máme v projektu cihly porotherm 36,5 profi dryfix + 10 zateplení
porotherm 36,5 profi dryfix + 10 zateplení není to malo nebo to je dostačující nebo to změnit děku…
qwero
Před 6 lety
8
Vysoušení anhydritu elektrickými topnými kabely
Zdravim prosím majitele elektrické ppdlahovky jak jste resily vysouseni anhydritu. Vím že u teplovo…
masser
Před 6 lety
4
Brno a sociální byty - kde? (chci se jim vyhnout)
Dobrý den Plánuji stěhování do brna, do bytu, pronájem. Ale četl jsem že brno začalo před pár le…
ajagachova
Před 6 lety
9
Firma pro stavbu domu na klíč - Praha a Středočeský kraj
Zdravim. Existuje firma, ktera postavi dům na klíč pro početnější rodinu? Chceme tak 6+1 domek. Cen…
mirekb
Před 6 lety
9
Obvodové zdi pro patrový dům
Je nějaký rozdíl mezi patrovým domem nebo bungalovem při výběru obvodového zdiva? Chci stavět příz…
1karel1
Před 6 lety
1
2
...
3
72
Kolik stojí převod nemovitosti darem?
Dobrý den. píšu o radu. Neví někdo kolik stoji přibližně převod nemovitosti darem. Smlouvy at…
aneri53
Před 6 lety
15
Je vhodná nízká postel do dětského pokoje při podlahovém topení?
Zdravím, zvažuji koupi dětské postele (domečku) do dětského pokoje kde je podlahové topení. Matrace…
wendy_
Před 6 lety
16
Poklice těsně přiléhá na hrnec. Po vaření nejde nazdvihnout.
Nevím si rady. Dostala jsem se do svízelné situace. Mám krásné nerez nádobí. Poklice na hrnce přilé…
kopca89
Před 6 lety
3
Váha sedačky a naložení do auta
Prosím kolik cca muže vážit rohové sedačka ze Sconta (https://www.sconto.cz/artikel/413643000). Jde…
qeszi
Před 6 lety
4
Stavěl jste někdo z Aku příček?
Ahoj, stavěl jste někdo z AKU příček? Konkrétně bych měl zájem o Porotherm Profi Dryfix Aku 11,5. …
panlorenc
Před 6 lety
9
Klimatizace v prostoru schodiště - prosím poraďte
Zdravím a prosím zkušené o radu. Máme malý zděný patrový domek (užitná plocha 103m2) - novostavbu …
mariacek
Před 6 lety
5
Bungalov ECHO od Bidli či podobný dům - zkosená střecha
Dobrý večer, máte někdo, prosím, podobný dům? Zajímá mne jak to vypadá uvnitř v domě se skosením?…
valerije37
Před 6 lety
2
Písková dlažba a okrový plot - vaše inspirace
Zdravím, prosím máte někdo venkovní dlažbu v pískové barvě a k tomu plot v okrové? Budu ráda za fot…
fiatek
Před 6 lety
1
Rekuperace - vaše zkušenosti
Ahojte, rozhodl jsem se pro rekuperaci. Mám pár otázek, obchodníci toho totiž nakecají tak bych …
oleeee
Před 3 lety
1
2
...
3
62
1
2
…
423
424