O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Niky nebo poličky - výhody a nevýhody
Dobrý den, když koukám na inspiraci koupelen, tak jsou všechny moc krásné, ale kam všichni pak dá…
sasynkamil
Před 5 lety
12
Obývák bez TV, máte někdo?
Máte někdo obývák bez TV? Nebo aspoň zařízený tak, že televize není středobodem (je třeba schovaná …
marrwin
Před 7 lety
6
Pasivní vs. Ned dům, jaký je rozdíl?
Zdravim lidi chtěl bych se zeptat jaký jsou rozdíly mezi Ned a Pasivnim domem kromě nuceného větrán…
melin6
Před 7 lety
1
2
38
Projekt - rada od projektanta
Zdravím, je tady prosím nějaký projektant, který by mě zodpověděl pár dotazů?? Děkuji
henduk
Před 7 lety
1
Rohový byt v zatepleném paneláku - zkušenosti a nevýhody
Moc prosim ty z vas, ktere mate nejake zkusenosti s rohovymi byty v zateplenem panelaku (ne v prize…
benjik
Před 7 lety
9
Vzdálenost TV v obýváku
Dobrý večer,chci se zeptat jestli má někdo podobně postavený obývací pokoj ale hlavně televizi umís…
alitero
Před 4 lety
28
Roletové překlady - Porotherm nebo Heluz?
Zdravím stavebníci, na jaře chci začít stavět bungalov, stavět budu z cihel Porotherm 38T Dryfix b…
hbboy
Před 6 lety
6
Jaká dlažba se hodí k této plovoucí podlaze?
Ahoj, máme vybranou plovoucí podlahu od quic stepu viz. odkaz jedná se o dub letititý světle šedý. …
katarina945
Před 7 lety
4
sponzor fóra
Tip na firmu na výměnu vstupních dveří z Jablonce a okolí
Plánujeme v domku výměnu vstupních dveří. Další změna by měla být náročnější. Máme v.obyvaku trojdí…
brindik
Před 7 lety
1
Regulace TUV
Dobrý den, v novostavbě RD mám kondenzační plynový kotel s průtokovým ohřevem vody pro podlahové…
dawerius
Před 7 lety
10
Jak se představit sousedům?
Ahoj, na jaře se budeme stěhovat do nového domku, v ulici jsme poslední dostavěný barák, všechny os…
frangipani_cz
Před 7 lety
16
Venkovní žaluzie v bytě
myslíte si, že má smysl v bytě 3kk v 8 patře dělat venkovní žaluzie? Není to zbytečné vyhazovaní pe…
mikulas999
Před 7 lety
1
Jakou střešní krytinu - Creaton nebo Röben?
Zdravím, vybírám mezi střešní pálenou taškou creaton Terra Optima a Röben Piemont v černé engobě. M…
jarin1
Před 5 lety
9
Televize naproti francouzskému oknu
Ahojte, šířku obýváku budu mít 6m (sojený s kuchyní). Na jedné straně velké francouzské okno, před…
topvideo1
Před 7 lety
5
Protiradonová ochrana - jakou byste doporučili?
Zdravím, jakou by jste doporučili protiradovovou ochranu na základovou desku při středním radonu v …
jumpmans
Před 7 lety
3
Zasazení domu ve svahu - řešení opěrné zdi
Máme pozemek do mírného svahu, projekt počítal s mírným "zakopáním" základové desky domu. Nakonec n…
vladimir_sacha
Před 4 lety
31
S kým stavět ze Zlínska?
Dobrý den, jsem další co byl napalen firmou ES. Zůstal mi aspoň projekt na dům, studnu a ČOV, který…
karmajkl
Před 7 lety
1
Zateplení štítových stěn nad střechou, jakou izolaci?
Pomalu začínám řešit zateplení štítových stěn na střechou. Dům je postaven z lepených hranolů 24 cm…
tomas80
Před 7 lety
2
Spoluvlastnictví RD
Ahoj, vlastnim 3/4 dvou generacniho domu 1/4 vlastni jiny clovek ( ma teta ) ja obyvam spodek domu …
petraxname
Před 7 lety
4
Regulace teplovodní podlahové topení
Ahoj řeším teď problém stí že by jsem chtěl aby byl rozdělovač podlahového topení byl elektricky ov…
josef_vavra
Před 7 lety
1
2
34
Obklad porcelanosa oxford - jaký způsob obložení zvolit?
Dobrý den, potřeboval bych radu. Budeme obkládat sprchový kout a záchod (geberit) a vybrali jsme s…
bedna03
Před 5 lety
16
Základová deska bungalov
Dobrý den,budu stavět bungalov 170m2 a zajímalo by mě jestli někdo zalejval základový pásy zároven …
iveta_89
Před 7 lety
26
Jaký polystyren do podlahy garáže?
Přeji všem hezký sváteční den :-) Poraďte prosím, jaký druh polystyrenu zvolit do garáže? Celková…
jumpmans
Před 7 lety
6
Nesplnění objednávky a reklamace bez reakce
Zdravím, Co krom soudu se dá ještě použít jako páka na řemeslníka. Objednali jsme si vjezdov…
deto_oesya
Před 8 lety
9
Dispozice přízemí, kterou variantu zvolit?
Moc prosím o komentáře k půdorysu našeho domu. Stále nemůžeme najít tu nejvhodnejší variantu. Už js…
blahova_andrea
Před 7 lety
31
Rozvrhnutí koupelny - vaše názory
Už bych měl mít jasno, jak bude vypadat koupelna...původně tam bylo wc, ale 3 záchody v baráku jsou…
ladislavpetra
Před 7 lety
6
Reklamace Bosch indukční desky
Zdravím, máte někdo zkušenost s reklamací indukční desky od Bosche? Začla nám blbnout, když zapnu s…
ecarua
Před 7 lety
10
Jakou máte zkušenost s obklady Paradyz?
Mám konečně doma obklady nea beuge a segura beige. A jsem v šoku jako to má barvu a ty modré tečky …
shadowmilan
Před 8 lety
2
Nápad na změnu dispozice? 2+1 -> 2kk
Krásný den všem. Sleduji to tady již delší dobu, cca před rokem jsem se dokonce i registroval, abyc…
jenies
Před 8 lety
6
Krbová vložka s prstencem, je opravdu tak účinný?
Dobrý den,máte někdo krbovky s akumulačními prstenci? chtěl bych vědět jestli je to opravdu tak úči…
bchannu
Před 7 lety
10
1
2
…
553
554
555
556
557
…