O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Navršení hliněného valu přes plynovod
Mám pozemek v krizovatce silnice 3tridy a místní komunikace v místě hranice se silnicí 3tridy a méh…
kubasoff
Před 9 lety
1
Tip na odhadce z Plzně
Ahoj, chtěla bych poprosit, jestli máte někdo dobrou zkušenost s konkrétním odhadcem v Plzni. Nejlé…
marketa3333
Před 9 lety
11
Zastoupení hobby nářadí PWR WORK
Zdravím, rád bych Vám touto cestou představil značku hobby nářadí PWR WORK. http://www.PWRw…
novotny_pavel
Před 9 lety
1
Malá koupelna tvar L - jaký návrh vybrat?
Prosím poraďte s uspořádáním koupelny. Který návrh se vám nejvíc líbí? Případně napadá vás jiná va…
nicky215
Před 9 lety
10
Nová elektřina v bytě - je to potřeba ohlásit stavebnímu úřadu?
Chystáme se na rekonstrukci bytu v OV. Kromě jiného budeme dělat nové rozvody elektřiny, jelikož js…
hbboy
Před 9 lety
11
Názor na dva projektanty
Ráda bych se zeptala na názor lidí, kteří řeší něco podobného:-) 2 projektanti... 1. projektant v…
chik_chikitka
Před 9 lety
8
Prodané auto a neuskutečněný přepis
Vím, že to sem nepatří ale už nevím, co s tím....v červnu jsme prodala paní auto za 15 000. Dohodli…
ckp
Před 4 lety
1
2
32
Dodavatelé nízkoenergetických/pasivních domů - zkušenosti
Ahoj všem, pročítala jsem diskuze, ale ve finále jsem moc tipů a informací v nich nenašla nebo se t…
atilius
Před 9 lety
8
sponzor fóra
Jak vyčistit mnichovskou omítku světlé barvy?
Fasádu domu máme mnichovku, barva světle béžová (zn. Meffert). Bohužel je už teď špinavá v místech,…
jaasminka
Před 9 lety
2
Penetrace podlahy
Rozhodl jsem se ze si pokladku lepeneho vinylu polozome sami. A otazka zni, budeme mit betonove pod…
obadl
Před 9 lety
3
Zavlažování Gardena - zkušenosti
Dobrý den, máte někdo zkušenosti se zavlažováním od Gardeny? Máme malou předzahrádku, tak se mi …
nimie
Před 9 lety
10
Koupelna od Ptáčka, jste spokojeni?
Dobrý den, pravděpodobně budeme mít koupelnu od Ptáčka, nechali jsme si udělat vizulizaci, avšak…
dejvic
Před 9 lety
6
Venkovní parapety - správné usazení?
Ahoj, zajímalo by mě, jak mají být správně usazeny venkovní parapety? Vnořené do omítky nebo jen v…
mikiliki
Před 2 lety
1
2
37
Vestavěná bílá trouba, jakou značku zvolit?
Ahoj, uvažujeme, že si pořídíme bílou troubu, moc se nám to líbí. Máte někdo zkušenost s nějakou zn…
romana.n
Před 9 lety
1
Jak se bydlí v Rosicích u Brna?
Dobrý den, uvažujeme o koupi projektu domu v Rosicích u Brna. Prosím o názory na život v Rosicích. …
jannie2001
Před 9 lety
1
Malá koupelna 3,3 m2 - návrh
Zdravím, budeme rekonstruovat koupelnu a chtěl bych názory na návrhy koupelny. Koupelna je malá (3…
zeneva
Před 8 lety
22
Koupě bytu bez zápisu vlastnictví do katastru nemovitostí
Mam dotaz ohledne porizeni nemovitosti pres developera s cerpanim hypo. Nemovitost jiz stoji, zkol…
dolphy
Před 9 lety
1
Rozpočet na rekonstrukci domu
Ahoj kupujeme rodinný dům, který musíme od sklepa po střechu zrekonstruovat.... při vyřizování hypo…
jonnyj
Před 9 lety
12
Jak velká by měla být technická místnost?
Ahojte, jak velká by měla být technická místnost? bude tam pračka, šušička, umyvadlo, mašina od…
puhelin
Před 2 lety
27
Hypotéka od ČSOB, jste spokojeni?
Ahoj Lidi, Chtěl jsem se zeptat jak jste spokojený s hypotékou od ČSOB, jaký je běžný účet atd...…
jonnyj
Před 9 lety
6
Ekopanely - kdo má postaveno?
Montované domy z ekopanelů:kdo má postaveno?
blnkahy
Před 9 lety
11
Zděný nízkoenergetický dům na klíč - firma Jižní Morava
Zdravím, všude vidím a čtu o dřevostavbách na klíč, ale zdá se mi, že na internetu nacházím pomě…
casmaria
Před 9 lety
8
Od koho dřevostavbu?
Hezký den, s přítelem jsme dostali pozemek cca hodinu od aktuálního bydliště a chtěli bychom si ta…
krucik
Před 4 lety
1
2
...
...
4
5
121
Dělal si někdo sám nátokový otvor do betonové jímky?
Dělal si někdo sám nátokový otvor do betonové jímky? Koukala jsem, že firmy dodávají jímky i bez ně…
wiki85
Před 9 lety
1
Kuchyňská linka IKEA Bodbyn krémová, máte jí někdo?
Prosim vas ma nekdo kuchynskou linku z ikeii bodbyn kremovou? Chtela bych v budoucnu tuto kuchyn v…
jumpmans
Před 9 lety
2
Dá se vměstnat dům na pozemek o cca 310m2?
Opět další dotaz. Máme vybraný pozemek, velmi se nám líbí. Lokalita jakou jsme si představovali. Al…
lentilkah
Před 8 lety
10
Darování peněz z rodiny
Ahoj všichni, potřebuji radu :-) Chystáme se stavět a máma přišla s tím, že by nám chtěla dát něj…
vladimirsvorba
Před 9 lety
1
2
51
Okna Vekra a Baran - zkušenosti
Dobrý den, chtěla jsem se prosím zeptat jaké máte zkušenosti s těmito dvěma firmami? Rozhodujeme s…
rk27
Před 8 lety
3
Pokuta při černé stavbě
Dobrý den , Stavim RD a mam vola souseda, který me porad zdržuje na uradu , mam nyni pozastaveno…
jitulkaka
Před 9 lety
12
Bazen Albixon či bazény Diamant?
Zdravím, prohlížíme nabídky různých firem přes bazény, zde jsem našla hodně chvalene tyto dvě. Krá…
spaly
Před 8 lety
15
1
2
…
710
711
712
713
714
…