O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Co se vám osvědčilo na odpuzení sousedova kocoura?
Co se vám osvědčilo použít na odpuzení sousedovic kocoura? Jsme tu od podzimu a až teď s krásným po…
reneese
Před 9 lety
6
Heatflow dát na podlahu nebo strop?
Zdravim, rada bych se poradila ohledne tohoto druhu vytapeni. Budeme mit male mistnosti v domku a p…
panlorenc
Před 6 lety
4
Černá stavba
Včera nám přišlo vyjádření z banky, že odhad našeho domu dopadl dobře a připraví k podpisu úvěrovou…
anetka2017
Před 7 lety
19
Rodinný dům Face od Gservis - máte někdo postavený?
Prosím nestavěli jste někdo rd Face http://www.gservis.cz/projekty-rodinnych-domu/face.html? Už se …
utety
Před 9 lety
4
Podepsat s realitkou výhradní (exklusivní) smlouvu na dobu určitou či nikoli?
Máte prosím někdo zkušenosti s exklusivní smlouvou s realitkou na prodej bytu? Byla by na dobu urči…
nitro
Před 9 lety
1
2
38
Firma HB stavby, s.r.o. - reference
Máte prosím nekdo zkušenosti??? jde o to, že firma nabídla hodne zajímavý rozpočet o proti jiným fi…
michaelaemail
Před 9 lety
4
Bazén 4x8x1,5 - na kolik vyjdou zemní práce?
Dobrý den, máme objednaný samonosný bazén o velikosti 4x8x1,5 m a začali jsme poptávat kolik nás v…
puhelin
Před 4 lety
15
Návrh kuchyně - mám představu, ale něco tomu chybí
Zdravím všechny! Stavíme dům a v létě budeme dělat i kuchyň. Mám docela dobrou představu o tom, ja…
amelienne
Před 9 lety
2
sponzor fóra
Stmívatelná lampička k posteli - ano či ne?
Vybírám lampičky do ložnice ve stylu Provánc, které budou sloužit i na čtení v posteli. Líbí se mi …
lusi_k
Před 5 lety
12
Datový kabel Českých drah na pozemku
Dobrý den, moc prosím o radu či zkušenost. Vážně s manželem uvažujeme o koupi jednoho pozemku, ale …
tygr80
Před 7 lety
13
Je to eternit ?
na pozemek jsme si nechali dovézt stavební buňku, nevěděla jsem, z čeho je udělána její stěna. z…
iveta_89
Před 9 lety
2
Změna střechy vč.užití
zdravím. Budu přistavovat což jsem schopný řešit, ale v plánování stavby se mně naskytl takový "st…
elladna
Před 9 lety
3
Garáž jako součást dřevostavby - ano či ne?
Ahoj, vybíráme právě náš budoucí RD a chceme bungalov, nejspíš dřevostavbu, ale s garáží, která bu…
dawerius
Před 9 lety
5
Sedačka do obýváku Phase Atlanta nebo Aksamite Arcus?
Ahoj, a je to tu zase...dilema :) máte někdo zkušenosti s těmito značkami sedaček? Můžete porovnat?…
mashenka1
Před 9 lety
1
Vzor rozpočtu pro KB na hypotéku
Muzu poprosit o vzor rozpoctu pro KB. Muj email je havelka@sonepar.cz. predem dekuji
kevin_bui
Před 5 lety
18
Skutečná hranice plotu, dá se to zjistit?
Předěláváme plot, bohužel dříve si původní majitelé postavili plot jak se mezi sebou dohodli. Potře…
zuzka3112
Před 9 lety
18
Elektrická zásuvka v pracovní desce - zkušenosti
Zdravím, máte někdo umístěnou elektrickou zásuvku (vysouvací) v pracovní desce v kuchyni? Kuchyňář …
tirano
Před 9 lety
11
Musí být terasa 3 m od hranice pozemku?
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, jak je to se stavěním terasy okolo domu. Už jsme se na to sice by…
kralosh
Před 9 lety
4
Podpis kupní smlouvy, je potřeba mít právníka?
Ahojky, jsme před podpisem kupní smlouvy rod. domku. Realitka nám smlouvu opravila dle našich požad…
evelyn16
Před 9 lety
11
Stavební povolení - na kolik let platí?
Dobrý den, mám jednoduchou otázku, ale zatím jsem na ni nenašla odpověď :) U nás v ulici (zástavba…
sanysobotkova
Před 9 lety
7
Jak pečujete o vrtanou studnu? Jak často čistíte atd.?
Vyčetla jsem, že vrtanou studnu stačí cca 1 x za 10 let vyčistit kalovým čerpadlem. Jak často v reá…
jaasminka
Před 9 lety
1
Překlenovací úvěr z SS na pozemek + část hrubé stavby a jeho následné refinancování hypotékou
Aktuálně řeším nákup stavebního pozemku a s tím spojenou výstavbu domu svépomocí. Mám naspořené něj…
vladimirsvorba
Před 9 lety
4
Uskladnění zeleniny v bytě
Dobrý den, chtěla bych se poradit ohledně skladování běžnější zeleniny ve větším množství v byto…
kapraltomas
Před 4 lety
22
Jaké materiály jste použili při výrobě schodů?
Dobrý večer, jaké materiály jste použili při výrobě schodů? Na nášlapnou plochu necháme truhlářem v…
koffen
Před 9 lety
1
Navýšení hodnoty pozemku o základovou desku vs. hypotéka na kompletní dům ( včetně pozemku )
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda mi nějak pomůže, když koupím pozemek na hypotéku, následně p…
sathine
Před 9 lety
5
Představujete se sousedům?
Právě jsme postavili domek ve městě. Manžel je z vesnice a tvrdí mi, že se budeme muset jít oficiál…
janzako
Před 9 lety
11
Územní plán - výhled (rezerva)
Dobrý den, můžu mít otázku když je v ÚP jako výhled rezerva (směrná část) zapsáno že se jedná o B…
wettu
Před 9 lety
2
Krb v jídelně - ano či ne?
Ahoj, plánujeme domek a zvažujeme, zda nepřesunout krb z obýváku do jídelny spojené s kuchyní (obýv…
sismato
Před 9 lety
29
Výběr spotřebičů - co na to říkáte?
Ahoj, tady je sestava: ART 9811/A++ SF http://www.whirlpool.cz/art-9811-a-plus-plus-sf HB67…
janousekradek
Před 9 lety
6
Existuje takový typ zrcadla?
Ahoj chtěla jsem se zeptat, zda existuje nějaká fólie, která by se dala přilepit na zeď a fungovala…
bamak
Před 9 lety
4
1
2
…
747
748
749
750
751
…