O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jak velký bazén máte?
Kdo máte bazén na zahradě, jak máte veliký a hluboký? Pro kolik lidí, jak velkou společnost? Jaký r…
kurimka
Před 9 lety
28
Výběr a značka ztraceného bednění
Ahoj, chtěl bych všechny poprosit o radu, na co si dát pozor při koupi ztraceného bednění. Jaké …
deywis
Před 9 lety
3
Projekt Malorca od Gservis, stavěl jste někdo?
Dobrý den všem, chci se zeptat, stavěli jste někdo projekt z typového katalogu Gservis Malorcu? S …
verupavlakova
Před 9 lety
1
Kuchyně Smart, máte někdo?
Máte někdo tuhle kuchyni ? V laku nebo fólii? Spokojenost ? Děkuji moc.
nada222
Před 9 lety
2
Beton do ztraceného bednění
Prosím vás všechny o pomoc, v týdnu mi přivezou beton na vylití základů ze ztraceného bednění, ale …
jonnyj
Před 9 lety
7
Kalený lacobel T vs. kalené sklo - jakou barvu do této kuchyně?
Ráda bych znala váš názor, co byste si do kuchyně dali vy? Jestli kalený lacobel T, nebo pro jistot…
zuzanka.k
Před 8 lety
7
Jak sehnat pozemek pro stavbu RD-Opavsko, Prajzská?
Ahoj, ráda bych se zeptala, jak jste koupili pozemek v lokalitách Opava, Hlučín a okolí, konkrétně…
jo5
Před 9 lety
11
Dřevostavba HK, doporučíte firmu. Popřípadě zkušenost s Alfa domky
Ahoj, chystame se stavetv okoli HK. Muzete prosim nekdo doporucit spolehlivou a cenove dostupnou fi…
verunatom
Před 9 lety
2
sponzor fóra
Jaké květiny na přímé slunce?
Ahojky, ráda bych si pořídila nějaké květiny na balkon. Ale vzhledem k tomu, že nám na balkon od …
limetka001
Před 9 lety
1
Skutečné fotky bílé varné desky
Ahoj, chcela by som Vás poprosiť o Vaše skutočné fotky bielej varnej dosky, prípadne aj konkrétne, …
obla
Před 9 lety
2
Kácení stromů, jak postupovat?
Zdravím, vlastním zahradu, které se v budoucnu chystám stavět rereační chalupu(bude to jako by RD).…
sathine
Před 9 lety
2
Bungalov do L - prosím poraďte s návrhem
Dobrý den, ráda bych se na Vás zkušenější a kteří už máte postaveno obrátila s radou ohledně našeho…
katerinarina
Před 9 lety
3
Kde jste kupovali neviditelné obrubníky?
Ahoj, budeme pomalu začínat s realizací zahrady a ráda bych se zeptala, kde jste vy kupovaly nevid…
lendy1
Před 9 lety
2
Zhodnocení projektu
http://www.navrhinterieru.sk/planner/projects/design/51570 Ahoj, jelikož už je čas na konečn…
r4d3k74
Před 9 lety
23
Koše na tříděný odpad
Prosím narazil někdo z vás na možnost instalovat systém košů na tříděný odpad do rohové skříňky? Ať…
hedunika
Před 9 lety
1
Pohon na posuvnou bránu, jakou vybrat?
Ahoj lidi, řešili jste někdo poslední dobou pohon na posuvnou bránu? Na trhu je toho moc, rozmezí 5…
zamecnik
Před 8 lety
10
Hrnce Ultima od Tescomy - recenze
Ahoj. V Bille jsou v "akci" hrnce od Tescomy. Jedná se o sadu Ultima se skleněnými pokličkami a s…
tirano
Před 9 lety
7
Plastové palubky na podbití střechy
Zdravím , chtěla jsem se zeptat zda má někdo zkušenost z plastovými palubky na podbití střechy.??? …
jendad
Před 5 lety
17
Projektíček - postřehy
Ahoj, prosím o radu. Přiložila jsem obrázek našeho projektu, je to zatím jen náš domácí návrh. :-N…
petrmm
Před 9 lety
2
Výběr projektoru do obývacího pokoje
Hezký den, zařizoval jste si někdo domácí kino v obývacím pokoji. Jaké projektor jste zvolili? P…
tirano
Před 9 lety
10
Přeložení sloupu telefonu na našem pozemku
Dobry den, jdu pro radu. Pred 5 lety jsem koupili dum. Jelikoz plochy kolem domu jsou vetsi nez …
hz
Před 9 lety
3
Stavební firma Domestik s.r.o. - zkušenosti
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s fimrou Domestik s.r.o.? Předem…
fronyt
Před 8 lety
2
Výkup starých trámu
Dobry den, jdu si pro radu... Mame mensi hosp. staveni, ktere samozrejme rekonstruujeme. Nyni …
hz
Před 9 lety
1
Připaluje se mi jídlo na indukci, čím to je?
Hezký den, prosím o rady a zkušenosti... Zařizujeme byt a byla jsem přesvědčená o indukci.. Teď ale…
pibi1
Před 9 lety
3
Návrh na vklad do katastru nemovitostí - kdy podat?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kdy se obvykle podává návrh na vklad do katastru nemovitostí?Jest…
vladimirvilik
Před 4 lety
25
Přesun rozvaděčové skříně
Dobrý den všem, :-) chtěla jsem poprosit o radu. Koupili jsme starší domek s elektroinstalací z c…
marci81
Před 9 lety
12
Dveře Invado, jste spokojeni?
Dobrý den, máte někdo polské dveře od firmy Invado? Jste s nimi spokojení? Popř. prosím o foto typ…
polida
Před 2 lety
16
Založení trávníku na pozemku, který sousedí s lesem a loukou
Měla bych dotaz nebo spíše bych potřebovala si ujasnit, zda náš postup je správný. Náš pozemek je …
dina80
Před 9 lety
21
Dvoje francouzské dveře v obýváku - HS Portál
Ahoj všichni, prosíme o radu :) Stavíme baráček a budeme mít spojenou kuchyň s obývákem - úzký a po…
hbboy
Před 9 lety
11
Stavíte dům od Archon?
Ahoj. Zaujaly nás projekty od firmy Archon. Máte s nimi někdo zkušenost? Popř. s jakou jinou firmou…
kacule26x
Před 9 lety
6
1
2
…
761
762
763
764
765
…