O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Plastové lišty v koupelně - jaká je životnost?
Chtěla bych do koupelny nástěnné lišty, ale neznám nikoho, kdo by to tak měl a netuším, jak je to s…
lokomotiva13
Před 3 lety
17
Okna na novostavbu - Morava (recenze)
Dobrý den, už i my řešíme výběr oken na naši novostavbu. Prosím o tipy, především firem na Moravě. …
owner3
Před 9 lety
18
Pozemek pro dvojdům - Praha-východ
PROSÍM o radu, už jsme naprosto zoufalí.... Chceme postavit dvojdomek, máme i představu už i firmu,…
mona91
Před 10 lety
1
Pozemek pro dvojdům v Praze - východ
PROSÍM o radu, už jsme naprosto zoufalí.... Chceme postavit dvojdomek, máme i představu už i firmu,…
petra273
Před 9 lety
4
Chytrá pěna EKO S500, je tato cena ok?
Prosím, máte tuto izolaci na stropě bungalovu ? Spokojenost? Cena 490Kč za 230mm nástřiku je hodně,…
multina
Před 9 lety
14
Podlahové topení - na kolik stupňů topíte?
Ahoj, na kolik topite v podlahovce, aby bylo v baracku prijemne 22-24 stupnu a podlaha nebyla poci…
honzap13
Před 3 lety
17
Tepelné čerpadlo ivt zem/voda - zkušenosti
ma nekto skusenosti stimto cerpadlem ako ste spokojeni dekuji
frenke
Před 10 lety
1
Prosím o radu někoho kdo pracuje na FU
Dobrý den, pracuje tu někdo na FU a byl by ochotný mi poskytnout radu? Bohužel jsme se s manželem…
michaela1122333
Před 10 lety
2
sponzor fóra
Detektor kouře - jaký doklad ke kolaudaci?
Prosím jaký doklad je potřeba ke kolaudaci ohledně detektoru kouře? Koupili jsme si detektor kouře,…
jasry
Před 10 lety
2
Necenění vytápění - doporučte firmu
Zdravím, mohl by mi někdo doporučit firmu která navrhne, nacení a realizuje vytápění novostavby RD…
zdenna
Před 10 lety
5
Připomínky k projektu
Ahoj, rád bych slyšel připomínky popřípadě vylepšení k našemu návrhu patrového domu. Zatím je vše …
fujit
Před 9 lety
16
Světla do stropů z palubek
Chtěl bych se zeptat jestli je potřeba do stropů z palubek nějaké specialní světla jde mi hlavně o …
vrajmantak
Před 10 lety
4
Výběr vestavné lednice - tip na co největší
Ahojky vsem, chtela bych se zeptat, jestli nekdo nemate tip na vestavnou lednici, aby byla co nejve…
geodett
Před 9 lety
17
Zamítnutí hypotéky od Raiffeisenbank
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem, zda se někomu stalo, že by mu banka zamítla hypotéku těs…
damada
Před 9 lety
1
2
51
Prodej pole, jakou daň by měl prodávající zaplatit?
Prosím o radu ohledně prodeje pole. Máte někdo zkušenost? Jakou daň by měl prodávající zaplatit? Je…
michaela1122333
Před 10 lety
5
Antracitová okna a stříbrné či šedé venkovní žaluzie s přiznaným kastlíkem
Prosim, maste nekdo? Nevlozili byste fotku? Nemuzu to nejak dopatrat...chtela jsem vse v antracitu,…
kotatko03
Před 10 lety
1
Pěkně vypadající termostat, kde sehnat?
Prosim pekne, kdo mate doma teplovodni podlahove vytapeni a termostaty k nemu v kazdem pokoji na zd…
domi2911
Před 10 lety
11
Betonová podlaha nepřilnula
Ahoj, chtěl bych poprosit o radu ohledně podlahy garáže. Firma mi dělala v dřevostavbě v garáži…
dawerius
Před 9 lety
4
V RD Bungalow - 2 záchody nebo jeden stačí?
Mám dotaz. Stále řešíme jestli nemáme malou TM ale máme dva záchody. Jeden zvlášť druhý v koupelně.…
zeneva
Před 10 lety
19
Rozdílný radonový index na sousedních pozemcích
Dobrý večer ve spolek, chystáme se na jaře stavět. Pozemek máme koupený, projekt vyhotovený. Mám je…
petraxname
Před 10 lety
26
Povrch Egger Perfectsense Premium - máte zkušenosti?
Ahoj, máte někdo prosím zkušenost s povrchem od Egger - PerfectSense Premium? Měli jsme vybrán Trac…
ketscha
Před 10 lety
1
Dělení a scelení pozemků - katastr
Dobry den, na stavebnom úrade obce sme dostali povolenie na sceľovanie a delenie pozemku. Dnes n…
michaela1122333
Před 10 lety
16
Largo 85 Economy - kolik stojí obytné podkroví?
Ahoj, ráda bych se zeptala, zda jste někdo stavěli Largo 74 Economy od RD Rýmařov s obytným podkrov…
cabadaj88
Před 9 lety
11
Komín ve zdi nebo před?
Ahoj, mám takový dotaz který se mi moc nezdá. Chtěli jsme dát komín do stěny aby to nevypadlo tak n…
bchannu
Před 9 lety
17
Easy homes ( Bivak homes) recenze
Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s touto firmou? Zaujaly mne jejich domečky.. http://www.easyhom…
pondis
Před 7 lety
3
Pračka/sušička různé značky postavené na sobě
Zdravím a obracím se na vás s dotazem, nemáte někdo náhodou kombinaci pračky LG a sušičky Siemens…
citun
Před 10 lety
2
Jak byste řešili rozmístění světel a vypínačů pro obývak a kuchyni?
Zdravím, jak byste řešili rozmístění světel a vypínačů pro obývák s kuchyní? Už si stím hraju jak…
requied
Před 9 lety
10
Prodej nebo pronájem bytu P4 - Modřany
Na jaře se budeme snažit pronajmout byt na Belárii - nemáte někdo ponětí, jak se tu nyní pohybují c…
joy_
Před 8 lety
6
Technická místnost v podkroví
Plánujeme dvougenerační domek a máme problém, že v 1.NP je vše dost natěsno, zatímco v podkroví zbý…
daanikaa
Před 10 lety
11
Firma Ecobos, znáte?
Ahoj, chtěla bych se zeptat na jakoukoli zkušenost s touto stavební firmou z Plzně. díky
lady_giraffe
Před 10 lety
1
1
2
…
796
797
798
799
800
…