O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
RD na klíč - doporučení firmy
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli tady máte někdo zkušenosti s RD na klíč? Pokud ano, doporučte m…
onetwogo
Před 9 lety
4
Vlastníme pozemek, započítává se to u hypotéky?
Ahoj lidi, vlastníme pozemek, na kterém bychom jednou chtěli stavět. Máme něco málo naspořeno, al…
mp77
Před 9 lety
5
Hledám montážníka na venkovní žaluzie
Dobrý den, doporučtě prosím nějakého montážníka na venkovní předokenní žaluzie cetta 80. Nejlépě ná…
sedrika2
Před 7 lety
1
2
36
Projekt RD - bungalov ve tvaru L
Dobrý den, přepracoval jsem svůj původní projekt a nyní jsem, podle mého soudu konečně snad u konce…
bamak
Před 9 lety
31
Jakou barvu koupelnového nábytku?
Zdravím a moc prosím o radu. Zařizujeme koupelnu... Máme vybránu dlažbu v dekoru imitace dřeva a ob…
terde
Před 9 lety
2
Krytina - Rőben nebo Creaton
Máme vybranou tašku Rőben MONZAplus Tobago glazura. Byli jsme pro ni definitivně rozhodnutí, ale zn…
coleman_strecha
Před 8 lety
10
Připomínky ke studii RD
Dobrý den, prosím o připomínky ke studii domu, co si o tom myslíte?. Moc děkuji.
evastr
Před 9 lety
16
Rekuperace - jakou značku a typ?
A zase ta rekuperace... :-D Jsme ve fázi jejího pořizování a rádi bychom vyzjistili - JAKOU a ZA KO…
zuzekk
Před 9 lety
1
sponzor fóra
Boxy a dvířka do Ikea Expedit/Kallax
Dobrý den, máte prosím někdo typy na boxy nebo dvířka, které přesně pasují do Expedit knihoven, …
terezka102
Před 9 lety
1
Podlahové a tepelná čerpadla - tip na firmu ze Zlína
Zdravím, mohli by jste mi doporučit nejlépe na základě vlastní zkušenosti nějakou firmu, která se z…
zuzka3112
Před 9 lety
3
Souhlas sousedů s ohlášenou stavbou do 150 m
Přišlo mi 5 pare pro projekt RD a chci se raději zeptat, zda když mám mít souhlas sousedů, mám vzít…
sathine
Před 9 lety
5
Je reálná cena stavby domu 4+1 do 2 milionů?
Dobrý den, máme v plánu stavět dům. Naše představa by byla dům 4+1, max. do 110 m2, zděný, vytápění…
edison101
Před 4 lety
1
2
...
...
3
4
114
Máte tip na dlažbu v dekoru dřeva?
Ahoj, máte někdo tip na pěknou a levnou dlažbu v dekoru dřeva? Ideálně i s fotkou v interiéru :-) D…
viados
Před 9 lety
1
2
34
Ktorá lokalita v Hlohovci je tichá, príjemná a má pekné prostredie/nejakú zeleň
Dobrý deň, ahojte vedeli by ste mi poradiť nejakú lokalitu v meste Hlohovec, ktorá by nebola le…
ladyd002
Před 9 lety
1
Jak nahradit obkladačky omítkou?
Dobry den, budu mit na vas velmi trivialni dotaz, ale budeme to delat poprve a 100% nevíme, jak na …
brokolicenoblhoch
Před 9 lety
2
Je kuchyně o 15 m2 veliká?
Dobrý den, prosím chci se zeptat budeme mít místnost obývák+jídlena+kuchyně dohromady a celkem to m…
angie.shy
Před 9 lety
21
Jaké vybrat svítidlo pro vysoký strop?
V obývací pokoji budeme mít strop 3,80 m. Jaké zvolit centrální svítidlo - resp. nad konferenční st…
nikitini
Před 9 lety
4
Co vše je potřeba k výběrovému řízení na zhotovitele základové desky?
Dobrý den, právě jsme ve fázi vyřizování stavebního povolení. Chceme si nechat udělat základovou…
jumpmans
Před 9 lety
4
Plynový turbo kotel Baxi - hlášení chyby
Máme plynový turbo kotel BAXI nuvola3 comfort 240fi. Na termostatu se nám nepravidelně oběvuje chyb…
tamara_cervenkova
Před 4 lety
10
Hrubá dlažba a koupelna - zkušenosti
Potřebuji radu zkušenějších - mám do koupelny vybranou dlažbu, která vypadá jako kámen. Její povrch…
jirkadl
Před 9 lety
11
Plastové okno ve sprchovém koutě?
Nemáte někdo zkušenosti s umístěním okna ve sprchovém koutě? Dělá problémy či ne? Děkuji za Vaše ná…
foxm
Před 9 lety
2
Jakou barvou vymalovat ložnici?
Prosím o radu. Vubec nevím, jakou barvu si dát do ložnice :( V obyvacím pokoji a kuchyni budem…
jenies
Před 9 lety
17
Pračka Bosch - poraďte
Mám novou pračku Bosch, i při její nečinnosti se mi buben plní vodu, cca po třech dnech ji musím za…
geodett
Před 9 lety
3
Jaký máte vysavač na popel z krbu?
Ahoj, jake mate vysavace na popel z krbu, co by mel mit, jakou silu, nejaka doporuceni? diky
leniiii
Před 9 lety
4
Samolepící vinylové podlahy
Ahoj, tak nějak jsme se rozhodli pro vinyl podlahu a konkrétně asi samolepící - jsem šikovnej a na …
kobymx5
Před 9 lety
1
Vestavěná kombinovaná chladnička v bezúchytkové kuchyni
Neměl by někdo tip na vestavěnou kombinovanou chladničku do bezúchytkové kuchyně? Mezi dvířky ledni…
ivacechal
Před 9 lety
1
Hromosvod - je to povinnost?
Dobrý den Stavíme bungalov do 150m2 a zatím mi nikdo nedokázal objektivne říct, zda je potřeba ke …
angie.shy
Před 9 lety
20
Vinylová podlaha Gerflor - jste spokojeni?
Prosím o zkušenosti s vinylovou podlahou gerflor dílce zámkové. Jak se udržuje a jestli po čase ned…
taticek1980
Před 9 lety
2
Omítky v koupelně
Ahoj, budu dělat omítky v domě. Mám barák z Ytongu, takže sádrová omítka je jasnou volbou. Ovšem…
wendhelin
Před 9 lety
4
Nadstavba Letňany, nebydlíte tam někdo?
Dobrý den, máte někdo prosím zkušenosti s bydlením ( nebo i návštěvou) v nadstavbě nad paneláky v…
denca89
Před 9 lety
4
1
2
…
795
796
797
798
799
…