O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jsem tady nová - svitilnasvititva
Ahoj všichni pod touto střechou :-).. Jsme mladý pár z Vysočiny - 22 let a příští jaro 2017 se chys…
svitilnasvititva
Před 9 lety
1
Starý turbokotel - přemístění do technické místnosti
Dobrý den, mám dotaz. Starý dům kde je nainstalovám plynový turbokotel s odkouřením přes stěnu. Rád…
vodak01
Před 9 lety
2
Jak je optimálně nastavit termostat v domě, kde trvalo nikdy nebydlí?
Dobrý den, chci se zeptat jak optimalne nastavit termostat v domě kde trvale nikdo nebydlí ale je n…
krumpac
Před 9 lety
1
Obklady z ProCeram - nemáte někdo?
Máte někdo koupelnu - obklady z Outletu ProCeram Uhříněves , konkrétně sérii Venezia?Nějak nemohu z…
koffen
Před 9 lety
1
Záměna pozemku
Zdravím, zajimalo by mě jestli nekdo z Vás nezná podobnou situaci. Vlastníme pozemek, který má 120m…
jujika
Před 9 lety
3
Pozemek kousek od vlaku - ano či ne?
Ahoj všem! Tak už se nám podařilo najít slušný pozemek na bydlení... ale jako skoro vždycky, má to …
lindikova
Před 9 lety
18
Kuchyň v prostoru 165 cm x 250 cm - inspirace
Hezký večer, máte někdo zkušenost s velmi malou kuchyní? chceme předělat byt 2+1 na 3+1 ale na kuch…
jenies
Před 9 lety
4
Krbové kamna s výměníkem z Mountfieldu - recenze
Zdravim vás. Chci se zeptat jestli nemá někdo z vás zkušenosti s těmito kamny http://www.mountfield…
requied
Před 9 lety
3
sponzor fóra
Úchytky nebo bezúchytkové řešení v kuchyní - nemůžu se rozhodnout
Ahoj, už se dlouho nemůžu pořádně rozhodnout, jestli mít v kuchyni klasické úchytky nebo jít do bez…
02lenka02
Před 9 lety
17
Cena elektrického vytápění vs. teplovodního?
Zdravím stavitelé, stavíme dům rozměrů 110 m2. Chceme podlahové topení, a zajímá mě cenový rozdíl (…
kofejn
Před 9 lety
9
Vzor smlouvy o dílo - stavba RD
Dobrý den, nepodělil by se prosím někdo z investorů o vzor smlouvy o dílo, kterou uzavřel se zho…
alphaomega
Před 9 lety
1
Great reality Hranice na Moravě - zkušenosti
Dobrý den, máte někdo prosím zkušenosti s realitkou Great reality se sídlem v Hranicích na Moravě?…
vanilkakapo
Před 9 lety
1
Problémy se stavebním povolením
Dobrý den! Zajímalo by mě, zda se někomu stalo, že nedostal povolení, nebo kde narazil se stavebním…
radunka78
Před 9 lety
8
Kontakt na zajímavé koupelnové studio
Dobrý den. Nemáte někdo kontakt na zajímavé koupelnové studio? (Ptáček, Siko atp., prosím ne). Děku…
svetkoupelny
Před 9 lety
9
Jaky jistič bude potřeba do dřevostavby?
Chystame se zacit stavet RD - drevostavbu. Zastavena plocha 125m. V dome nebude plyn, vse se bude r…
expertnastavbu
Před 7 lety
1
2
48
Hledám řemeslníka na betonovou stěrku
Ráda bych do koupelny a na kuchyňskou linku betonovou stěrku. Máte někdo doporučení na kvalitního ř…
phouska
Před 9 lety
2
Technické konopí nebo bavlna jako zateplení domu
Ahojte, má někdo zkušenosti, nebo zateplený barák Technickým konopím či Bavlnou? Mnoho lidí mi to u…
hedunika
Před 9 lety
2
Vypínač na kuchyňském ostrůvku
Ahojky, v kuchyni budu mít samostatný ostrůvek s varným centrem, kromě digestoře, která má v sob…
bn_pce
Před 9 lety
14
Daň z nemovitosti 2015/2016
Dobrý den, jsem tu úplný nováček, stejně jako jsem nováček v tématu ohledně stavby. V říjnu 2015…
mp77
Před 9 lety
2
Kolik dekorů dřeva v domě?
Prosím o vaše rady a zkušenosti. Máme v plánu udělat kuchyň v bílém lesku s kombinací dřeva. Pak by…
phouska
Před 9 lety
6
Odkoupení městského bytu
Dobry den, mame moznost odkoupit mestsky byt ve kterem zijeme. Nevite co je dobre si zjistit prede…
mrazkova137
Před 9 lety
14
Rekonstrukce koupelny a kuchyně - zkušenosti
Ahoj holky, předpokládám, že Vás tady velká řada prošla rekonstrukcí bytu či domu. Letos budeme…
milan1965
Před 2 lety
6
Pozemek - na co si dát pozor při koupi?
Dobrý den, na co VŠE si dát pozor při koupi pozemku aby člověk ne naletěl pište VŠE co vás napadne …
evasojkova
Před 9 lety
2
Prohnuté balkonové dveře - dá se to opravit?
Zdravim, koupili jsme byt, kde uz byly vymenene okna. Pred par tydny jsme si vsimli, ze balk.dvere …
lopp
Před 9 lety
3
Omyvatelný nátěr za kuchyňskou linkou
Máte někdo? Zaujal mě od Duluxu Bath and Kitchen. Jak je to s údržbou, přijde mi to jako sympatická…
tirano
Před 9 lety
4
Dispozice v obývacím pokoji, která je lepší?
Ahoj, poradili by jste nám, která dispozice je lepší? Nevíme, jak umístit sedačku a TV v obývacím p…
bamak
Před 9 lety
3
Pozemek bez IS a komunikaci - developerský projekt
Zdravim. Planujeme si koupit pozemek kde zatim nejsou vybudovany inzenyrske site a komunikace, nicm…
cfox007
Před 9 lety
1
Jaké zvolit interiérové dveře k tmavší podlaze??
Dobrý den, zařizujeme byt a chtěli bychom tuto tmavší podlahu (viz foto).. Zároveň chceme nábyte…
jenies
Před 9 lety
5
Přívod vody do chalupy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat někoho ze zkušených.... Plánuji přívod vody do chalupy ne uplně st…
tometa
Před 9 lety
3
Kam umístit garáž?
Prosím o názor - potřebujeme se rozhodnout, kam umístíme garáž. Máme v podstatě 2 možnosti, buď vpr…
patass
Před 9 lety
13
1
2
…
793
794
795
796
797
…