O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Ohláška, co vše je potřeba?
Ahoj, jsem tu nová, a chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s ohláškou, když se přestavu…
jinule8989
Před 9 lety
3
Co dříve - obytné podkroví nebo střecha?
Dobrý den chci se zeptat chtěl bych rekontruovat podkroví ale pod taškami není natažená folie. Tak …
sam01
Před 9 lety
5
Kuchyňská deska - jaká?
Dobrý den, rozmýšlím se mezi keramickou (např.: http://www.pracovni-desky.eu/clanky/keramika-neo…
standa63
Před 9 lety
1
Velkoformátový obklad, kde jste kupovali?
Prosím, doporučte nám, kde jste nakupovali velkoformátové obklady za kuchyňskou linku? Budeme mít s…
wicka5
Před 9 lety
6
Lišty ukončení u vinylu
Kdo máte vinylové (nebo i jiné) lišty mezi jednotl. dveřmi (např. na chodbě), dáváte jen lištu neb…
h06493
Před 9 lety
1
Inteligentní indukční deska Gorenje IQ634USC - recenze
Ahoj muži a ženy, máte někdo tuto věcičku? Moc se mi líbí, dle popisu, ale nejsou na ni žádné recen…
brokolicenoblhoch
Před 9 lety
1
Věcné břemeno užívání a zástavní právo smluvní
Ahoj, mezi svátky snad všichni realiťáci a úředníci odletěli do teplých krajin.Do zítra bych to už…
nikola80
Před 9 lety
8
Skladba podlahy pro podlahové teplovodní vytápění
Ahoj, měl bych takový dotaz. Rozhodli jsme se že budeme dávat teplovodní podlahové vytápění kde bud…
lukoid
Před 9 lety
6
sponzor fóra
Bungalov 981 od Euroline, stavěl jste někdo?
Dobrý den, nestavěli jste někdo dům dle projektu Euroline 981? Pokud ano, mohu poprosit o názor či …
lindaaa10
Před 9 lety
1
Stavba bungalovu cca 140m2
Dobrý den všem. Chceme si s manželkou postavit dům. Zatím víme: 1) nechceme stavět na klíč, ale …
maximsoon
Před 8 lety
18
Turbokotel - předehřev nasávaného vzduchu
Dobrý den, vlastním starší turbokotel Protherm který má vyvedený komín přez stěnu ven odkud také sa…
colekm
Před 9 lety
2
Rozpočet na dům Ikarus plus
Zdravim ve spolek.. Prosim pomohl by mi nekdo pri predstave s rozpoctem tohoto domku? Vzali jsme si…
deto_oesya
Před 9 lety
5
Myčka Whirlpool adg 6240/1 a++ ix - recenze
máte prosím někdo zkušenost s touto myčkou?
stavbava
Před 9 lety
2
Jak zlikvidovat eternitovou střechu?
Dobrý den, jak zlikvidovat eternitovou střechu? Četla jsem, že za určitých okolností to lze provést…
agis
Před 9 lety
11
Koupelna - kde lze pořídit co nejlevněji?
Budeme kupovat starý domek a v něm předělávat opravdu hodně věcí. Zajímalo by mě, kde se dá nakoupi…
esmeralda2
Před 4 lety
13
Rodinný dům - jak začít a co vše promyslet?
Ahojky,ráda bych se chtěla poinformovat a pokecat o rodinném domě co vše je potřeba ke stavbě,co vš…
patass
Před 9 lety
9
Indukční varná deska - jaké funkce využíváte?
Mám zkušenost s klasickou sklokeramickou varnou deskou a nyní vybírám indukci. V podnájmu máme obyč…
kkoudelka
Před 9 lety
5
Jak máte široké schody?
Hezký den všem, poprosila bych o názor - kdo máte schody v rodinném domku široké metr, stačí vám to…
jumpmans
Před 9 lety
8
Dřevostavba - hledáme ochotného mudrce, který pomůže s odpovědmi
Ahoj. Radi bychom drevostavbu, domek a porad tapeme, jakym smerem se udat. Najde se tu nekdo, …
iobs
Před 9 lety
1
2
44
Trojramenné schodiště - máte někdo?
Nemá někdo z vás doma trojramenné schodiště (tj. tvarově zhruba to, co je na obrázku dole)? Pokud a…
iveta_89
Před 8 lety
7
Digestoř - vzduchotechnika
Máme ostrůvkovou digestoř s přímým odtahem přes pultovou střechu ven. Kondenzát je odváděn trubkou…
requied
Před 9 lety
6
Máte někdo bodovky ve stropě když je sádrokarton nebo parozábrana?
Prosím máte někdo ledky bodovky ve stropě když je sádrokarton a parozábrána?nechceme nějak snižovat…
requied
Před 9 lety
2
Vizualizace koupelny - bytové jádro - co vylepšit?
Ahojte, chtěla bych vás poprosit o názory k této vizualizaci panelákové koupelny - co byste udělali…
rulexnone
Před 9 lety
24
Výběr projektu bungalovu
Dobrý den střecháčci,prosím o rady,jsem ve fázi vybírání projektu a nemohu si z těchto 3 projektů v…
tereza55
Před 9 lety
25
Stavby HES Tišnov - reference
Prosím vás o jakoukoliv informaci o nějaké zkušenosti se stavební firmou Hes (dříve asi jiný název,…
crumble
Před 9 lety
2
Skelet system - zkušenosti
Dobrý den stavitelé, ráda bych se zeptala, zda někdo z vás má zkušenosti se stavbou pomocí skele…
requied
Před 9 lety
10
Zbourat nebo rekonstruovat?
Dobrý den, prosím o rady, jak naložit se zděděným, nejméně sto let starým domem, tedy zdali zde…
teta_z_lesa
Před 9 lety
7
Dřevěný nábytek do koupelny, máte někdo?
Chci se prosím zeptat, máte někdo dřevěný nábytek v koupelně? Jak je to s případnou údržbou a život…
emca29
Před 9 lety
1
Stavíte v ČR a přitom pracujete v zahraničí?
Dobrý den, s manželem jsme se rozhodli, že bychom začali stavět domeček v ČR, ale žijeme v UK a ch…
ivusek
Před 9 lety
2
Cersanit sanita, máte zkušenost?
Uvažujeme nad umyvadlem se skříňkou Cersanit, nemáte někdo zkušenosti? Umyvadlo se mi zdálo ok, ale…
dannu
Před 5 lety
14
1
2
…
794
795
796
797
798
…