O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dřevostavba, tip na dodavatele z Olomouce
Mám vlastní projekt a vybíráme kvalitní a cenově přijatelnou firmu na pasivní dřevostavbu nejlépe z…
nazlobeny1
Před 10 lety
3
Kovová postel z Aska, děsně vrže. Co s tím?
Máme asi 2 měsíce novou postel z Aska a děsně tedy vrže,zřejmě rošty.Poraďte,co s tím?Nerada bych s…
san_gimignano
Před 10 lety
8
Dům s garáží nebo bez?
Ahoj,měla bych dotaz, co se ceny garáže týče. Zvažuji, zda k domu nechat udělat i garáž, nebo bez (…
inkajanakova
Před 10 lety
9
Tip na firmu pro stavbu pasivního domu - Severní Morava
Chystáme se letos stavět pasivní dům a hledáme firmu na severní Moravě nejlépe v okolí Ostravy. Hl…
blanka_mia
Před 10 lety
1
G servis - Hit 1/2 Plus, máte někdo?
Ahoj,moc se nám líbí tento domeček, chtěla jsem se zeptat, zda ho někdo máte/budete mít, případně n…
machba
Před 10 lety
3
Umyvadlo z litého mramoru Ravak, jaká je údržba?
Ráda bych se zeptala, zda máte někdo delší dobu umyvadlo od Ravaku z litého mramoru. Uvažujeme o ko…
vodak01
Před 10 lety
4
Ecoraster zatravňovací plastová dlažba
Nemáte někdo Ecoraster? Nezbylo někomu? Předem děkuji za případné za nabídky. Nebo nápad co použí…
alfonzz
Před 10 lety
1
Hypotéka bez vlastních zdrojů
Ahoj, chci se zepat , zda máte někdo hypotéku, u které nemusíte nejprve čerpat vlastní zdroje. Pení…
rad5
Před 10 lety
3
sponzor fóra
Jakou variantu návrhu kuchyně vybrat?
Ahojky, potřebovala bych poradit jak nejlépe umístit kuchyni. Nejvíc se mi líbí 1. varianta, bohuž…
xsona
Před 10 lety
6
Antracitová okna zevnitř - jak doladit interiérové dveře?
Zdravím Vás, máte prosím někdo okna v barvě antracitu nebo případně světle šedé i zevnitř? V jakých…
petrusm
Před 10 lety
6
Nádobí do mikrovlnné trouby
Ahoj všem, chci se zeptat, jak se pozná opravdu kvalitní nádobí do mikrovlnky? To, že se na většin…
xjulinkax
Před 10 lety
3
Co pod plot kromě betonových podhrabovek?
Ahoj, prosím o tipy, co by se dalo dát pod plot místo betonových podhrabovek. Plot je již hoto…
verunka01
Před 10 lety
1
Přehozy na postel - zkušenosti
Chtěla bych se zeptat, máte nějaké zkušenosti s přehozy na postel? (příklad: http://domtextilu.sk/p…
barter
Před 9 lety
6
Vyvázání se z hypotéky
Chceme si brát s manželem hypotéku. Vzhledem k tomu, že jsem momentálně na rodičovské dovolené, u k…
eupha
Před 10 lety
10
Zkušenost s firmou Ryzí okna
Mate nekdo, prosim Vas, zkusenost s firmou Ryzi okna. Mam od nich nabidku na plastova okna VEKA za…
webiky
Před 5 lety
9
Firma na výrobu vestavěné skříně Pardubice. Plíseň v ložnici
Ahoj všem, přemýšlíme nad vestavěnou skříní... Může někdo doporučit nějakou firmu z Pardubic a okol…
jitulkaka
Před 10 lety
2
Stavba Pergoly
Ahoj chceme si na předzahrádce udělat pergolu, minulý rok jsme udělali pro ní základy - položili dl…
pokyska
Před 10 lety
1
Návrh kuchyně - rady, nápady
Hezký den, zde je můj návrh kuchyně, zajímaly by mě vaše rady. Vedle lednice budou 70 dveře do spí…
verunky
Před 10 lety
9
Kam dát kuchyni a obývací pokoj?
Prosím o radu, nechat obývací pokoj + jídelnu a kuchyni tak jak je /kuchyně na jih, jídelna jih + z…
ratatooy
Před 10 lety
16
Bílé bombato a obklad - kde sehnat?
Ahoj. Netušila jsem, jaký to bude problém. Rozhodli jsme se pro bílou koupelnu zakončenou nahoře bo…
sedrika2
Před 8 lety
12
Nova 722 od Rýmařova, máte někdo postavený?
Dobrý den, má někdo postavenou Novu 722 od Rýmařova?
craki
Před 8 lety
2
Hypotéka a odhad ceny nemovitosti
Ahoj, kupuji byt v novostavbě a beru si hypotéku od KB, vše probíhá celkem bez problémů, akorát min…
vladimirsvorba
Před 10 lety
2
Jakou máte ostrůvkovou digestoř?
Ahoj, poradíte jakou máte ostrůvkovou digestoř? Budu mít desku cca 70 x 50 a nevím jakou digestoř n…
catt82
Před 8 lety
26
Prosím o názor na bungalov
vchod do baráču je ze severní strany,přičemž příjezdová cesta je ze strany západní až po jižní str…
kate2485
Před 10 lety
10
Jaké vybrat závěsy?
Prosím o radu! Konečně jsem se dostala do fáze, na kterou se velice těším a onou fází jsou "záclony…
venkovskamys
Před 7 lety
1
2
42
Zateplení Kubis 631 RD Rýmařov
Zdravím všechny Kubisáky, nemohli by jste nám poradit, zda je nutné na KUBIS 631 přidávat zateplen…
leksie
Před 10 lety
2
Pozemek jako zeleň ZS, lze převést na pozemek na bydlení?
Ahojky, pozemek na kterem chceme stavet je veden jako zelen soukromá - v NOVÉM uz plánu ZS. Další U…
atmosfera
Před 10 lety
5
Zateplení staršího zděného domu - šli byste do toho znovu?
Ahoj všem, koupili jsme starší dům, zděný, suchý, bez problémů. Dali jsme plastová okna a teď řeš…
margot_ka
Před 10 lety
7
Jakou barvu předsíňové stěny?
Potřebovala bych poradit jakou barvu předsíňové stěny zvolit k výmalbě v barvě vanilky. Původně jse…
alzzzbeta
Před 10 lety
6
Zkušenost s eshopem levnadlazba.cz
Prosím vás, nemá niekto skúsenosť s touto stránkou? Objednával od nich niekto? Ďakujem.
kittykittycz
Před 10 lety
1
1
2
…
885
886
887
888
889
…