O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Srubové domy od firem Dřevotes nebo Wood-life
Má někdo osobní zkušenost s domy od firem Dřevotes nebo Wood-life .Dík za každý postřeh
tangos
Před 12 lety
1
Venkovní "skládací" dveře, které se zasouvají do zdi
Existuje něco jako venkovní dveře, které jsou zasouvací do zdi a jakoby se přitom skládají do harmo…
bayt
Před 12 lety
1
Zahájení společného řízení, jak daleko ke stav. povolení?
do stavebního úřadu nám přišel dopis k zahájení společného řízení. jak daleko je to pak ještě ke st…
xrozarka
Před 12 lety
1
Nájem včetně inkasa. Existuje základní sazba inkasa?
Měla sjem v pronájmu byt, kde byl nájem 6500 včetně energií, inkasa, nájmu, prostě všeho a majitelk…
kucinkaa
Před 12 lety
5
Jaký vysavač do malého bytu mi doporučíte?
Dobrý den:) Sháním malý vysavač, který nebude moc hlučný ani drahý a vydrží. Jedná se o vysávání 2…
herak
Před 12 lety
8
Zrcadlová skříňka - rezaví okraje zrcadla. Reklamovat?
Zjistila jsem, že na koupelnové zrcadlové skříňce nepatrně rezaví okraje, jsou to takové pidi černé…
veranda
Před 12 lety
2
Dveře zásuvné - odkud a kolik cca stojí?
Ráda bych zjistila,. kolik cca stojí dveře se zásuvem do futra včetně práce. Nyní máme dveře normál…
akkord
Před 12 lety
4
Bungalov Margo od Veritas stavby, co na něj říkáte?
Zdravim co rikate na tento domecek ? http://www.veritasstavby.cz/typove-domy/prizemni/margo/#
fotrtom
Před 12 lety
3
sponzor fóra
Malá koupelna 1,70x1,60m, jaké formáty obkladu zvolit?
Ahojte, potrebuju poradit. Panelakova kupelka 1.70 na 1.60 a nevim zda zvolit formaty obkladu.25x40…
dreamboy
Před 12 lety
4
Máte někdo krbová kamna Romotop Riano?
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s kamny Romotop Riano? Uvažujeme nad jej…
pesina
Před 12 lety
1
Jaké byste vybrali venkovní parapety?
Máme antracitovou ( černou ) střechu, černé okapy a okna v barvě zlatý dub, fasáda bude nějaká svět…
breberka
Před 12 lety
4
Co říkáte na naše návrhy koupelny?
Ktera se Vam vic libi? S fialovym prouzkem nebo bez fialovych prouzku? Jen asi zmenime to zrcadlo, …
hhranolka
Před 12 lety
1
2
33
Poplatky za byt. Trochu v tom tápu
Zdravím všechny, chtěla bych požádat o pomoc..... Koupila jsem si byt, ale jelikož jsem na sebe …
semelka
Před 12 lety
6
Jak dlouho se čeká na hypotéku, než ji zařídí?
chceme přestavovat dům, jde to přes realitku máte někdo zkušenost jak dlouho trvá vyřízení hypotéky…
popinka007
Před 12 lety
14
Zateplení - polystyren versus vata. Co máme zvolit?
Jaké zvolit zateplení novostavby RD? Máte zkušenosti s polystyrenem nebo vatou? Koukala jsem, že va…
marlen02
Před 12 lety
4
Odstoupení od smlouvy o dílo ze strany zhotovitele
Mám SoD s stav.firmou, již 4 měsíce se dohadujeme o vícepracích a odpočtech a teď mi sdělili, že mi…
jarunkap
Před 12 lety
11
Prosím o zkušenosti s vchodovými dveřmi od firmy Benedoor
Jaké máte prosím zkušenosti se vstupními dveřmi obalenými v plastu od fi Benedoor? Díky. ;-)
andreaverbikova
Před 12 lety
1
Kuchyňská studia - Sykora, Hanák, Jensen nebo Lamont?
Ahoj, chtěla bych poradit dle vašich zkušeností, jaké kuchyňské studio zvolit? Prvně jsem řešila, z…
babicor
Před 12 lety
19
Velikost obkladu za varnou deskou - poradíte?
Nemůžeme se rozhodnout, jak vyřešit obklad za plynovou varnou deskou. Kuchyň je do L, nad pracovní …
dannyst
Před 12 lety
9
Je možné do komína připojit druhý vstup?
Do naší dřevostavby máme již koupený komín schiedel stabil výšky 8,6m s napojením 45°na krbovou vož…
flakac
Před 12 lety
2
Sháním tuto dlažbu
Ahoj stavaři. Moji rodiče rekonsruují dům a potřebujou změnit místnosti, ale chybí jim tahle dlažba…
lorrelai
Před 12 lety
4
Doporučte mi prosím projektanta na vytápění
Jiz mame hotovou zakladovou desku a pristi tyden se vrhnem na zdeni a tak se blizi doba, kdy budu d…
liborec
Před 12 lety
3
Rekonstrukce domu u cesty, bude tu bydlení problém?
Dobrý den, vím, že těchto dotazů je zde hodně, ale prosím o Vaše názory. Uvažujeme o koupi domu: ht…
figo
Před 12 lety
12
Spíž ano nebo ne? Jaké jsou vaše zkušenosti?
Dobrý den, aktuálně řeším dispozici kuchyně v našem budoucím domě a narazila jsem na otázku jestli …
iw1984
Před 12 lety
21
Vyplatí se takový dům kupovat, ano či ne?
Zdravím všechny, jsem tu nová takže se předem omlouvám, jestli už tady taková diskuse je. S manžel…
davescz
Před 12 lety
3
Poraďte stojací krbová kamna na dřevo a uhlí, do 15 tis.
Ahoj, dokončujeme rekonstrukci bytu a začali jsme řešit, jaká stojací krbová kamna pořídit do …
rockerka
Před 12 lety
1
Jsem tady nová - kkaccullka1
Ahoj, jsem kkaccullka a chystám se stavět s RD Rýmařov domeček. Nejspíš to bude Largo 98, mám malin…
stikobijec
Před 12 lety
3
Jak řešíte obklady v kuchyni? Máte tip?
Ahoj holky, řeším už chvíli jak vymyslet obklady kolem kuchyňské linky (je do U) a nechci mít ty mi…
jancip
Před 12 lety
1
2
35
Zastropit a zateplit půdu, jak na to?
Máme půdu,kde není strop a jdou vidět střešní tašky. Na půdě máme jen žebřík,který vede do mini půd…
pajula
Před 12 lety
1
Jsem tady nová - libul
Ahoj všem, jmenuji se Líba, bydlím kousek od Plzně. Stránky jsem objevila úplnou náhodou a protože…
libul
Před 12 lety
1
1
2
…
1091
1092
1093
1094
1095
…