O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Podhledy, hledám inspiraci
Ahoj, hledám inspiraci na podhledy. Nikde jsem nic nenašla. Nemáte prosím někdo nějaké typy? Děkuji
katty.w
Před 12 lety
5
Sedačka Trevi z Polska, máte ji někdo?
Máte někdo nábytek, zajímá mě spíš jen sedačka z Polska? Našla jsem si pohovku TREVI a nevím proč, …
mildasa
Před 12 lety
12
Architekt z Pardubic a okolí, znáte dobrého?
Ahoj, neznáte někdo nějakého dobrého, kvalitního a cenově dostupného architekta z Pardubic nebo oko…
trupinka
Před 12 lety
1
Proč je plot z betonových štípaných bloků tak flekatej?
Jak tak v poslední době okukuju ploty z betonových štípaných bloků pro inspiraci, všimla jsem si, ž…
nova001
Před 12 lety
6
Poraďte s parametry oken, po kterých si mám jít
Ahoj, nyní řešíme jaká okna si dát do novostavby a chtěla bych od vás poradit s parametry, po který…
medvidekmaruska
Před 12 lety
3
Jaké rostlinky vypadají pěkně ve svahových tvárnicích?
Zahradníci, máte zkušenost, jaké rostlinky vypadají pěkně ve svahových tvárnicích, prosím?;-) Děku…
rostlinky_cz
Před 12 lety
3
Obchod Leroy Merlin, nakupujete tu stavební materiál?
Nenakupujete někdo stavební materiál v obchodě Leroy Merlin v Bialsko Biale? Je tam nějaký věrnostn…
katty.w
Před 12 lety
6
Fatra-clik, neprohne se pod nožkama zatížené linky?
Máme v kuchyni právě položenou podlahu fatra-clik. Když nám namontují linku na nožkách a já budu m…
verisek.s
Před 12 lety
3
sponzor fóra
Jsem tady nová - janiczka16
Krásný večer všem :-) Už dlouho tu pokukuji, chytám inspiraci, máte tu všichni moc hezké bydlení,…
janiczka16
Před 12 lety
1
Jak je to se zárukou vany, umyvadla, sprchového koutu?
Když si budeme všechno obezdívat a usazovat sami? Vztahuje se i pak 2 letá záruka? Nebo tím vše pad…
lancome
Před 12 lety
3
Půjdou k sobě deska Antracit a dvířka Woodline creme?
Nevím, jestli se k sobě hodí...jsem holt člověk bez fantazie :( Kuchyň s ostrůvkem, kde deska bude …
lucijeje
Před 12 lety
2
Negativní postoj obce ke změně územního plánu
Ahojky! Obracím se na Vás všechny zkušenější s prosbou o rady, zkušenosti, názory,n nápady,... …
effka84
Před 12 lety
6
Noční proud - nízký tarif, využíváte?
Ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti s "nočním" proudem :-) Jsme ve fázi převodu smlouvy a …
gigi2
Před 12 lety
1
2
55
Řádně zateplený dům, má význam pořizovat klimatizaci?
Na fasádu budeme dávat 20 cm polystyrenu. Má toto zateplení význam i v horkých letních dnech, tj. ž…
blacksr
Před 12 lety
24
Co jste dělali první? Omítky nebo rozvody topení?
Prosím, prosím, co jste dělali první? omítky nebo rozvody topení? budeme mít strojní omítky, v 1.NP…
davidjitka
Před 12 lety
8
Je možné uložiť plávajúcu lamin. podlahu aj po spiatky?
Ahojte, chcem sa spýtať je možné uložiť plávajúcu lamin.podlahu aj po spiatky? Ked sme ju pokladali…
silvia123
Před 12 lety
1
Úprava bytu, poradíte?
Obracím se na vás s prosbou. Chystám se na úpravu bytu, který jsem zdědila a nějak si nevím rady. T…
aurinko
Před 12 lety
12
Zabudování dveří, půjde to do panelu?
dobrý den, mám dotaz ohledně dveří. bydlím v paneláku a chtěla bych nějaké pojízdné dveře, ale aby …
catt82
Před 12 lety
3
Jak vyřešit topení a ohřev vody v cihlovém bytě?
Stary cihlovy byt 3+1 v Praze. Voda byla ohrivana karmou a topilo se vafkami. Co byste doporucili?…
ibacik
Před 12 lety
1
Dají se v Pardubicích koupit vrchní díly kuchyňské linky?
Nevíte někdo o nějaké firmě/obchodu(kromě tohoto: www.palubky-podlahovky.cz/lamino.php )v Pcích,kde…
sarka49
Před 12 lety
2
Souhlas souseda - není k sehnání, je mimo ČR, co teď?
Ahoj, poradí někdo? Máme stavět domek do 150 m2, tedy na ohlášku. Jeden z majitelů vedlejšího poze…
pvratny
Před 12 lety
13
Souhlas souseda - jak má vypadat vypadat forma dopisu?
Můžete mi prosím poradit, jak sepsat žádost o vyjádření sousedů k souhlasu ze stavbou?
catt82
Před 12 lety
2
Terasa na severo-východ nebo severo-západ?
Ahoj, prosím o rady, názory, zkušenosti. Máme pozemek, na kterém bychom chtěli začít stavět. Příjez…
aurinko
Před 12 lety
9
Položit lino rovnou na parkety x dát mezi to podložku?
Chtěla bych se zeptat zda položit lino rovnou na parkety nebo mezi to ještě dát nějakou podložku - …
karotky
Před 12 lety
4
Obkládáte koupelnu až do stropu? Výhody x nevýhody?
Chci se zeptat jestli obkládáte koupelnu popř. WC až do stropu , nebo do jaké výšky? Není to nepra…
betuse
Před 12 lety
22
Omyvatelná barva místo obkladů mezi kuchyňskou linkou
Spíš řeším to, že se mi teď líbí zelená a nejsem si jistá, zda když si dám zelené obklady, tak se m…
yess99
Před 12 lety
4
Strojní omítky - sádrové/vápenosádrové/vápenocementové?
Neustále se s přítelem dohadujeme, jaký druh omítek zvolit...On chce klasiku - tedy vápenocementové…
catt82
Před 12 lety
14
Dům Lyra Plus od G servisu - máte zkušenost?
Zdravím, líbí se nám moc domeček Lyra Plus od Gservisu, byli jsme se na ní podívat i v Lázních Boh…
cherrytomato
Před 12 lety
4
Cortenový plech, kolik stojí m2?
Dobrý den, znáte/máte někdo tušení kolik stojí m2? Máme před sebou kapitolu fasáda a barva. Manž…
lancome
Před 12 lety
3
Přepis nemovitosti. Kde všude vyřídit změnu majitele?
Tak máme zdárně přepsaný domeček, ale kde všude zajít, aby pohledávky začaly chodit na naše jméno??…
kykynka2
Před 12 lety
20
1
2
…
1105
1106
1107
1108
1109
…