O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dům a pozemek ve SJM, kdo podává daňové přiznání?
Ahoj, chci se zeptat. Od pristiho roku budeme platit dan za dum a pozemek. Kdyz mame vsechno v SJM,…
zmrz_lina
Před 13 lety
3
RK Koruna, Ostrava. Máte zkušenost?
Má někdo zkušenosti z touto realitkou? Chceme kupovat byt v Ostravě přes ně. Podělte se o zkušenost…
realitypodvod
Před 13 lety
17
Mohu zažádat o přípojky i bez přesného zaměření pozemku?
Máme darovanou část zahrady(v ÚP schválena k výstavbě), přesná plocha pozemku ještě není zaměřena,…
sarka49
Před 13 lety
3
Trouba - co nejvíc používáte za funkce? Stačí 60l?
vaříte atd., zajímalo by mě, co nejvíc používáte za funkce??...jak často třeba gril, samostatně hor…
nylo
Před 13 lety
6
Prosím o připomínky k našemu projektu
Budeme rádi za jakékoliv připomínky :-)
suzannel
Před 13 lety
21
Jak to bude s DPH při stavbě RD v roce 2013?
Ahoj, v příštím roce chci stavět RD a proto mně zajímá - jak to bude s DPH v příštím roce (2013)…
dejvi
Před 13 lety
2
Jakou vybrat barvu obkladu do kuchyně vanilka/ořech?
Potřebovala bych poradit,jakou vybrat barvu obkladu u kuchyně vanilka/ořech. Mám představu o tmavě…
hanik.s
Před 13 lety
4
Jsem tady nová - dsala
Ahoj volám sa Dana na tieto stránky som sa zaregistovala preto, lebo mám rada veci okolo zariadova…
dsala
Před 13 lety
3
sponzor fóra
Staré zástavné právo na pozemku, není doklad o doplacení
V katastru nemovistostí jsme zjistili, že máme na domě zástavní právo. Jedná se o půjčku, kterou si…
kacewka
Před 13 lety
1
Jsem tady nová - petrapet30
Ahoj všem, jmenuji se Petra a sem na stránky už nějakou tu dobu chodím hlavně nakukovat, číst si Va…
petrapet30
Před 13 lety
3
Jsem tady nová - mistrine
Ahoj, jsem Daniela, a v zivote jsem mela dve zasady: 1/ na co nemam to si nekoupim, zadne pujcky! …
niccky.z
Před 13 lety
6
Plíseň na starých dveřích a futrech, co se dá dělat?
Na terasu nám vedou zdvojené dveře, vnitřní jsou klasické interiérové ze 70tých let, vnější jsou pa…
semelka
Před 13 lety
1
Jsem tady nová - pajinka66
ahoj, jsem Pája a na stránky mne přivedla dcera, která si bude zařizovat nový byt....a i já bych ch…
pajinka66
Před 13 lety
3
Dům z ekopanelů, firma 3energy, máte zkušenosti?
Nemáte někdo postavený dům z ekopanelů? Jak jste spokojeni, jaké máte náklady na provoz domu? Nejde…
surikaty
Před 13 lety
1
Tepelná izolace plechových garážových vrat, jaká?
Jakou tepelnou izolací doporučujete "polepit" plechová garážová vrata? Nebudeme je v nejbližších le…
salan25
Před 13 lety
4
Prohloubení sklepu pod základy, máte zkušenost?
Nemáte přátelé zkušennosti s prohloubením sklepu pod základy? Jeden statik řekne neexistuje a další…
jancip
Před 13 lety
3
Jak dlouho má zrát betonový věnec před kotvením vazníků?
Tak v sobotu jsme zalili věnec a vazníky už má firma vyrobené. Vím, že optimum zrání betonu je 28 d…
petrsv1000
Před 13 lety
6
Komín k plynovému kotli, poradíte?
Tak jsem si zase sedla na zadek...:-(....nacenili nám komín k plynovému kotli BAXI a konečná cena z…
bohca
Před 13 lety
1
Ví někdo, jak "oživit" kovotěs?
Chci měnit kovotěs za nalepované silikonové trubičky, ale zatím nemám spolehlivě dořešený problém z…
paul1
Před 13 lety
1
Pořizuji EZS. Drát či bezdrát?
Ahoj, uvažuji nad pořízením EZS. Dům ještě nestojí, máme možnost si vymyslet co kde bude. Jedná s…
forrestgump
Před 13 lety
9
Houpací síť nebo křeslo na zahradu, jaké máte?
Prosím o radu, chtěla bych koupit jako dárek houpací síť nebo křeslo na zahradu. Chtěla bych vědět …
miparime
Před 13 lety
7
Levná pracovní deska do kuchyně, kde v Ostravě?
Ahoj, hledám co nejlevnější pracovní desku do kuchyně.. Nevíte někdo, kde by se dala v Ostravě sehn…
denisska
Před 13 lety
2
Ikea Sofielund - kuchyňská linka, máte ji?
Nemáte někdo prosím kuchyňskou linku z Ikey Sofielund? Zajímalo by mne, jak vypadá v reálu. Máte ně…
sinja
Před 13 lety
1
Navýšení hypotečního úvěru v době trvání fixace
Nedávno jsem někde četla článek o tom, jak v době zafixované úrokové sazby lze i bez poplatků tuto …
zmrz_lina
Před 13 lety
2
Za jak dlouho doděláme vnitřek stavby?
Právě jsme dostavěli hrubou stavbu, tj. včetně střechy. Rozhodli jsme se, že nejprve si doděláme po…
gabulda
Před 13 lety
3
Levné podlahové lišty v Ostravě, kde jste kupovali?
Ahoj, sháním co nejlevnější lišky, které se dávají kolem stěn na plovoucí podlahy a nedaří se mi j…
belinka253
Před 13 lety
6
Střecha Filko - máte zkušenosti?
Máte někdo prosím zkušenost s touto krytinou? Cenově vychází velmi příznivě, ale potřebovala bych v…
smiley8
Před 13 lety
3
Banka nám nechce půjčit milion, dle odhadce je třeba víc
Chci se zeptat: Z vlastních financí jsme koupili pozemek a postavily hrubou stavbu celou kompet vyš…
vera_vila
Před 13 lety
27
Trouba Siemens HB 36GB560 - jaké máte zkušenosti?
Můžu požádat o vaše zkušenosti s troubou SIEMENS HB 36GB560? A jaký je prosím rozměr dna plechu bez…
mikov82
Před 13 lety
1
Trouba Electrolux EOC 5751 AOX - jaký je rozměr plechu?
Nemáte prosím někdo troubu ELECTROLUX EOC 5751 AOX? Potřebovala bych znát rozměry dna plechu (bez o…
mikov82
Před 13 lety
1
1
2
…
1154
1155
1156
1157
1158
…