O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Úchopová lišta
Dobrý den, plánujeme kuchyň lamino alpská bílá PG 1100 s úchopovou lištou J a C. Jakou barvu úchopo…
qeszi
Před 3 lety
8
Tahokov brána
Doporučíte firmu na bránu a branku z tahokovu... Realizace Praha - východ. Děkuji moc!
kedzitka
Před 3 lety
1
On-line zahradní poradce
Někde jsem četla, ze snad na nějakém webu je možno si dopisovat se zahradním architektem a radit se…
kossakowski1980
Před 3 lety
5
Povolení od Gservis
Zdravím, nechával si někdo od Gservis zařídit i stavební povolení? My ano a je to katastrofa, nevím…
milanq
Před 3 lety
2
Hypoteka
Mám takovej dotaz, aktuálně je brutální růst sazeb, nemá banka nějakou možnost hypotéku v takovém p…
paliboy
Před 3 lety
22
Weber SE4E
Mohu poprosit kdo má fasádu Weber SE4E o foto domu. Moc děkuji :slight_smile:
petraxname
Před 3 lety
9
3-vrstvý nebo 2-vrstvý
.Ahoj, řeším jaký systém vybrat...nikoliv výrobce :wink: Novostavba, ne-pasiv, ne-rekup, kamna 5kw…
people
Před 3 lety
2
Kování Strong box
Dobrý den, máte někdo kování strong box na kuchyni? Prosím, o vaše zkušenosti, zda jste spokojení č…
s_he
Před 3 lety
1
sponzor fóra
Stavební firma WoodCon
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s firmou WoodCon a s verzí Loftového …
kristyna_fasinova
Před 3 lety
1
Dotace na TČ
Dobry den, mame dum z roku 2017. Na zacatku stavby se rozhodovalo, zda budeme mit jen elektrokotel…
kofejn
Před 3 lety
3
Stěrková hmota na sokl, marmolit, zkušenosti s výrobci.
Ahoj Potřebuji zastěrkovat extrudovaný polystyren soklu a nemohu se rozhodnout jaký výrobce použít…
jarin1
Před 3 lety
2
Soused na náš pozemek vypouští žumpu
Řešili jste někdo tento problém? Soused v noci překopal naši cestu a napojil se na její odvodnění, …
vladimir_sacha
Před 3 lety
25
Dešťovka na splachování-ano/ne?
Dobrý den, můžete mi napsat zkušenosti se splachováním dešťovkou?Rozvody jsme si udělali k záchodům…
molanmolab
Před 3 lety
1
2
42
Prověření stavební firmy
Dobrý den, prosím o radu jak si prověřit stavební firmu, ještě před osobni schuzkou. Jde o firmu An…
nuonuon
Před 3 lety
2
Nedodané zdivo
Dobrý den, je zde někdo, kdo si u firmy IZOMAT stavebniny s.r.o. objednal začátkem roku 2022 zdivo,…
nuonuon
Před 3 lety
30
Cenová nabídka na betonové tašky
Ahoj, aktuálně vybíráme střešní krytinu - betonové tašky. Ráda bych získala cenové nabídky, ale vá…
josefx
Před 3 lety
7
Přívěsný vozík na stavbu, stěhování atp.
Ahoj, máte nějaký tip na dobrý přívěsný vozík z pohledu cena/kvalita? Klasicky sháním přívěsný v…
jarin1
Před 3 lety
14
Annika house
Dobrý den, mohla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s firmou Annika house?
kachnakachna
Před 3 lety
2
Bazén na zahradu
Dobrý den, jdu si pro radu, ráda bych na zahradu bazén koukala jsem na tuto firmu, máte s touto fir…
lenca222
Před 3 lety
1
Firma Hasoft - co to je?
https://www.hasoft.cz/ Pouzivate produkty teto firmy? Maji vsechno co potrebuju k hydroizolaci sprc…
jarin1
Před 3 lety
2
Plastové podhrabové desky - zkušenost
Dobrý den, má tu prosím někdo dlouhodobější zkušenost s plastovými podhrabovými deskami? Zvažuji …
renata_chroustova
Před 3 lety
9
Sprchový kút Ravak Blix Slim - skúsenosti
Ahojte, máte niekto skúsenosti so sprchovým kútom Ravak Blix Slim? Ideálne vo verzii štvorec 90x90…
dusanmt
Před 3 lety
1
Materiál navíc
Hezký den všem, bohužel jsme se sadrokartonarem nebyli spokojeni tak jsme sním to skončili, ale obj…
dajvr
Před 3 lety
4
Projekt sjezd na komunikaci
Dobrý den, vyběháváme stavební povolení a musíme ještě řešit projekt na sjezd na obecní komunikaci…
verys
Před 3 lety
5
Vřetenová ruční sekačka
Ahoj,chystám se letos zakládat trávník a hodně se doporučuje používat a sekat vřetenovou sekačkou.B…
zdenek_valek
Před 3 lety
2
Projekt bungalovu úprava
Zdravím chtěl bych poradit jak by jste mi doporučili úpravu tohoto bungalovu. Potřeboval bych vchod…
smrz_honza
Před 3 lety
3
Rozvrhnutí pokojů
Zdravím, mohla bych se zeptat na názor na rozvrhnutí pokojů? Je to rekonstrukce domu, kde zatím mám…
zuzanka.k
Před 3 lety
6
Čalouněná postel 180x200
Zdravím,prosím sháním čalouněnou postel nejlépe se šuplíky,má někdo tip na kvalitní postel.děkuji V…
vikinoseznam
Před 3 lety
5
Cena za demolice a zrušení plynové přípojky u domu
Zdravim budeme bourat dum a musi se odstranit plynova pripojka.Firma nam vypocitala cenu za vykopov…
bayt
Před 3 lety
8
Předokenní rolety. Máte zkušenost?
Ahojte, chtěl jsem se zeptat jestli máte nějaké zkušenosti,výhody a nevýhody předokenních rolet....…
xmaya25
Před 3 lety
1
2
...
3
89
1
2
…
172
173