O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
OSB místo parotěsné fólie do pasivu
Ahoj stavebníci přízemních pasivních domů, nepočítal jste někdo, jak vychází cenově OSB záklop vs. …
marcelaxxx
Před 3 lety
19
Elektrokotel + TČ vzduch vzduch
Dobrý den. Chtěl bych se pozeptat zdejších odborníků ohledně vytápení. Chystam se stavět RD jendopo…
xkarlos
Před 3 lety
22
Laura - typový dům od thermoplus
Dobrý den, uvažujeme o tomto projektu. Mate nekdo? Prekvapilo me, ze jsem ho tady v diskuzích ani n…
ivkarj
Před 3 lety
4
Zákaz vjezdu na soukromý pozemek
Dobrý den, máte někdo nápad, jak nejlépe bránit tomu, aby nám na náš vjezd jezdila cizí auta? Máme …
daruna
Před 3 lety
1
2
47
Studna - jak dlouho jste ji čistili?
Převzali jsme vrtanou studnu - čerpadlo nemáme u úplného dna, která měla být dle vyjádření zhotovit…
jandour
Před 3 lety
5
Čím čistit vrtanou studnu?
Ráda bych věděla, čím kdo čistíte vrtanou studnu, slyšela jsem, že se to dá dělat Savem, ale máte n…
lala211
Před 3 lety
11
Z jakého materiálu stavíte? Proč?
Ahoj stavitelky a stavitelé. Zajímalo by mě z čeho stavíte a proč jste se pro daný materiál rozhodl…
zubr487
Před 3 lety
1
2
45
Výměna oken - co venkovní žaluzie a fasáda?
Dobrý den, řeším teď jak problém u 2 oken. Má u nich být kuchyňská linka, moje zadání bylo 92 cm p…
artep1987
Před 3 lety
3
sponzor fóra
Cena pozemku
Dobrý den Vlastnime parcelu , která byla pořizována v r.1993 jako parcela pro výstavbu RD, byla te…
milanq
Před 3 lety
8
Rekonstrukce domu - jaké topení?
Dobrý den, chystám se na rekonstrukci menšího řadového domu ( cca 90m2 ). Dům budu komplet zateplov…
bobanjn
Před 3 lety
7
Přislíbení změny Uzemního plánu starým zastupitelstvem a starostou, nové zastupitelstvo nesouhlasí
Dobrý den, zde je mů předchozí dotaz na tomhle skvělém fóru profíků i lidiček kteří tohle řešili. …
hansel_hoovik
Před 3 lety
8
Posuvné okno
Dobrý den, máte prosím někdo posuvné okno (ne balkonové dveře)? Máme mít posuvné okno cca 2500 x 19…
nejaga
Před 3 lety
1
Kuchyne horni skrinky v bilem lesku a dolni drevodekor
Prosim o inspiraci. Chtela bych horni skrinky bile v nejvyssim lesku a nemohu si vybrat dekor dreva…
m2s
Před 3 lety
4
Stavěl někdo s firmou Fachkas?
Máte někdo zkušenosti se znojemskou firmou Fachkas? Kromě spolehlivosti, komunikace apod. by mě hla…
leona_mastalirova
Před 3 lety
8
Nové dveře do starých kovových zarubní
Dobrý den, potřebujeme vyměnit vchodové dveře do bytu v dvougeneračním rod.domě.Nemusí být bezpečno…
azsinanecovzpomenu
Před 3 lety
2
Protierozni zed
dobrý den, máme rodinný dům na pozemku, který vznikl navážkou. A jedna strana je zkosená. Chtěli b…
milanq
Před 3 lety
2
Drez a pracovni deska - idealni kombinace
Prosim o nazor, jaka kombinace drezu a pracovni desky je nevhodnejsi? Pracovni deska - budeme chtit…
puhelin
Před 3 lety
4
Okna Zlínský nebo MS kraj
Ahoj, vybíráme okna do novostavby. Chceme trojskla a předsazenou montáž. Mám nabídky na dřevěná (TP…
sokil
Před 3 lety
2
Venkovní rolety ROKA-LITH
Máte prosím někdo zkušenost s systémem pro rolety ROKA-LITH Classic? Jde nám o to, zda je použitý p…
martulk4
Před 3 lety
1
Dub halifax nebo dub nebraska
Dobrý den , chtěla bych vás poprosit jestli byste mi poslali fotky vašich pracovních desek dub ha…
jeslan
Před 3 lety
1
2
54
Nový domov Praha s.r.o., máte někdo zkušenosti?
Dobrý den, pátrám po lidech, který mají jakékoliv zkušenosti se společností Nový Domov Praha s.r.o…
pulpin
Před 3 lety
5
Dům 5x15m
Zdravím, má někdo zkušenosti s projektem pro dům obdélník 5x15m? Díky předem, Dana
jakuda
Před 3 lety
3
Názor na dispozici. žádná okna do ulice
Jaký máte názor na dům bez oken do ulice? Líbí se mi dispozičně typový dům, který právě disponuje p…
secuser1
Před 3 lety
10
Jaké máte interiérové parapety?
Dobrý den, chci se zeptat jaké máte interiérové parapety? S nosem nebo bez nosu a z jakého materiál…
jandour
Před 3 lety
5
ODVLHČOVAČ VZDUCHU
Dobrý den má někdo zkušenost s tímto aparátem? Vlhnou mi zdi a potřeboval bych je odvlhčit - aspoň…
alfonss
Před 3 lety
4
Nová horní koupelna - zničí napojením rozvodů tu dolní?
Zdravím, v rodinném domě máme zrekonstruované dolní patro a chtěli bychom teď zrekonstruovat i to h…
zubr487
Před 3 lety
3
Penb vs realita
Zdravím, dneska jsem dostal vypočítany Penb od projektantky. Bude to pasivní dům, TČ, rekuperace.. …
zubr487
Před 3 lety
13
Šachta vrtu
Zdravím stavebníci, chci vás požádat o radu. Před dvěmi týdny jsem osadil vrt plastovou šachtou, kt…
lala211
Před 3 lety
4
Franke kašmír
Zdravím, prosím má někdo dřez Franke Kašmír nebo Saharu? Moc moc prosím i reálné foto. Děkuji
kaem
Před 3 lety
1
H&M okna, zkušenosti
Dobry den, chtela jsem se zeptat jake mate zkusenosti s H&m okny? Nebo jakou firmu by jste mi dopor…
petra_lurska
Před 3 lety
5
1
2
…
201
202
203
204
205
…