O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Venkovní práh
Zdravím,prosím čím zadělet díru mezi nerezovým venkovním prahem a venkovními dveřmi?Vyfotila jsem,s…
verolka
Před 4 lety
1
Moravia Wood Trading - zkušenosti
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s firmou Moravia Wood Trading? Předem děkuji
kamil_kuffa
Před 4 lety
5
Zídka ze ztraceného bránění
Dobrý den, prosím o radu. Mame v planu postavit po stranach branky a brány zidky ze ztraceného bedn…
marketa_sasinova
Před 4 lety
3
Máte zkušenosti s firmou Topstone?
Máte prosím někdo nějaké zkušenosti s firmou Topstone? Celkem se mi líbí jejich řešení chodníků, te…
iveta_kvapilova
Před 4 lety
30
Na kolik vyjdou spiroll panely 2021
Dobrý den, rád bych se zeptal na kolik vyjdou spiroll panely? Rozměr 10x6m. Celkem 60m2 a výška pan…
petrkunc132
Před 4 lety
2
Koupelnový nábytek. Máte zkušenosti?
Hledám jakékoliv rady, tipy, zkušenosti s koupelnovým nábytkem. Jakého výrobce jste zvolili, jste s…
alitero
Před 4 lety
29
Cena za vazníky u Biosu
Zdravím poptal jsem cenu na vazníky u Biosu. bunglaov do L 200m zastavěná plocha. valbová střec…
petrkunc132
Před 4 lety
5
Miako strop spotřeba betonu
Zdravím. Nedělal někdo miako strop PTH/Heluz? Nevím si rady s odhadem betonu. Výrobce sice udává sp…
petrskusil
Před 4 lety
4
sponzor fóra
Komplet reko tohoto domu
https://realityforyou.cz/nemovitosti/rodinny-dum-celakovice-jirina-dum-vila-114612/ Dobrý den, mám…
zubr487
Před 4 lety
1
2
43
Chalupa - cottage, vintage a stará patina
Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším …
billielish
Před 4 lety
1
2
...
...
552
553
16572
Michal Sturc - parc. 390/6, 672m2 Benátky nad Jizerou
Prosím pozor na tento pozemek a pana Sturce obecne. Pozemek nabízí jako stavební, coz vlastně je, a…
ampler
Před 4 lety
1
Jak hluboké a šíroké základy pro 2,75m vysokou plotovou zeď?
Dobrý den Dva dotazy: 1) Jak hluboké a jak šíroké potřebuji základy ("základové pásy") pro 2,75m …
friss
Před 4 lety
8
Odvoz hliny ze základů
Zdravím, měl bych dotaz na zkušenější, dnes jsem předával stavbyvedoucímu pozemek před zahájením st…
pepa89
Před 4 lety
3
Které místo v ČR byste si vybrali k bydlení?
Kde je vám hezky? Kde se dobře bydlí a žije? Konkrétní města a vesničky ;-) (včetně okresu, jde-li …
doog
Před 4 lety
1
2
47
Založení první řady broušená cihla
Dobrý den. Můžete mi prosim doporučit šikovného zednika / firmu na založení prvni řady domu z okol…
davex
Před 4 lety
2
Plynový gril z Mountfieldu - máte někdo zkušenost?
Zdravím, mate někdo zkušenost s plynovým grilem z Mountfieldu? Nemám tento řetězec pravé v oblibě, …
kalrca
Před 4 lety
19
Okno zahradního domku na sousední pozemek
Prosím o radu. Chystám stavbu zahradního domku. Domek umístím dva metry od společných hranic se sou…
puhelin
Před 4 lety
14
Zemina Vyškovsko
Zdravím, nabízím zeminu s dovozem na Vyškovsku, jílovitá bez kamenů.
hreny
Před 4 lety
1
Zrcadlo za kuchyňskou linkou
Ahoj, máte někdo za kuchyňskou linkou zrcadlo? Nezajímá mě ted údržba, ale spíš zda to opravdu lz…
kikiwhite
Před 4 lety
14
Hopsinky - hriste
Ahoj, na dovolené jsme narazili na dětské hřiště hopsinky. Jsou to takové pružné koule napevno přip…
jakuda
Před 4 lety
1
Zateplení iRoof (Tondach)
Zdravím chtěl bych se tu poptat zdali má někdo zkušenosti nebo uz o tom slyšel o nadkrokevním zatep…
luton
Před 4 lety
2
Zasklení pergoly
Ahoj, má někdo zkušenost se zasklením střechy pergoly. Lepené sklo se prodává v rozměru cca 3,2 x …
skunkos
Před 4 lety
16
Hranice pozemku úzké nudle
Dobrý den, chci se zeptam. Vzhledem k tomu, že vlastním stavebním pozemek o sířce 13,5 m,jaká je pr…
puhelin
Před 4 lety
8
Prosím o názor na projekt domu
Dobrý den, napište jaký máte názor na projekt, je něco co udělat jinak? Děkuji :slight_smile:
puhelin
Před 4 lety
17
Stavba operne zidky a betonoveho plotu
Dobry den, dokaze mi nekdo spravne interpretovat stavebni zakon, konkretne § 79 stavebního zákona:…
milanq
Před 4 lety
2
Strojové oméítky
Poptávám firmu nebo řemeslníky na sádrové strojové omítky a cenu za m2. Děkuji ,Písek -Jihočeský k…
vavep60
Před 4 lety
1
Připojení elektro k výstavbě RD, jaký je postup?
Dobrý den všem, mám dotaz ohledně průběhu přijení elektřiny ke stavbě rodinného domu. Jsme ve fáz…
prochazkovaklariisa
Před 4 lety
1
2
...
...
13
14
408
Cena za pergolu?
Plánujeme výstavbu pergoly cca 50 M2 (9 patek), zastřešení plechem. Prosím jak se to pohybuje cenov…
alitero
Před 4 lety
27
Projekt domu NEXT od projekty24
Zdravim, po dloooouhem vybirani jsme se s manzelkou shodli ze tohle se nam libi: https://www.proje…
ko_taz
Před 4 lety
4
Který koberec je lepší?
Ahoj, zařizujeme poprvé byt. Do pracovny hledáme zátěžový koberec a vidím dva typy. Který se vám os…
myfairlady
Před 4 lety
1
1
2
…
235
236
237
238
239
…