O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Sokl domu - imitace kamene
Dobrý den, v současné době resime materiál na sokl domu. Esteticky se mi moc nelíbí marmolit, prot…
evaabrychtova
Před 4 lety
1
Jak vyřešit terasu
Zdravím, máme protaženou fasádu až pod úroveň dveří, ale chtěli by jsme terasu zároveň s podlahou v…
radim2015
Před 4 lety
2
Domy Buštěhrad
Dobrý den, máte prosím zkušenost s výstavbou rod.domů v Buštěhradě od firmy IB corp?
esponjaroja
Před 4 lety
1
Rovná nebo pultová střecha?
Zdravím, jsme ve fázi, kdy se rozhodujeme o tvaru střechy, budeme mít bungalov ve tvaru L. Původně …
marcelaxxx
Před 4 lety
4
Příjezdová cesta poraďte
Zdravím, rad bych získal informaci o tom jak řešit příjezdovou cestu, která se bude dělat. Máme jiz…
norikakaa
Před 4 lety
10
Jak připravit podlahu z OSB desek pro pokládku vinylu?
Ahoj všem, mám dotaz ohledně toho, jak připravit podlahu z OSB desek pro pokládku vinylu/PVC po…
radek_pycha
Před 4 lety
6
Změna dispozice
Z finančních důvodů budeme možná muset jít do tohoto projektu. Územním plánem máme dáno, že stavba …
kekita
Před 4 lety
15
Hledám projekt na menší patrový dům 5+1
Plánujeme s manželem stavět domek, ideálně dispozice 5+1. Dle územního plánu musí být domek patrový…
verys
Před 4 lety
12
sponzor fóra
Financování modulového domku
Dobrý den, chtěla bych se zeptat těch, kteří mají modulový domek, jak řešili jeho financování? Něk…
p_novakova
Před 4 lety
1
PSK portal na sirku okna 3m, muzou byt problemy?
Dobry den, rada bych se zeptala, zda ma nekdo reseno velke okno 3m posuvem jako PSK portal? Rikali …
jose10r
Před 4 lety
4
DAKOTA Living recenze
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte někdo osobní zkušenost s firmou DAKOTA living - konkrétně…
tnovakova
Před 4 lety
1
Dveře
Ahoj, prosím nemáte někdo interiérové dveře v dekoru beton? Ráda bych viděla reálné foto. Díky :sl…
drahoslava_stankova_halova
Před 4 lety
1
Soused postavil dům blízko mého domu
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda je možné něco udělat s tím, že soused postavil svůj dům blíž n…
bill.44
Před 4 lety
31
Zámková dlažba BEST Karo přírodní
Zdravím, vybíráme dlažbu kolem domu. Máte prosím někdo zámkovou dlažbu BEST Karo přírodní?
evculinda
Před 4 lety
1
Domy na klíč Moravskoslezský kraj
Zdravím, poptáváme firmu na stavbu domu na klíč, prosím o nějaké doporučení nebo aktuální zkušenost…
wacko
Před 4 lety
2
Vaše koupelny
Ahoj všichni, sháním inspiraci na obklady a dlažbu - kdo máte fotku, sem s ní. Děkuji :-)
jizap
Před 4 lety
6
Jak vyřešit hlučný magnetický doraz dveřních sítí proti hmyzu?
Nainstalovali jsme novou dveřní síť, je perfektní, ale hodně hlučná, protože je tam systém magnetic…
pedrop
Před 4 lety
1
Čidla vlhkosti
Dobrý den, mohu se zeptat, zda hlídáte vlhkost, pro případný úniku vody? Systém čidel v konstrukci…
bobojak
Před 4 lety
11
Parozábrana pasivní dům - blowdoor test - zelená úsporám
Ahojte, jelikož stavíme pasivní dům (dnes jsme již témeř před kolaudací) ráda bych upozornila na ús…
lucka_dc
Před 4 lety
1
2
...
...
3
4
117
Zemina 5_6 tater. Jihlava. Nabízím.
Nepotřebujete někdo zeminu třeba na srovnání pozemku? Z vykopu. Nakladku zajistime. Popice u Jihlav…
veronikaka
Před 4 lety
2
Orná půda pronájem zemědělskému družstvu
Hezký den všem, chci se zeptat pokud chci prodat ornou půdu jak zjistím jestli není v pronájmu země…
daruna
Před 4 lety
5
Rekonstrukce domu - úzká příjezdová cesta
Dobrý den, zvažuji koupi pozemku s domem k rekonstrukci. Pozemek je v uzemním plánu vedený jako sta…
norikakaa
Před 4 lety
3
Tříděná zemina Kladensko / Slánsko - sháním
Dobrý den, sháním 70-80 kubíků tříděné zeminy na srovnání pozemku pod trávník (cca 120 tun myslím).…
laddule
Před 4 lety
3
Izolace střechy podkroví ve starém domě
Přátelé. Podědili jsme stavbu, kde jsme se pustili do rekonstrukce a kde chceme podkroví využít ja…
deto_oesya
Před 4 lety
3
Podlaha nad sklepem
Dobrý den, prosím o radu ohledně podlahy. Opravuji starší chatu, která je podsklepená. Pustil jsem …
lenkadolejsi
Před 4 lety
2
Jak vysadit levandule, aby se množily?
Holky jak zasadit sazenince levandule, aby se krásně rozrostly a zároveń zabránila kolem růstu tráv…
pavla_pabiskova
Před 4 lety
12
Zkušenosti se světlovody
Zdravím, čím dál víc se mi zamlouvají světlovody, plánuji je umístit do chodeb a možná na záchod, k…
zuzekk
Před 4 lety
20
Kamenný koberec Báča beton
Dobrý den, má někdo zkušenost s tímto kobercem? Neměli jste problém s pokládkou? Že se kamínky při …
paulinahe
Před 4 lety
1
Stavební firma Archeus -dům na klíč
Dobrý den, nemá někdo zkušenost se stavbou domu na klíč od firmy Archeus z Českých Budějovic? Popří…
ellens
Před 4 lety
1
Dekorativní betonová štěrka - http://www.microbond.cz/
Dobrý den, mate někdo zkušenost s dekorativní betonovou sterkou? Uvažují nad ni do koupelny a chodb…
gabrielaa
Před 4 lety
6
1
2
…
239
240
241
242
243
…