O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Siko kuchyně Erika24 - kvalita a zkušenost
Ahojte, máte někdo kuchyni Erika24 ze Sika? Zdá se mi podezřele nízká cena na to, že je to lak. C…
barbulinda
Před 5 lety
7
Interiérové dveře - kde? od koho?
Zdravim, prosim kde/od koho jste si nechali delat interierove dvere?? Na kolik Vas cca vysly do ce…
jandour
Před 5 lety
4
Cirkulace teplé vody vs průtokový ohřívač vody
Zdravím, máme vzdálenou prádelnu od technické místnosti a nastava zde problém jak vyřešit přívod …
vladimir_sacha
Před 5 lety
17
Koupelna dispozice
Zdravím, chci poprosit o radu ohledně dispozice koupelny. V podstatě se rozhodujeme mezi dvěma var…
lenkito10
Před 5 lety
8
Černá stavba na pozemku
Dobrý den, máme zájem koupit pozemek, na kterém stojí zděná povolená stavba 13 m2 (dle projektu) a…
vladimirsvorba
Před 5 lety
5
Obklady koupelny
Dobrý den, zajímal by mě názor na obklady, zda není dekoru dřeva moc , jestli nedat jinou podlahu .…
milda1234
Před 5 lety
1
Citronovy muskat - rozmnozovanie
Ahojte, dostala som citronovy muskat a rada by som si ho rozmnozila. Vedeli by ste mi prosim poradi…
janci27
Před 5 lety
1
Zrcadlová fólie na HS portál
Zdravím, má někdo zkušenost se zrcadlovou / polopropustnou folií na okna, konkrétně na HS portal? P…
michaelah78
Před 5 lety
3
sponzor fóra
Stropy vysoké 3,5 m, bude stačit ústřední topení
Dobrý den, hodláme u nového bytu v novostavbě zachovat vysoké industriální stropy 3,5m, byt je o ro…
zubr487
Před 5 lety
10
Lepený vinyl do koupelny?
Dobrý den, jeden podlahář tvrdí, že lepený vinyl do koupelny a kuchyně je v pořádku, jiný zase, že …
milan1965
Před 5 lety
2
Volně stojící dřevěná pergola
Dobrý den, ráda bych se inspirovala vašimi volně stojícími dřevěnými pergolami.. budu ráda, když na…
haplji
Před 5 lety
1
Elektrické topné rohože jako přídavek k centrálnímu vytápění
Zdravím, kupujeme byt s vysokými stropy cca 3,5 metru na severní stranu (rekonstrukce bývalých kasá…
pj_bydlime
Před 5 lety
1
Pohovky Wajnert. Máte zkušenost?
Nemá náhodou někdo zkušenost s polskými sedacími soupravami nebo pohovkami značky Wajnert? Jsou cen…
ptjj
Před 5 lety
3
Betonové podlahy - doporučte firmu
Ahoj, prosím o informaci, kdo Vám dělal betonovou podlahu :) Kdo byl cenově nejvýhodnější a výsl…
ptjj
Před 5 lety
14
Truhlář Ostrava- doporučení, zkušenosti
Dobrý den všem, začínáme plánovat kuchyň a už jsme oslovili jednoho truhláře, ale po měsíci komunik…
hanullice
Před 5 lety
6
Sedačky Lino vs. Nejči
Máte niekto prosím skúsenosti so sedačkami od firiem Lino alebo Nejči? Hľadáme kvalitnú a dizajnovú…
luckavra
Před 5 lety
2
Elektorokotel so solárním, klimatizace či tepelné cerpadlo
Nevíme se rozhodnout jak topit v novostavbe v kombinaci s krbem :slight_smile: vnějaké pozitivne či…
zubr487
Před 5 lety
16
Levné obvodové zdivo na zahradní domek - materiál
Zdravím, co by jste poradili za materiál pro domek 5x4m (zahradní domek). Vzhledem k tomu že nemáme…
maxxxxam
Před 5 lety
23
Interiérové dveře Sepos v dekoru Dub Modern - máte někdo?
Zdravím, nemáte někdo interiérové dveře SEPOS v provedení SoftCPL v dekoru Dub Modern nebo Dub ECO?…
hbboy
Před 5 lety
5
Založení stavby z porobetonu, jakou maltu ?
Chystám se na asfaltovou hydroizolaci založit prní šár cihel(ytong universal 375mm). Dum mam navrhn…
anntroj
Před 5 lety
3
Návrh na vylepšení?
Dobrý den, plánujeme stavět RD. V současné době máme vypracovanou studii a než zadáme projekt vypra…
norikakaa
Před 5 lety
3
Hrubá stavba z Ytongu bez zastřešení přes zimu, ano či ne?
Zdravím, v říjnu jsme začali stavět, nyní jsme ve fázi kdy máme hrubou stavbu a příčky, střechu an…
kleafz1
Před 5 lety
12
Nosnost sádrokartonových zdí
Dobrý den, máte někdo prosím zkušenost s obkladem na sádrokartonové zdi co se týče nosnosti? Máme…
pajdulik
Před 5 lety
5
Dešťová jímka
Jakou máte dešťovou jímku? Plastovou nebo betonovou? Chceme 6m3. Zemina je jílová. Tak nevíme jakou…
honzik75
Před 5 lety
21
Stavební dozor Praha Východ či Střední Čechy/Praha
Dobrý den, Prosím podělte se o dobré reference na stavební dozor. Chystáme se stavět v obci Úvaly.…
redir5
Před 5 lety
3
Ratanový nábytek na terasu Corfu, jak jste spokojeni?
Ráda bych si pořídila na terasu ratanový nábytek. Kdo máte již doma, můžu poprosit o info...jak jst…
kakula
Před 5 lety
6
Kam umístit výztuhu přesahu štítu?
Ahoj, dělám rekonstrukci střechy a zároveň ji ve štítu prodlužuju. Na konec bednění budeme dávat ja…
arcihovado
Před 5 lety
2
Dispozice kuchyně a obýváku
Ahoj, prosím poradte jak rozmístit nábytek v kuchynoobyvaku. Prostor je trochu komplikovanější, nap…
zofkaaz
Před 5 lety
9
Výška nadezdívky v podkroví
Dobrý den, prosím jak máte vysokou nadezdívku v obytném podkroví? Máme v plánu střechu 35 stupňů a …
elimatu
Před 5 lety
5
Drevena fasada
Dobry den, mam dotaz ohledne drevene fasady z modrinu. Jako zaklad pro prichyceni fasadnich lati p…
obludak
Před 5 lety
4
1
2
…
337
338
339
340
341
…