O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jak řešit dlažbu před krbem
Dobrý den, Jak byste prosím řešili dlažbu před krbem? Viz fotka. Do obýváku i kuchyně chceme vinyl …
milan1965
Před 5 lety
13
Ekonomiské stavby - jak s nimi komunikujete?
Chtěli jsme se s mužem jít podívat na jeden jejich dům, tak jsem jim napsala a nic, žádná odpověď 😳…
pernicek1
Před 5 lety
6
Doporuceni stavebni firmy - Frydek-Mistek a okoli
Dobry den, Prosim doporucite mi nekdo stavebni firmu na vystavbu domu v drevostavbe? Jedna se o Fry…
renule11
Před 5 lety
1
Čištění chodniků
Poradíte,čím vyčistit chodniky(lepidlo,fasádní barva)?Dekuji
karivoko
Před 5 lety
1
Sokl
Dobrý den,na domku máme sokl z přírodního pískovce a přemýšlíme čím oblozit sokl na přístavbě k dom…
karivoko
Před 5 lety
1
Porotherm 44 T Profi s vatou - máte zkušenosti?
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s cihlou Porotherm 44 T Profi s vatou? Případně, j…
zubr487
Před 5 lety
11
Vyvýšená myčka v kuchyni
Ahoj, podělíte se o zkušenosti s vyvýšenou myčkou? Zařizujeme kuchyň v domě a hodně nás to zaujalo …
cbr
Před 5 lety
12
Jak opravit střechu u zemědělského stavení?
Dobrý den, prosím, potřebuji poradit. Co by jste položili na střechu zemědělského stavení? Jsou tam…
kateee1111
Před 5 lety
5
sponzor fóra
Hrubá bílá omítka
Zdravím, nemáte někdo tip na hrubou bílou omítku? Upřímně mám v nich zmatek, každopádně bych byl rá…
janzah
Před 5 lety
1
Heluz Family 38 + 160 polystyren
Zdravím, máte někdo zkušenost s kombinací zdiva Heluz Family 38 a zateplení 160 mm polystyren? M…
petr13
Před 5 lety
2
Plastova okna bez odvodu na kondenzat
Dobrý den, nemáte někdo plastová okna (za foto budu rád) nebo tip na výrobce, který má odvod konden…
1karel1
Před 5 lety
4
Jak odstranit zelený pigment z poplastovaných oken?
Ahoj střecháčci, potřebuji radu, jestli jste někdy odstraňovali zelený pigment z oken. Zedníci napo…
kpuctuha
Před 5 lety
1
Na koho se obrátit, když víte, že se v obci připravují pozemky?
Na koho byste se obrátili když víte že v dané obci se nejspíš připravují 3 stavební pozemky - j…
franti_p
Před 5 lety
18
Nadzemní bazén se solinátorem
Vybíráme na příští sezónu bazén pro děti, ideálně 1,2m hloubka. Nechceme dělat díru a už vůbec ne b…
capo56
Před 5 lety
1
Obklad porcelanosa oxford - jaký způsob obložení zvolit?
Dobrý den, potřeboval bych radu. Budeme obkládat sprchový kout a záchod (geberit) a vybrali jsme s…
bedna03
Před 5 lety
16
Jakou dezinfekci vody v bazénu? UV, ozon nebo přeci jen slaný...?
Zdravím, máte někdo zkušenost s bezchlorovou úpravou vody a její účinností? Původně jsme uvažovali …
capo56
Před 5 lety
2
Reklamace nebo jen běžná údržba vchodových dveří?
Dobrý den, před rokem jsme měnili vchodové a balkonové dveře a u těch vchodových se teď stává, že …
candat
Před 5 lety
4
Je mozna výjimka?
Zdravim, mame k dispozici stavební pozemek cca 400m2. Je mozne zazadat o vyjimku, kdyz je na samos…
franti_p
Před 5 lety
5
Bungalov 4+1 finální verze
Přikládám snad už finální verzi našeho půdorysu domu + situaci a prosím o připomínky.
jose10r
Před 5 lety
18
Čerpání při výstavbě s Monetou
Ahoj, je tu někdo, kdo má praktickou zkušenost s čerpáním HÚ od Monety na výstavbu? Odhadce mi řekl…
noemi77
Před 5 lety
3
Napadené střecha - dřevokazný hmyz
Dobrý den, obracím se na vás s prosbou. Dnes jsme na půdě objevili toto (viz foto). Dokázal by mi n…
zubr487
Před 5 lety
10
Terasa dál od domu
Dobrý den, kdo máte nějakou terasu nebo zpevněnou plochu dál od domu (mimo terasy i přímo u domu), …
sokil
Před 5 lety
4
Úzký prostor - vinotéka nebo polička?
Chci se poradit. Zbyl nam uzky prostor 20cm (sirka) a 60 cm (hloubka). Okolni skrinky rozsirit nejd…
koupovaaa
Před 5 lety
15
Bílá podlaha?
Zdravíčko, je tu někdo, kdo má v kuchyni podlahu v bílé barvě? V kuchyni jsme se rozhodli pro viny…
verunky
Před 5 lety
8
Má někdo krytinu Röben Bergamo
Ahoj máte někdo krytinu Röben Bergamo při sklonu střechy 25 stupňů, jak jste řešily izolaci proti v…
jarin1
Před 5 lety
12
Sklenena pracovni deska - zkusenosti
Zdravim, zvazuji do kuchyne sklenenou pracovni desku se sklem Luxraff... mate prosim nekdo zkusenos…
michaela_feiklova
Před 5 lety
1
Jak řešit obložení kanálu ve sklepě
Uprostřed chodbičky ve sklepě máme víko od kanálu, na které by pasovala naše dlažba ve velikosti 60…
jane_n
Před 5 lety
1
Okna na novostavbu, jaká máte? Od jakého výrobce?
Zdravím všechny! Začínáme řešit okna do domečku, ale nějak se v nich nemůžu zorientovat. Jaká okn…
jarin1
Před 5 lety
1
2
...
3
67
Odskok základové desky od ZB a cihel
Zdravím všechny a prosím o radu. Dle projektu máme ztracené bednění, základovou desku a cihly. v je…
petr13
Před 5 lety
13
Ptačí hnízda pod střechou - pruh dlažby
Dobrý den, máte zkušenosti s tím, jak zabránit ptákům, aby si pod střechou stavěli hnízda? Doteď js…
obludak
Před 5 lety
4
1
2
…
339
340
341
342
343
…