O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Rekonstrukce topení
Dobrý den, mám byt 45m/2, kotel už mám a teď se chystám na topení.Výměnu za radiátorové. 2+KK. Chtě…
blacklb
Před 5 lety
5
Návrh panelákové kuchyně
Pěkný den všem, řešíme rozmístění kuchyně v panelákovém bytě, tedy ne zcela na velkém prostoru. P…
luciiie23
Před 5 lety
5
Dlažba Best Altea
Ahoj všem, prosím o reálné zkušenosti s venkovní dlažbou Best Altea. Chceme ji mj. do pergoly, tak …
dita_a_ivan
Před 5 lety
1
Kuchyně Siko
Cena kuchyně Siko Máte někdo ted v poslední době realizovanou kuchyň ze Sika ? Máme od nich návrh …
jajuskaa
Před 5 lety
7
Zhodnocení mého projektu nebo radši typový?
Zdravím, plánujeme stavět svépomocí bungalov o zastavěné ploše cca 120m. Co jsem si tady zjistil, t…
mr_falko
Před 5 lety
4
Garáž z dreva
Ahoj Má tu niekdo garáž z hranolov a osb dosiek? Ako máte riešenú komštrukciu? Prípadne foto celej…
tomasq5
Před 5 lety
1
Bungalov 5+KK+2G názory?
Dobrý den, prosím o názory na bungalov, děkuji
lenkito10
Před 5 lety
4
Zakládání fasády
Dobrý den, chci se zeptat stalo se nam, ze nam udělali fasadu jenze do spod nedali zakladovej pas t…
ivousek99
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Kuchyně - návrh a cena
Ahoj, chtěla bych poradit jakou cenu byste očekávali u kuchyně téhle velikosti a stylu a kam byst…
mariacek
Před 5 lety
10
Kuchyňské skříňky až ke stropu
Zajímalo by mě, jaký máte názor na kuchyně, které mají skříňky až úplně ke stropu. Přijde mi, že do…
sixtysix
Před 5 lety
25
Lišty k vinylovým podlahám
Dobrý večer, měla bych dotaz: kteří výrobci vinylových podlah (lepených) vyrábějí také v odpovídají…
sn3k
Před 5 lety
5
Projektant Přerovsko
Dobrý den, můžete mi prosím napsat do zprávy kontakt na dobrého projektanta v okolí Přerova? Děkuji.
kateee1111
Před 5 lety
1
Deskový radiátor KORADO
Byly nám naceněny radiátory KORADO, ale jsou dražší a pak mají KORADO RADIK a ty vychází o nějakých…
spaghetka
Před 5 lety
1
Profil Rehau od firmy SULKO, máte někdo?
Doporučili byste?
majak78
Před 5 lety
3
Jaká by měla být výška francouzských oken?
Zdravím, na jaře začínáme stavět bungalov. Výška stropu bude 2,6m. Mohu poprosit o radu, jak vysoká…
petrakola
Před 5 lety
3
Stavební firma z Ostravy a okolí na zděný dům 4+kk - recenze
Sháním stavební firmu, která nám postaví zděný domeček 4+kk. Projekt už máme. Máte nějaké tipy? Dík…
jose10r
Před 5 lety
3
Bungalov svépomocí 4+kk. Odhad kolik si vzít hypotéku?
Zdravím, chystáme se stavět bungalov o rozměrech 17x10 metru situovaný jako 4+kk+garáž . Teď se chy…
tomasmartinek
Před 5 lety
1
2
59
Nemáte někdo koupelnu - obklad Layers?
Prosím nemáte někdo koupelnu s obkladem Layers obklady Španělsko,děkuji moc za případné foto
tomulka4
Před 5 lety
1
Používá někdo Softena Multimix 24 čistička vody?
zdravím, používá tu někdo tohle zařízení ? https://www.watex.cz/obchod/watex-softena-multimix-24/
tomasmartinek
Před 5 lety
1
Jaké máte negativní zkušenosti s dodavateli?
Zdravím všechny. už dlouho to mám v plánu tu založit tuto diskuzi. zajímá mě kdo Vás nejvíce vypekl…
linee
Před 5 lety
12
Doporučte projektanta a statika na rekonstrukci bytu
Ahoj, potřebovala bych doporučení na nějakého projektanta, který by za rozumné peníze hodil mé p…
jituletvoje
Před 5 lety
1
Hledá se dodavatel stavby - Jižní Čechy
Dobrý den, doporučte mi prosím nějakého dodavatele zděné stavby z JČ, který mi podle projektu posta…
luk92
Před 5 lety
1
Změřil by mi někdo tloušťku dvířek Voxtorp IKEA?
Byl by někdo ochotný mi změřit tloušťku dvířek a rozměry toho žlábku na dvířkách Voxtorp?
jani_ha
Před 5 lety
8
Máte někdo kuchyň Tilia od Decodomu - Sklady Dušek?
Ahoj, má někdo tuhle kuchyň? Moc se mi líbí tyhle minimalistické kuchyně a zdály se mi i kvalitně p…
lenni777
Před 5 lety
1
Môže byť táto kombinácia - dlažba s dekorom dreva?
Podlaha bude dlažba dekor dreva
verunky
Před 5 lety
14
Návrh koupelny - jaká byla vaše cena?
Ahoj, prosím o tip, kde jste si nechávali dělat návrh koupelny nebo kdo Vám koupelnu dělal? Teď bud…
qeszi
Před 5 lety
5
Předaný byt - jak řešit nevyhovující sklep?
Dobrý den, prosím o názor nebo radu jak postupovat. Od developera jsme převzali byt. Při předání js…
skunkos
Před 5 lety
2
Kdo má největší výběr obkladů - Praha a okolí?
Zdravím Vás :slight_smile: Poraďte prosím nějaké koupelnové studio, obchod, klidně i internetovou s…
kofejn
Před 5 lety
3
Keramický dřez z Ikey. Máte zkušenost?
Ahoj, co byste řekli na keramický dřez z ikea?http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/S69847478…
jana478
Před 5 lety
1
2
36
Japonské rolety
Krásný den přeji , máte prosím někdo doma nebo nejaky vas známí , japonské rolety ? Případně jak…
redberries
Před 5 lety
5
1
2
…
394
395
396
397
398
…